Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A bizalomról, ami nincs...

GondolatokEgy kis tavaszi magömlés mindenkinek magának. Link

Hozzászólások

1093 #20 vian
- 2020-04-17 23:07
Ez egyenes beszéd, hogy értsék a ˇpizzaevőkˇ
https://www.youtu...mp;t=1183s
165 #21 LM
- 2020-04-18 10:30
Pénzügyi (nem konteó!) blogokon is már ilyen cikkeket írnak

"Persze ez nem tetszik mindenkinek, sokan mondják, hogy a FED túl sokat törődik a Wall Street-tel (a tőzsdések és a tőzsdei cégek jólétével), ahelyett, hogy inkább a Main Street-re, vagyis a bajban lévő kisemberek és kisvállalkozások problémáira koncentrálna. Miközben karneváli hangulat van a tőzsdéken, mintha nem is egy 90 éve nem látott méretű vihar lenne a világban, hanem szilveszteri pezsgőzés, közben a munkanélküliség az egekben, a kisvállalkozásoknak szánt hitelek keretei már rég kifogytak és az emberek jelentős része már a lakbérét sem tudja fizetni.

A nagy cégek pedig elégedetten hátradőlhetnek, ahogy 2008-ban is kimentették őket és megúszták a felelőtlen pénzkezelésüket és hitelfelvételüket, most is egyértelmű, hogy ez a FED célja. De nem kell aggódni a felelőtlen cégeknek felelőtlenül kölcsönadó befektetőknek sem, hiszen a FED ezáltal őket is megmenti.

Ezt hívják “moral hazard”-nak és ez már hatalmas probléma volt az előző válságban is. Most ugyanez történik, csak egy sokkal nagyobb fokozatra kapcsolva és a cégek továbbra is megtanulhatják: semmiért nem kell felelősséget vállalniuk, ha még nagyobb lesz a baj, a FED előhúz majd egy még nagyobb esernyőt a következő vihar idején. Így nem meglepő, hogy a legtöbb cégnek még kéthavi tartaléka sincs, ahogy erről már írtam nemrég:"

Valamint ez is sokat elmond:
Az IMF-től kik kértek segítséget:

https://www.imf.o..._year=2020

csak néhány:
Apr 17: IMF Executive Board Approves US$235 Million in Emergency Assistance to Moldova to Address the COVID-19 Pandemic
Apr 17: IMF Executive Board Approves US$327 Million in Emergency Support to Bolivia to Address the COVID-19 Pandemic
Apr 17: IMF Executive Board Approves US$111.6 Million Disbursement to Haiti to Address the COVID-19 Pandemic
Apr 16: IMF Executive Board Approves a US$ 1.386 Billion Disbursement to Pakistan to Address the COVID-19 Pandemic

és a többi

Eddig ez nagyon úgy néz ki, hogy a gazdagok gazdagabbak lesznek a szegények meg szegényebbek. Nincs itt semmi látnivaló tessék továbbhaladni (ja igen, azt nem lehet, szóval otthon maradni)
118 #22 keepfargo
- 2020-04-18 13:48
Imre, jó a videjó,- ami jó ajjó
A 3 legjobb (volt nekem):
-mitől törzs a törzs (mee hogy fej máá méég nincs - mikor vóót?)
-P.I. gázmaszkja mint piac-kutató eszköz
-ami a kormánytól dől (+ hivatalos, ún. "fosodratú" média csövein kifér ) az kamu ... vagy nem? DE !

Kommentár: aki öregedöben van (ki nincs?), de komolyan; mondjuk mint én, aki a hamut maholnap mamunak, a holo-akármit holohamunak, izé, kamunak mondja annak ez ugrik be (vagy ki, nem tudom: először beugrik a fejembe, aztán meg ki onnan, ide ): tehát mi a közös a corona-19 és a holokamu között?

1)az egyiknél úgy tesznek, mintha nagy gáz lenne, a másiknál úgy tesznek, mintha sok gáz lett volna
2)mind a kettőt jóval többen ússzák/úszták meg, mint amit a fosodratú állít és állított
3)Mindkettő "statisztikára" hivatkozik, mint tényállásra
(emlékeztetőül, Mark Twain: "Van hazugság, van rohadt nagy hazugság, és van statisztika" )
4)az Aranyszabály: ismétlés a tudás anyja p..(a hamis ismétlés pedig a hamis tudás anyja ) - pi...ki ne mondd, keepfargo, fújj! - pic? s_hihi Tehát addig ismételnek mindent, amig mindenki "tudja" (vagyis azt hitetik el vele, hogy tud valamit, amit TUDNI KELL, és amit most már mindenki "tud"...
5)Mindkettőre érvényes Jaron Lanier (ukrán-zsizsik-amcsi prodigy) "zseni" megfigyelése: "Amikor az emberek hamisak, minden hamis lesz"
1987 #23 Hazafinak
- 2020-04-18 14:02
A coronavírusgenomok „hálózatának” feltérképezésével és a mutációk nyomon követésével egy Cambridge-i Egyetem genetikusának vezette kutatói csoportja megállapította, hogy az első Covid-19 fertőzés már szeptemberben megérkezett egy Wuhan-tól délre fekvő régióba, megjegyezve, hogy a kórokozó az emberek hordozták már jóval azelőtt, hogy halálosabb formává mutálódtak volna. "Lehet, hogy a vírus már hónappal ezelőtt mutálódott a végső" emberhatékony "formájába, de egy denevérben vagy más állatban vagy akár emberben maradt néhány hónapig anélkül, hogy más egyedeket megfertőzött volna." - mondta Peter Forster genetikus a South China Morning Post-nak Ezután szeptember 13 és december 7 között elkezdett fertőzni és terjedni az emberek között, létrehozva azt a hálózatot, amelyet a [tanulmányban] bemutatunk.
cdni.rt.com/files/2020.04/original/5e9a87922030270abc038e94.jpg
1987 #24 Hazafinak
- 2020-04-18 15:39
Sürgősségi Bíróság meghallgatása: Corona-járvány és a bolygó leállása (3. ülés) Nem nyerhet háborút egy igazi világjárvány ellen. A biológiai támadás legyőzésének egyetlen módja az, hogy előzetesen azonosítsák és semlegesítsék a támadást tervező embereket. Személyes véleményem szerint sem Kína, sem Oroszország nem folytat biológiai háborút az Egyesült Államok ellen - ez a mély állam és ügynökei által folytatott háború, beleértve Bill Gates-t, George Soros-t, a WHO-t és a CDC-t, valamint az USA és az Egyesült Királyság hírszerzésének válogatott elemeit. közösségek. Természetesen az is segít, hogy bezárja saját bioharci létesítményeit, és szorosabban működjön együtt Oroszországgal, amely az energia, a gravitobiológia és a skaláris (időenergia) hadviselés legfontosabb gyakorlója a bolygón, amelyek mindegyike tartalmazhatja és természetessé teheti mind biológiai, mind elektromágneses támadások.

Ugyanakkor alapvető fontosságú megjegyezni, hogy a globális gazdaságot, nem az influenzát a félelem és az ellenőrző médiumok - és a félénk tudatlan kormányok - megsemmisítése okozta. Eljött az idő a nyílt forráskódú ügynökség és a Web 3.0, valamint egy új, cenzúrázatlan, őszinte média és közösségi média számára. Mindenről az igazságot az emberi egészség, a jólét és a béke kárára elnyomják.

A volt kém Robert David Steele, az USA Tengerészeti Hadtestének a polgári alapítója, amelyet a Nobel-békedíjra javasoltak 2017-ben, és a Természetes Igazságosság Nemzetközi Törvényszékének pro bono fõtanácsosa ezt a sorba állítja: Bill Binney teljes hozzáférést biztosít az NSA adatbázisához, és azonnal felhívja őt három ellen-hírszerzési tanulmányra az elnök számára.

A következő háborút nem nyerjük meg - legyen az konvencionális vagy nem konvencionális. Ha azokat, akik ezt az elsõ, elsõsorban nem halálos járványt rendezték, nem vizsgálják ki, nem vádolják, elítélik és kivégzik, akkor ismét megtörténik, augusztusban vagy szeptemberben, ezúttal valódi, és ezúttal nem tudunk helyreállni.

A Törvényszék két órás ülőhelyének megtekintése, amelyből ez a kivonat készült engedélyével: https://www.youtu...e=youtu.be

A fenti videóban szereplő egyedi megjegyzések személyesek - a Bíróság külön formális nyilatkozatokat ad ki, hogy hivatalos nézeteit a nyilvánosság elé terjessze.

Az ITNJ 2020. április 13-án tartotta a Sürgősségi Törvényszék meghallgatásának harmadik ülését: a Corona-pandémia és a bolygók leállítása. Az ITNJ alapítója - Sacha Stone moderálja ezt a meghallgatást: ITNJ biztos, Dr. Sandra Rose Michael Volt CIA kém - Robert David Steele Német frontvonal orvos, Dr. virusológus - Dr. Jo (tanú védett) Szakértő az adaptált vírusokért - Dr. Dr. John Martin, PhD Paramount főnök: Elefántcsontpart - Sylvestre Gnakale főnök. Snr. ENSZ veterán nővér és jelenleg az USNS Mercy & Comfort Kórház hajója - Paula Woodley Közegészségügyi és Igazságügyi Természetes és Közjogi Törvényszék - Alfred Lambremont Webre bíró köz- és közjogi törvényszék a közegészségügyért és igazságszolgáltatásért - hét ITNJ bíró - Thomas J Brown ITNJ megbízott - dr. Nancy Ash, ITNJ főbíró - Sir John Walsh, Brannagh.
896 #25 PirX
- 2020-04-18 15:53
i.imgur.com/I7ssMdu.png
165 #26 LM
- 2020-04-18 17:26
Hazafi,
Köszönöm az infót nem ismertem még őket. Jól látom, hogy vérrel (is) írták alá az alapító okiratot?

Mindazonáltal így első ránézésre egy bíróság (büntetés)végrehajtó hatalom nélkül annyit ér mint fing a tornádóban.

Természetesen kellenek és jó látni hogy van másik oldal, még ha eszközhiányban is.

Frusztrál ez az egész helyzet, főként azért is járok ide, hogy ezt valamivel pszeudo csökkentsem, mert roppant megterhelő érezni ezt a mérhetetlen TEHETETLENSÉGET és látni, hogy milyen hatalom van bizonyos csoportok kezében. Simán meg lehet ölni egy amerikai elnököt aminek részleteit még 50 év múltán sem hozzák nyilvánosságra és elhitetni az emberekkel, hogy egy! lövész volt és felmutatni egy sértetlen golyót, hogy ez volt az, átment igaz az elnökön, az ülésen meg az elől ülőn!, simán el lehet bontani felhőkarcolókat irányított robbantással úgy, hogy több szögből, több kamera veszi és összedönteni egy olyan épületet is amibe nem is csapódott repülő! és elhitetni a világgal, hogy bizony 2 repülő miatt történt ami történt. Pentagonba rakétát vezetni és elhitetni , hogy az is repülő volt ÉS NINCSEN felvétel és nem lépett működésbe a légvédelem a VILÁG LEGVÉDETTEBB ÉPÜLETÉBEN! Az meg csak hab a tortán, hogy a NORAD (amcsi légvédelmi parancsokság) éppen aznap tartott egy nagyszabású gyakorlatot és a személyzet azt hitte az "eltérített" gépekre, hogy a gyakorlat része egészen addig amíg nem látták a tévében, hogy a tornyokban landoltak EZUTÁN PEDIG a személyzetét hazaküldték!! mert kitudja hová megy a következő repülő, hát ki tudja?? ha nem ők :D (Snowden nyomán) Aztán meg jön ez a járvány....
267 #27 Perle
- 2020-04-18 18:03
118 #28 keepfargo
- 2020-04-18 18:54
TM
Érdekes lenne ma egy közvéleménykutatást tartani a 9/11 -ről, amit a felsorolásban említesz. Nekem legutóbb az volt a benyomásom, hogy a nagy többség még mindig az "alkaidás" verzióban hisz, hiába jelent meg jónéhány könyv, és hangzott el szakvélemény az ellenkezőjéről, vagy hiába lehetett egyes videókon látni, ahogy a becsapódás alatti szinteken újabb robbanástól kimennek az ablakok egy-egy teljes szinten, egyszerre..
Megteremtenek egy illúziót, azt addig sulykolják, míg belefárad a közönség...utána már a cáfolatokat el sem olvassák, meg sem nézik.
Talán a mélyebbre tekintés hiánya, a tudatlanság és megtéveszthetőség mellett, ami érvényesül...Mindenesetre megdöbbentő, meddig elélnek ezek a hazugságok. A holokamu a legerősebb példa erre, már mindenki legyint rá....pedig van elég bizonyíték arról, mennyi hazugság terheli azt is. Az egyik fiam a Kertész-könyvben (Sorstalanság) talált legalább három érdekes ellentmondást....na de kit érdekel? A megdolgozott közvéleményt már nem, az igazság keresőit pedig még nem ?
165 #29 LM
- 2020-04-18 19:10
Keepfarago,
Nincs igény az igazságra, az a néhány fecske akit meg mégis érdekel nem csinál nyarat.

Kennedyt 56 éve ölték meg, van felvétel, tornyokat már közel 20 éve döntötték le, több felvétel is van. Mégis a tömeg nem a szemének hisz hanem a "hivatalos" vizsgálatoknak. Annak ellenére IS, hogy a mai napig titkosítva vannak az ezzel kapcsolatos dokumentumok.

Viszont egy jó indikátor, amíg ezek a témák stoppon vannak addig lehet tudni, hogy minden a régi még ha nem is úgy néz ki.
118 #30 keepfargo
- 2020-04-19 06:56
LM
Ebben a megfogalmazásban sürítve benne van a lényeg, talán nem is érdemes ennél többet foglalkozni ezzel. Köszönöm.
8 #31 miskolcilaci
- 2020-04-19 07:38
www.kepfeltoltes.eu/images/2020/04/19/1033d90f2c353aad5e3ecd44d.jpg
1755 #32 rich932
- 2020-04-19 09:53
LM; keep!
Ha holnap kiállna a nemlétező sátánista háttérhatalom elsőszámú grand mastere és a létező összes csatornán (internet, tv, újság, személyes levél üdvözlő lap, távirat, képeslap stb...) a nap 24 órájában elmondaná, hogy minden igaz, amit mi összeesküvés hívők, magyarkodó nacionalisták, antipisták, masiniszták eddig állítottunk róluk. Sőt ezen felül beismerné azokat is, amiket még mi sem feltételeztünk róluk, csak fenntartásokkal. A nagy többség reakciója kb. az lenne, hogy ugorgyunk. Ha a pofákba lenne tolva az igazság, a kendőzetlen beismerés (ami egyre inkább így van) az sem verné le a biztit, a hazugságokkal kikövezett biztonságos burok sokkal kényelmesebb. Az évezredes kitaposott hazugságösvény sokkal járhatóbb, mint az igazság bozótja. Szerintem semmi sem történne akkor sem, ha mindenről lerántanák a leplet. A programozás már rég (pár száz éve) elérte azt a kritikus tömeget, ahonnan már nincs visszaút. A folyamat visszafordíthatatlan, a normalitás már csak izolált szigetekben van jelen az agyhalál homogenizált tengerében. A többség jól érzi magát a matrixban és egyenesen fenyegetve érezné magát attól, aki felkínálja az ébresztő pirulát (jelen helyzetben ők a maszk nélküli rémhír és állítólagos vírus terjesztő terroristák...) és az alvó saját kézzel ölné meg az ébresztőjét félelmében. Ha lesz 3. Vh nagyjából ezen a frontvonalon lesz/van megvívva. Mondjuk fentiek miatt nem lesz 100 éves belőle annyira kisebbségbe szorult a józanság.
1755 #33 rich932
- 2020-04-19 10:12
https://www.lira....-UQAvD_BwE

Egy kis érdekesség egy barátom találta. Érdemes megnézni a kiadás évét, na ez az igazi programozás, már jó előre, nem két lépéssel, hanem sokkal előrébb járnak.
165 #34 LM
- 2020-04-19 12:34
Rich932, Amennyiben ez megtörténne bizonyítékokkal alátámasztva (valószínűleg soha nem fog) ugye te sem gondolod komolyan, hogy minden maradna a régi.

Tegyük fel igazad van. Akkor miért tartják vissza folyamatosan az igazságot, ha úgy is mindegy? Az igazsággal ellentétben a hazugságok rendszerét rengeteg energia fenntartani, miért ölnek bele annyi energiát, mazohizmusból?

Persze lehet, hogy van akinek már minden mindegy, viszont van akiknek még nem és igen az első csoport a népesebb.Viszont naponta többszázezren születnek a földre, időben előrehaladva egy ilyen bejelentés után szerintem hogyan változna az arány? Ha csak annyit mondunk, hogy kiszámíthatatlan akkor már mindent meg is válaszoltunk. A kiszámíthatatlan a nem pontosan tervezhető NEM MEGENGEDHETŐ! Ezért kell egy alternatív valóságot üzemeltetni mert abban aki kitalálta annál a kontroll.
118 #35 keepfargo
- 2020-04-19 13:28
Gyerekek, keepfargo már odáig jutott a reménytelenség óceánján (kis lélekvesztőjében evezgetve), hogy már arra is "bemozdul", ha pl. olyat lát-hall, mint épp tegnap:

Szaniszló egyik leporolt Világpanorájában ilyet szól: Baba Vanga ( a vak bulgár jósnő) akinek a találati aránya kb 84% ( nem tudni, ki számolta ki) , nos, az öreglány egyik jóslata szerint 2100 körül jönnek földönkívüliek, akik egyedül a magyarokkal fognak tudni beszélni...

Tehát én már leginkább e külső segítségben reménykedek, hogy ugyanis a szíriuszi mese nem lesz kamu, maguk a "fény-őseink" vagy "megalkotóink" jönnek ide - remélhetőleg a rendrakás nemes szándékával.

Hacsak....hacsak nem hallgatnak keepfargo-ra (ez nem szokása senkinek, példa rá a P.I. honlap )s_hihi
aki szerint csak egy megoldás létezik: az ember megtanulja hogy a Gondolat nem a saját alkotása, hanem valamilyen jelnek a (félre)értelmezése.
Ennek a sok "privát-tulajdonban" levő gondolatnak az eredménye ma a kizsákmányolástól kezdve a sok felesleges kütyü, jármű, fegyver, épület stb (az artefakter), amikből már annyi van, hogy a földi létet veszélyezteti.
Az "én gondolatom", ami nem is az enyém, (mert bennem van annyi alázat, hogy bevalljam: hülyébb vagyok annál, minthogy ilyen jó ötletek a fejemből jönnének), tehát megosztom és nem pénzre akarom váltani, ez a gondolat pedig az, hogy minél előbb kezdjük el gondolkodó embercsoportok szervezését és koordinálását, annál nagyobb esélyünk van, hogy legalábbis - akkor ezek szerint - 2100-ig kihúzzuk, s így a szíriuszi "őseink" még találnak valami menthetőt..s_hihi

Ha nem, hát nem, én azért szólok megint...
csak már ott megbuktam, hogy magával a nyelvjavítással - ami mégiscsak fontos lenne - befürödtem, itt, ezen a szent "bloggon"- a kutyát nem érdekli, sokan meg nem is értik amiről pampogok, már egy jó ideje...

Azért egy "titkot" elárulok kenteknek, ha már ilyen szépen együtt vagyunk, hála Iminek: a mérhetetlen óceánban, a végeláthatatlan üres látóhatáron MA, ELŐSZÖR megpillantottam valamit. Az a gyanúm, hogy egy másik lélekvesztővel lesz dolgom, de nicsak! ennek mintha árboca is lenne...,? na, majd meglátjuk, most elkezdek lapátolni demind-azaz-állat, nehogy szem elől tévesszen....nálam jobb helyzetben lehet, tekintettel az árbocra , hátha vitorlája is van hozzá.... és ha beenged a járművébe, talán könnyebben elérünk valami szigetet - meg talán lehet vele beszélni, s nem unatkoznánk a keresésben....folyt. köv.
(vagy valami meg-fojt. - köv. nélkül)s_hihi
1755 #36 rich932
- 2020-04-19 16:52
LM nagyon sok olyan paraszti ésszel végoggondolható tény van, ami miatt már milliók hördülhettek volna föl pl. az általad is említett témák 9/11 vagy a hollók kamuja vagy most ez a vírus hiszti. De lehetne sorolni sok mást is ahol kilóg a lóláb. Ennek ellenére, még mi összeesküvés hívők, kutatók, áskálódók is megnézzük, elolvassuk, végiggondoljuk és másnap a rendszer engedelmes szolgáiként, idomított rendben felkelünk reggel elmegyünk dolgozni, majd a papír fecniket -amiket kapunk érte- a játékszabályokat betartva szépen visszaszolgáltatjuk többnyire felesleges holmikért cserébe... Szóval történik bármi is? Nem. Akkor mi van azokkal, akik semmit nem érő sebészi maszkokban gumikesztyűben önként elszeparálják magukat a semmi miatt?! A józan ész, logikus gondolkodás már rég elköltözött az emberiségtől. Olyan dezinformált világban élünk, hogy bármit kijelenthet bárki és annak ellenkezőjét is, mivel az egységes egyetemes lecölöpözött belsőből fakadó aszcendens igazság, morál, hit, etika, esztétika el lett törölve, le lett cserélve a tömeg kultúrára. A sok lúd meg disznyót győz. Szóval szerintem, ha holnap földreszállna maga a teremtő és bekopogtatna, bemutatkozna a többség elvitetné, mert képtelen lenne csak végighallgatni is. A mai világban pl. Jézus jó, ha megélné a keresztelőjét és már menne is a keresztre...

Keep, és ez nagyjából áll a Szíriuszi látogatók történetre is. Ha a hollywoodi lebutított első lépcsős beszoktatós szcenáriókra gondolunk.

Tegyük fel igaz a jóslat és valóban leszáll egy űrhajó segítőkész, jószándékú megmentőkkel. Mi lenne az első reakció a többségben? Fogjuk el, dugjuk bele egy óriás dunsztos üvegbe a nagyját és nézessük velük végig, ahogy a haverjukat élve felboncoljuk! :) Majd eresszünk rájuk atomot még mielőtt ők lőnek először... Az ördög már rég győzött, az emberek többségéből már rég száműzte, nemhogy a jóérzést, de még a sima érzést is... Szóval én a szíriuszi brigádnak először egy kiadós tisztogatást ajánlanék a visszajövetel előtt... bocs a pesszimista pista szómenésért, de lehangolt a sok agyatlan engedelmes maszkabálos barom a bevásárlás alatt, plusz nem jó konstatálni azt se, hogy kevés a normalitás híve 10-böl kettő kb.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.43 másodperc
4,610,956 egyedi látogató