Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bill Gates egy tömeggyilkos?

KultúraRobert F. Kennedy komoly állításai
Robert F. Kennedy, a meggyilkolt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse, rendkívül szigorúan kritizálja Bill Gates és a globális oltási kampányát.
„Bill Gates számára az oltások egy stratégiai jótékonysági tényezők , amelyek táplálják a sok-sok oltással kapcsolatos vállalkozását (ideértve a Microsoft törekvését egy globális Vac-ID társaság irányítására), és diktálható kontrollt adnak neki a globális egészségügyi politikák felett - a vállalati neoimperializmus vezetője.

„Úgy tűnik, hogy az oltások iránti megszállottságát táplálja a messiás hit, miszerint a technológiával a világ megmentésére és az alacsonyabb emberek életének kísérletezésére szolgáló isteni készséggel jár.
Az oltásokkal kapcsolatos tevékenysége mellyel segíti a személyéhet kapcsolódó vállalkozásokat ( ideértve a Microsoft törekvését egy Vac-ID oltást globálisan a föld lakosságának az ellenőrzéséhez ) hogy átvehesse , egy globális diktatórikusan ellenőrizhető egészségügyű politikát ezzel vezetője lessen neoimperialista koncerneknek.“

Bill Gates ígéretet tett Indiának , hogy 1,2 Milliárd $ -ral az indában terjedő Polio betegséget megszünteti . Ezen ígérete fokán átvette az Indiai Nemzeti Tanácsadó Tanács (NAB) irányítását , majd elrendelte az öt Polio oltás helyet 50 oltást az a minden öt évnél fiatalabb gyermekek számára.

Az indiai orvosok a Gates -kampányt egy törzs-polio vakcina okozta pusztító járványban hibáztatják, ez a vakcina amely 2000 és 2017 között 496 000 gyermeket bénított meg. Az indiai kormány 2017-ben leállítatta a Gates oltási kampányát, és egyben Gates-t és társait megfosztotta a NAB tagságaitól.

A polio bénulás aránya gyorsan csökkent. Az Egészségügyi Világszervezet 2017-ben vonakodva elismerte, hogy a világméretű polio-robbanás túlnyomórészt a vakcinatörzs, azaz része a Gates általi oltási programnak. A legfélelmetesebb járványok Kongóban, a Fülöp-szigeteken és Afganisztánban mind a Gates-oltásokhoz kapcsolódnak. 2018-ban a globális polio-esetek ¾- dének a Gates által szervezett oltási akciói voltak a kiváltó okai.

„A távoli indiai tartományokban a Gates Alapítvány 2014-ben finanszírozta a 23 000 fiatal lányon a GSK és a Merck által kifejlesztett kísérleti HPV oltások tesztelését. Körülbelül 1200 súlyos mellékhatást szenvedett, beleértve az autoimmun és a termékenységi problémákat. Hét meghalt. Az indiai kormány a Gates által finanszírozott kutatókat azzal vádolja , hogy messzemenő etikai jogsértésekkel nyomás gyakoroltak a kiszolgáltatott falusi lányokra, a szülők zaklatása, az egyetértési formanyomtatványok meghamisítása és a sérült lányok orvosi ellátásának megtagadása. Az ügy az indiai ország legfelsőbb bírósága előtt van.
2010-ben a Gates Alapítvány egy kísérleti GSK malária-oltás vizsgálatát finanszírozta, amely
151 afrikai kisgyermek meghalt valamint 5049 gyermekből 1049 gyerek , akiknek súlyos káros hatásai maradtak vissza, például , bénulás, rohamok és lázas kitörések. ”

irja Kennedy tovább:

„A Gates 2002. évi MenAfriVac kampánya alatt a Szaharától délre fekvő Afrikában a Gates alkalmazottai erőszakosan vakcinákkal oltották az afrikai gyermekek ezreit a meningitisz ellen. 50 és 500 gyermek között bénulást okozott. A dél-afrikai újságok panaszkodtak: "Tengerimalacok vagyunk a gyógyszergyártól számára." Nelson Mandela volt közgazdász, Patrick Bond professzor Gates filantropikus gyakorlatait "könyörtelennek és erkölcstelennek" tartják.


2010-ben Gates 10 milliárd dollárt ígéretet tett a WHO-nak, a népesség részleges csökkentésére egy új oltások útján.
Egy hónappal később Gates a Ted Talk-ban elmondta, hogy az új oltások "csökkenthetik a népességet". 2014-ben a kenyai Katolikus Orvosi Szövetség azzal vádolta a WHO-t, hogy egy tetanuszos oltásként szándékosan egy sterilizáló kampányt hajtott végre az akaratuk ellenére a kenyai nők millióin.

Független laboratóriumok megtalálták a sterilitási formulát minden vizsgált vakcina esetében. Az állítások elutasítása után a WHO végül beismerte, hogy több mint egy évtizede fejlesztett sterilitási oltásokat. Hasonló állítások érkeztek Tanzániá -ból, Nicaraguából, Mexikóból és a Fülöp-szigetekröl.

Egy 2017. évi tanulmány (Morgensen et Al 2017) kimutatta, hogy a WHO által készített népszerű DTP-oltás több afrikai gyermeket öl meg, mint azok a betegségek, amelyeket állítólag megelőzne. Az oltott lányok halálozási aránya tízszer magasabb, mint a nem oltott gyermekek esetében. Gates és a WHO visszautasította a halálos oltást, amelyet a WHO évente több millió afrikai gyermekre kényszerít.

A globális közegészségügyi támogatók szerte a világon azzal vádolják Gates-t, hogy a WHO napirendjéről levette azokat a projekteket, amelyekről kimutatták, hogy fertőző betegségeket megelőz : tiszta víz, higiénia, táplálkozás és gazdasági fejlődés. Azt mondják, hogy elvonta a szervezet forrásait személyes fétisének - a jó egészség csak injekcióval jár.

„A Gates nemcsak a filantrópiájával irányítja a WHO, az UNICEF, a GAVI és a PATH ellenőrzését, hanem finanszírozza magán gyógyszer gyártókat is, amelyek vakcinákat gyártanak, valamint a gyógyszeriparban működő hatalmas frontcsoportok hálózatát, amelyek csalárd propagandát terjesztenek, csalárd tanulmányokat, megfigyelési és pszichológiai tevékenységeket dolgoznak ki azok ellen akik vonakodnak az oltások bevezetése ellen.
Gates a pénzének erejét és hatalmát használja fel az eltérő vélemények elnémításához és a javasolt oltások betartásának az érvényesítéséhez. A közelmúltban zajló, gyógyszereiben való megjelenésekor úgy tűnik hogy Gates, örömmel látja, hogy a Covid 19 válság lehetővé teszi számára, hogy a harmadik világbeli oltási programját az amerikai gyermekekre kényszerítse.”


Pentrado

https://www.instagram.com/p/B-s-9ZjH0YP/
Gates’ Globalist Vaccine Agenda: A Win-Win for Pharma and Mandatory Vaccination

R.F. Kennedy web oldala: Link

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2020-04-18 09:38
nem az a bajom bill gates nevű szarzsákkal, hogy gazdag, hanem az, hogy neki a szegény csak arra jó, hogy őt gazdagabbá tegye - vagyis nem Ember..

olyan gates is mint ez a jeff bezos, aki hála covid-19-nek most a "világ leggaz(dag)abb" "embere" lett, de a vírusvédelmi maszkot sajnálja a dolgozóitól: a milliárdokból néhány fillérért maszkokat venni nehezére esett - olcsóbb volt kirúgni a tiltakozást szervező munkást...

a "szép, új világ": a lelkiismeret nélküli férgek gazdagodnak, a rabszolga már csak haszonállatként vegetál...

by the way: látta már valaki ennek a bezos-nak a fizi-kai-miskáját? még gates-nél is szebb, pedig az sem kutya...hiába, a szépség csak ilyen: belülről jön, de mind' a 7szt.-s-ég...

look out! - amit látsz azt kapod; vagy még annál is rosszabbat...
267 #2 Perle
- 2020-04-18 12:23
Szegény Robertnek az életébe került az igazság kimondása.
De még a leszármazottain is átok ül.
Április elejen unokája és annak kisfia fulladtak vízbe, egy kenuról estek le. Az unkokának is kapcsolata volt az egészségüggyel.
https://www.bbc.c...a-52161299

Itt egy másik unoka, aki túladagolta magának a drogot, ha igaz:
https://www.blikk...ok/6gffbwh

Az egyik fia síbalesetben halt meg 1997-ben,
"RFK's son Michael was killed in 1997 after losing control while skiing and hitting a tree."
267 #3 Perle
- 2020-04-19 22:17
Azt mondta Bili, hogy a influenza oltás nem hatékony az időseknél. Bezzeg majd az új, a koronásra való, az más lesz.
https://www.theep...07951.html

Érdekes módon mégis ajánlgatták, és tukmálták rá az idősekre és a gyerekekre.
Már akkor sejtettem, hogy valamiért nem az aktív munkaképes réteget célozták meg az oltásokkal, és annak komoly oka lehet..
131 #4 lalapapa
- 2020-04-20 13:58
huggyi geci ez meg kozep iskolas koraban is az
agyba eresztette a hugyat,,
nem hiszem hogy ez kimer menni valahova is \
nyugiba,, ez beteg parrazzita,,emberiseg elleni
bunos,,
267 #5 Perle
- 2020-04-20 23:58
Lassan borul majd ez a védőoltásos bili is Bilivel együtt.
Látták, hogy nem harapnak az emberek az influenza védőoltásra, a nyakujon maradt annak egy része, most bepánikoltatva rávesznek bennünket a készülő új beadásába..

Bár csak tudnám, honnan veszik azt , hogy egy hét múlva tetőzik nálunk a fertőzés! A Duna vízállásának tetőzésének megállapítását elhiszem, de hogy egy vírus mozgását... Hacsak nem állt annak is az élére valaki.s_nezem
1959 #6 apaideges
- 2020-04-21 00:15
Perle, még mindig a David Icke videót nézem, eddig igazol mindent amit gondoltam, és amit ma meg tegnap hozzászóltam.
Az időzítés technológiai, és a hullámokkal van kapcsolatban. Fura, hogy csak most miközben ezt írom, kapcsolódik össze, az EMF és a tengerjog a fejemben. A hullámok összecsapnak a fejek fölött.
684 #7 atacama
- 2020-04-21 07:15
nem baj ha megmarad..megromlani nem fog . kevernek még hozzá valamit,meglögybölik új nevet adnak neki azt hopp mehet megint gallér mögé...az oltika a bírkának.
bár szerintem bevezetik a fenőttkori oltási könyvecskét hamar...és ha nem vagy korona ellen beoltva vagy nem vagy chippendél akkor nem kapsz munkát..pl..
684 #8 atacama
- 2020-04-21 07:20
Hogyan kéri a mikrocsipjét? Beültetve vagy ehető formában?
http://parahir.hu...r?page=102
267 #9 Perle
- 2020-04-21 13:04
240 ezer adag malária gyógyszert az a canadai gyógyszergyár a coronavírus gyógyításu kísérletéhez.
https://www.bnnbl...-1.1409775
Ennek a cégnek az alapitóját és fejét és feleségét gyilkolták meg rejtélyes módon 2 évvel ezelótt.
Rossznyelvek szerint a kanadai és az izraeli generic (utángyártott) gyógyszerek gyártói között viták voltak. A tettes a mai napig nincs meg.
https://www.fierc...ry-sherman

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.73 másodperc
4,708,219 egyedi látogató