Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A bizalomról, ami nincs...

GondolatokEgy kis tavaszi magömlés mindenkinek magának. Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2020-04-17 11:49
684 #2 atacama
- 2020-04-17 12:11
de akkor nem is fog bűzleni már, ha nincs feje...
mert ugye a fejitöl bűzlik a hal...
Törzs? gerinces?
1563 #3 eLZi
- 2020-04-17 12:32
Nye pányimáju pá ruszki :) Sajna,vagy nem,de igazad van Imre..
267 #4 Perle
- 2020-04-17 13:59
Takarákos lesz az idei év. Nem lesz ballagás a végzős diákoknál Magyarországon. A szülök megspórolhatják a ballagási göncre feleslegesen kidobott pénzt-

Ugyancsak elmaradás a ballagás a Vörös térem is május 9-én.
A megtakarítás ott is jelentős lesz:
;)
https://www.china...16d39.html
1987 #5 Hazafinak
- 2020-04-17 16:35
Perle Okuk lenne ünnepelni a fasizmus feletti győzelmet? Emlékezhetnek az elesett bajtársakról, de a fasizmus még dübörög.
1987 #6 Hazafinak
- 2020-04-17 16:39
Az olajpiac június előtt nem kezdi el még észrevenni a helyreállást, annak ellenére, hogy történelmi termeléscsökkentés történt a kitermelők közt.
1987 #7 Hazafinak
- 2020-04-17 16:44
Ki először? Ideje felújítani a globális intézményeket, és felkészülni egy új, Covid utáni világrendrehttps://www.rt.co...mp-reform/
1987 #8 Hazafinak
- 2020-04-17 16:53
Transformity Research vezérigazgató. Tobin Smith-Az Egyesült Államok gazdasági visszaesése nem a koronavírus világjárvány következménye.
1987 #9 Hazafinak
- 2020-04-17 16:54
Az izraeli TV szerint az amerikai Intel figyelmeztette az IDF-et és a NATO-t a koronavírus-fenyegetésről 2019. NOVEMBER-ben
Az amerikai hírszerzés már korábban novemberben átadta a koronavírusról szóló figyelmeztetést Tel-Avivnak és a NATO-nak - állítja az Izrael 12. csatorna, még azután is, hogy az USA egyik legfontosabb orvosa, a múlt héten elutasította a hasonló jelentést.
A műsorszolgáltató csütörtökön sugározott egy történetet, amelyben azt állította, hogy az amerikai hírszerző közösség az izraeli katonasággal és a NATO magas rangú tisztviselőivel megosztott minősített információkat Kínában előforduló új víruskitörésről. Mivel senki sem hajlandó nyilvántartásba venni a jelentés megerősítését, a történet azonban zavaros anonim beszerzésen alapszik, rejtélyt hagyva ezzel az állítás eredetén.....
1987 #10 Hazafinak
- 2020-04-17 17:01
Péntek reggel az ukrán média arról számolt be, hogy Kijev lett a világ legszennyezettebb városa
Nézze meg a csernobili füstöt és a Kijevi ég szürkévé válását. https://www.rt.co...on-spikes/
Reggel a rádióban aggódtak a szarkofág miatt magyar rádiósaink. De azt nem merték emlegetni, hogy a porszemcsék mennyi sugárszennyezést hordanak!!!
1987 #11 Hazafinak
- 2020-04-17 17:21
Donald Trump elnök csütörtök este egy Fehér Ház sajtótájékoztatón jelentette be a tervet. A háromfázisú ütemtervet várhatóan az állam kormányzóinak és a regionális hatóságoknak kell végrehajtaniuk szövetségi támogatással.

„Amerika nyitott akar lenni, az amerikaiak pedig nyitottak akarnak lenni” - mondta Trump, megjegyezve, hogy a nemzeti leállás nem „fenntartható és hosszú távú megoldás”.

Nem mindent nyitunk egyszerre, hanem egy óvatos lépést egyszerre.
1987 #12 Hazafinak
- 2020-04-17 17:22
www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/ScreenHunter-711.jpg
A második Trump erőt használ a kongresszus felszabadításához. Az Egyesült Államok megszűnik létezni köztársaságként. (Megtette az első lépéseket ...)
Donald Trump és Mike Esper, a most az amerikai katonaságot irányító szélsőséges politikai operatőr titokban felhívta a 10 000 Nemzeti Gárda első részletét a Washington DC-ben előrejelzett nem hivatalos „vészhelyzet” -be történő bevetésre.

Csak egy „vészhelyzet” létezik, és ez Trump fenyegetése a kongresszus feloszlatására és a Proud Boy fegyveres utcai bandák általi hivatalos diktatúra felállítására a tiltakozások elfojtására.

Trump akkor használja a katonaságot, ha a kongresszus nem hajlandó eloszlatni, hogy Trump új bírókat kinevezhessen, akik végrehajtják a harci törvényt.

Sputnik / Moszkva: A Védelmi Minisztérium tisztviselői és a polgári hatóságok többször is visszatartották a félelmeiket, hogy az Egyesült Államok Nemzetőrségét behívhatják az Egyesült Államok egy vagy több joghatósága alá tartozó harci törvények végrehajtására a koronavírus pandémiára reagálva, és az ellenkező állításokat elutasítják. „hamis”, és hasonló az „összeesküvés-elméletekhez”.

A Pentagon csendben aktivált egy 10 000 csapatszükségletű munkacsoportot Washington DC védelmére egy hónappal ezelőtti vészhelyzet esetén, és soha nem tájékoztatta erről a nyilvánosságot, jelentette a Newsweek , hivatkozva egy magas rangú katonatisztre, aki szerint a kormány folyamatossága tervezés, valamint három katonai forrás, amelyek ismerik az Egyesült Államok Északi Parancsnokságának terveit.

A Nemzeti Fővárosi Régió (JTF-NCR) néven ismert haderő, Mark Esper, a Pentagon vezetőjétől vonzza parancsait. A parancsnoka az Omar J Jones IV hadsereg vezérőrnagy, a washingtoni katonai körzet parancsnoka, általában egy nagyrészt ünnepi egység, amely felvonulásokkal és feladatokkal jár az Arlingtoni Nemzeti Temetőben.

Vészhelyzetben a feladatok közé tartozik a kormányvezetők evakuálása a fővárosból, valamint a város „biztosítása” és a „hazai védelemben” való részvétel a lehetséges külföldi és belföldi ellenségek ellen, beleértve Washington DC légterének védelmét és a civil nyugtalanság. Működési területe állítólag magában foglalja Columbia kerületét és Maryland és Virginia környékét.

A Newsweek tájékoztatása szerint a munkacsoportot március 16-án aktiválták, és eddig titkos missziója mellett nyilvános arccal rendelkezik, mint az elmúlt hetekben a COVID-19 világjárvány elleni küzdelem céljából felhívott katonai egységekhez hasonlóan, beleértve a az orvosi támogatás, a mobil egészségügyi ellenőrző központok működtetése és az ellátás átadása.

Nyugodtan azonban a haderő egy részét visszatartják e COVID-19 reagálási kötelezettségeitől, és a helyi katonai bázisokon állomásoztatják, hogy „készen álljanak” arra az esetre, ha rájuk hívják. A nyugdíjas NORTHCOM parancsnok elmondta a magazinnak, hogy vészhelyzetben az egységek feladatai között szerepelhet „egyoldalú fellépés”, beleértve az erőfeszítéseket, „amelyek azonnal szükségesek az életmentéshez, az emberi szenvedés megakadályozásához vagy a nagy vagyoni károk enyhítéséhez”.

Az amerikai média márciusban adott tippeket a munkacsoport esetleges kötelességeiről, amikor a Decatur, az illinoisi székhelyű Herald & Review újság arról számolt be, hogy az Illinois Nemzeti Gárda haderőit felhívták a Washingtonon kívüli Fort Belvoirba, küldetésük általában magában foglalja a repüléshez kapcsolódó feladatokat is. ideértve az üzemanyagot, a javítási munkákat, a pilótákat és a logisztikát. A rendkívüli helyzetben feladataik magukban foglalhatják a 106. légi közlekedési ezred helikopterén lévő tisztviselők, törvényhozók és igazságszolgáltatás tagjainak evakuálását.

A JTF-NCR rendelkezésére álló egyéb erők közé tartozik a Tengerészeti Testület biológiai támadásokra reagáló egysége, 24 órás riasztás, a hadsereg „Különleges Reakciócsoportja”, amely katonai rendőrségből áll (ideértve a helyi rendőrökből vészhelyzet esetén kirendelt rendőröket is) ), valamint egy városi kutatásra és mentésre kiképzett mérnöki egység.

Figyelemre méltó, hogy az országszerte működő más telephelyekkel ellentétben a washingtoni kirendelt gárdaegységek szövetségi, nem pedig állami joghatóság alá tartoznak, szolgálati feltételeik hasonlóak a tengerentúli kiküldetés esetén hatályos feltételekhez.

Az amerikai tisztviselők nem kommentáltak a Newsweek történetének valódiságát, csak annyit mondtak, hogy a magazin „a nemzetbiztonság kérdéseivel” foglalkozik.

Korábban az amerikai katonaság és a média többször alábecsülte azokat a javaslatokat, amelyek szerint a Nemzeti Gárda felhasználható lenne a harci törvény végrehajtására. A múlt hónap végén, a több ezer gárda csapata aktiválódásával, a Nemzeti Gárda vezetője, a légi erők tábornoka, Joe Lengyel újságíróknak elmondta , hogy „nem volt vita… nem volt a terve, hogy a Nemzeti Gárdát karanténba helyezzék vagy menedékhelyet biztosítsanak a helyszínen. .” Esper védelmi miniszter vádolta a „külső szereplőket” az aggodalmak „ökoszisztémába történő beinjekciózásával”, hasonlóképpen az aggályok elutasításával.
1987 #13 Hazafinak
- 2020-04-17 17:27
Közel 1000 a fertőzött a Charles de Gaulle-n (repülőgép-szállítón / Franciaország)www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/ScreenHunter-710.jpg
1987 #14 Hazafinak
- 2020-04-17 17:38
Egy észak-kaliforniai mintában a SARS-CoV-2-re, a COVID-19-et okozó vírusra pozitív légúti minták 20,7% -a pozitív volt egy vagy több további kórokozóval szemben - jelentette be James Quinn, MD, a Stanford University School of Orvostudomány a kaliforniai Stanfordban és munkatársai. https://jamanetwo...le/2764787
1987 #15 Hazafinak
- 2020-04-17 17:41
www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/ScreenHunter-719.jpgCOVID 19 A globális demokrácia kikapcsolása és a bátor új világ.
https://www.veter...new-world/
1987 #16 Hazafinak
- 2020-04-17 18:04
Ahogyan Kristin Tate pénzügyi elemző elmagyarázza: " Amikor a kormánynak esedékessé válik az adósságszámla, mindannyian a pengeélen állunk ." Ez történt korábban: az európai adósságválság idején a Cypress lefoglalt magánpénzt az állampolgárok bankszámlájáról, hogy fedezze tartozásait, és azok, akik óvatosan megtakarították pénzüket, kénytelenek voltak vagyonuk 40–60% -rol lemondni .
165 #17 LM
- 2020-04-17 19:58
Mindeközben

"Megvan az első cég, amit átvett az állam"
https://forbes.hu...-az-allam/

"Csődöt jelentett egy 45 milliós ország a járvány közepette"
https://www.napi....04484.html
1349 #18 Nagy Levente
- 2020-04-17 22:28
Az "ember" a hibás minden bajáért! Mert "ezek" akik a Föld bolygó feletti globális hátérhatalom illuminati, szabadkőműves "elitjei", akik Moloch és Lilith halálkultuszú sátáni irányítású, gyermek ember és állatáldozatokat is követelő pusztító, parazita rend(etlen)szert irányítják itt a Földön, egyszerűen ki lennének a Teremtő Isten által iktatva, ha nem tetszene - ilyen vagy olyan módon, "bal vagy jobb" politikai beállítottság felől és függetlenül is - az emberek túlnyomó többségének ez a pénz... pénz.... pénz....; csak én... csak én... csak én... most épp kapitalista-liberális, ami volt már "ha úgy kellett" kommunista-szocialista vagy nacionalista vagy feudális stb.! Amíg az ember (tisztelet a kevés kivételnek) úgy gondolja, (mert csak a sötét oldal felől, a Mars felől tud gondolkodni és nem a világos oldal a Nap felől gondolkodik) hogy rab(szolga) akar lenni, addig szükségszerűen vannak és lesznek börtönőrök! Addig "vírusok" is - ha igaz ha nem - lesznek, mert addig a (József Attila látó költő szavaival élve a Hazám c. versében) "Fortélyos félelem igazgat"! Miért? Mert az emberek egy része, - ezekben a fent említett "sötétség irányította" rend(etlen)szerekben - akiknek "Istenadta tehetsége van" ha tetszik "kegyelme" ahhoz, hogy szellemileg erősebb az a "torokcsakrán felűl, de el nem érve a koronacsakrát teljesen" a pénz a "mammon hatalmában" elnyomja azokat, akik még nagyobb tömegekben a "gyomorcsakra" alatt gondolkodva (még naívabban) talán még annál is jobban beleragadva az anyag fogságában "élnek", mint elnyomóik! Ez a rend(etlen)szer így egyáltalán nem mozdítja előre az ember szellemi és lelki fejlődését, amiért ide került a Földre! (Mert nem a technológia és főleg nem ez a környezetszennyező technológia fejlődése a Teremtő nagy terve, ez világos!) Kell, hogy észrevegyük (és példát mutatva járjuk benne élen) a Szent Koronának is nevezett értékRend az, ami az ember számára ki lett "találva" ahhoz itt a Földön, hogy élhető emberi világban élhessen, mint ahogyan atyai eleink éltek több, mint ezer éve! Azóta járja a magyarság a stációkon keresztül Golgotáját, mert elfordították és elfordult a "Naptól" így ez a nép is, mint mára nagyjából mindegyik! Bármilyen érdekes első hallásra, de pont a katolicizmussal a judeo(zsidó)-kereszténység magyarságra (is) erőltetésével! (De ez megy itt már a Földön kb. 6000 éve) Akkor Kr. u. 973 és környékén, Ottó Német-Római Császár Kajafáskén, míg Géza, Pilátus helytartóként mészároltatta le Erdő-elve (vagyis Erdély) és Somogyország magyarságának kb. felét és más területeken is sokakat, akik ellenáltak és nem voltak hajlandóak szabadságukat feladva behódolni és így beállni a sötétség álltal kijelölt sorba! Ez - a szakrális, morális, erkölcsi és gazdasági süllyedés "deszakralitás" - azóta egyre elmélyültebben tart itt magyar honban is! Mi az ellenSzer minderre? A fél-elem (gyűl-ölet) legszélsőségesebb ellentétpárja az ötödik-elem a Szer-elemen (nevezhetjük környezeti enrgiának is) keresztül megnyilvánuló Szer-etet! Vagyis Jézus, Buddha, Krisna, Zarathrusta, stb. és más nagy tanítók, táltosok, bölcsek tanításai! A szívben-lélekben vagyis középen a "szívcsakrán" keresztül a vilgosságban gondolkodva megmaradni a nemzetben, a nemzetségben, a testvériségben a törzsszövetség, ahogyan valamikor "atyai eleink" tették! Mert ez az, ami mindenkiben benne van és nem csak a sötétség, hanem a ez a világosság fénye is! (Az ember megalkotói ugyanis így "rakták össze az embert" a génezéses kolonizció során!) Tettek bele ego-t, amit uralnia kellene, nem szabadjára engednie és ezzel együtt a lélek fényében megerőssödni! Ez ami tanulható, ez az igazság az ami az embert szabad emberré tesz, ez a sámán a táltos, az ember istenemberré válás útja! Ez Jézus és Csaba királyfi útja a Tejúton, ahogyan mindannyiunké, ha úgy legbelülről "istenigazából" akarjuk! Ez a Világosság "Bírod-alma" vagyis az az alom, az a nemzetség, család, amit felkarolva, felvállalva ki-ki tehetsége vagyis "istenadta" kegyelme szerint elbír, felemel, megtart! Ha tetszik lovagi erény!
"Úri dicsőségből, mint Krisztus Mennyekből"
Debreceni Szappanos János - Katonák köszöntése Bocskai István fejedelemhez (részlet)
"Egy az Isten, egy a nemzet,
Bármily gyenge, bármily sebzett"
Kárpátia - Egy az Isten, egy a Nemzet - (részlet)
Ha értjük kiemelkedünk eme anyagi, sátáni világból még itt a Földön és belépünk az ún. Aranykorba! Pl. "kaphat" az emberiség "környezeti energián alapuló" egyáltalán nem környezetszennyező technológiát. Ha nem értjük, újabbnál újabb pusztító rend(etlen)szereket erőltenek ránk, amelynek pusztúlás a vége!
A világok harca ez (mint a sakktáblán)! 5G tecnológiát, korona-vírust, vegyi fegyvert, HAARP projekteket bevetve, stb. a sötét oldal részéről, míg a Nap által közvetítve, felerőssítve a Tejútrendszer galaxis középpontjból itt a nagyévkör ciklus 26.000 éve körül érkeznek a foton fényrészecskék és rezgésük, amely szintén, mint az atomsugár hatol át mindenen és a világos oldal, a Teremtő Isten természetes megnyílvánulása. Persze "ezek" ezt próbálják gátolni több kevesebb sikerrel, sok esetben ezt is koronavírusnak "álcázva"! Lesz itt még sok "csoda", csak győzzünk csodálkozni! Ezt sem nagyon gondolták még úgy egy fél éve, sokan!
8 #19 miskolcilaci
- 2020-04-17 22:57
A "A világ vége, ahogy mi ismerjük" című dokumentumfilm 1. rész
https://www.youtu...P4J_gM1T-Y

A "A világ vége, ahogy mi ismerjük" című dokumentumfilm 2. rész "Egy hasadékban"
https://www.youtu...CacvFTr_0c

A "A világ vége, ahogy mi ismerjük" című dokumentumfilm 3. rész „invázió”
https://www.youtu...tqnJNaduSA

A "A világ vége, ahogy mi ismerjük" című dokumentumfilm 4. rész "A gyermekek szerelmesei mindenütt"
https://www.youtu...zQLGRIFv4o

A "A világ vége, ahogy mi ismerjük" című dokumentumfilm 5. rész "Gyerekek, művészet és pizza"
https://news-fron...i-piczcza/

A "A világ vége, ahogy mi ismerjük" című dokumentumfilm 6. rész "Média manipuláció"
https://www.youtu...JeUXHdnqYk

A "A világ vége, ahogy mi ismerjük" című dokumentumfilm 7. rész "Boszorkányok és varázslók"
https://www.youtu...7bOAmsIF4s

A "A világ vége, ahogy mi ismerjük" című dokumentumfilm 8. rész "A királyok és a királynők felett"
https://www.youtu...bzd8apw2qg

A "A világ vége, ahogy mi ismerjük" című dokumentumfilm 9. rész: „Az új világ hajnala”
https://www.youtu...bS4rI0vq1U

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.49 másodperc
4,702,075 egyedi látogató