Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Észak-Korea évtizedek óta gyárt biológiai fegyevereket (sic!)

KülföldJó, de miért fontos ez éppen most? Ki beszél itt biológiai koronafegyverről. Hja, hogy lassan már mindenki? De izraelnek mi köze ehhez? Hja, hogy minden? Úgy már kóser. Észak-Korea tavaly is folytatta nukleáris tevékenységét és biológiai fegyverekkel is rendelkezik - közölte az amerikai külügyminisztérium. A tárca szerint Phenjan nem tartja magát a 2005-ben született közös nyilatkozathoz, miszerint felhagy minden nukleáris fegyver fejlesztésével és atomprogramjával is. Információk alapján a kommunista rezsim az 1960-as évek óta rendelkezik biológiaifegyver-programmal. Ezzel azonban Észak-Korea a biológiai fegyverekről kötött nemzetközi egyezményt is megsérti. Az Egyesült Államok szerint így akarja ellensúlyozni a dél-koreai és amerikai katonai fölényt.

Hír TV
Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2020-04-18 11:56
Mindig az pofázik, akinek mèg annál is több van!
Így szokott ez lenni, akinek kevesebb, az mindig csendben van, mondjuk ezt az UN gyereket is Kína meg oroszok tartják életben.
4 #2 Posta Imre
- 2020-04-18 12:01
Szaddam is így járt. Pedig neki volt, oszt mégsem. Szerintetek kinek nincs?
69 #3 Szalonna
- 2020-04-18 12:14
Szaddammal más baja is volt a zsidóknak.
Az, Gerry Bull Szaddamnak egy ágyút tervezett - atomtudós - amitől a haború megfordítását várták, aztán még az is “baj” volt hogy Irak “hasznos terheket” akart a világűrbe juttatni, atombombájuk is volt, félig legalább is, Usrael Iraknál el tudta érni amit Irán ellen nem.
Gerry-t meg megölte az Amám, az Iraki titkosszolgálat, de ebbe az Iraki cirkuszba benne volt a moszad, CIA, a KGB az MI6 is. Akit érdekel olvassa el az isten öklét, abban le van írva.
69 #4 Szalonna
- 2020-04-18 12:26
Isten ökle (1994) című regény 1990-ben és 1991-ben játszódik.
Irak megszállta Kuvaitot, az első Öböl-háború megindítása előtt azt kell tisztáznia az amerikaiaknak, hogy Szaddam Husszein rendelkezik-e különleges fegyverekkel.
Egy beépülő ügynök küldetését követve ismerhetjük meg az iraki rendszer működését. Az ügynöknek utána kell járnia a biológiai és az atomfegyverek kérdésének. Viszont kiderül, hogy létezik az a szuperágyú, amit Gerald Bull fejlesztett Szaddam Husszein megbízásából. Gerald Bull kanadai mérnök valós személy, 1990-ben likvidálta valamelyik titkosszolgálat. Beépül még a regénybe az a legenda, amiről biztosat azóta sem lehet tudni, hogy a Moszad ügynöke volt egy magas beosztású személy Szaddam Husszein rendszerében.

https://moly.hu/s...1395364715
1987 #5 Hazafinak
- 2020-04-18 13:52
#2Posta Imre
- 2020-04-18 12:01 Nekem nincs, de ha kitalálnék, én kegyetlen lennék. Erőteljes hasmenést okoznék az ellenségeimnek ami hetekig tart. Eltudjátok képzelni mivel jár minden téren? s_vigyori
329 #6 gutai zub
- 2020-04-19 09:06
Miért olyan "sikeres" Észak-Korea"?

Nekem úgy tűnik, hogy majdnem egy az egyben lemásolták a judeo keresztény dogmák többségét.

Az atyaisten, (mai napig az ország elnöke)az öreg nagypapa Kim a mennyekben, a jelenlegi földi mindenható vezető, a kövér kis unoka Kim.
A Mindenható állandóan és kegyetlenül bünteti a bűnben született, szeme sem áll jó, sárga kis alattvalóit. A nyomorult sokaságnak a munka mellett, egyetlen dolguk van, a tökéletes és mindenható Vezér dicsőítése, magasztalása.
Sok ország méltatlan vezére irigykedve szemléli ezt a rendszert, szeretné magát is ilyennek képzelni, mint az amerikai trump, vagy a mi viktor viktorunk.

Egy dologban azért jobb az észak-koreai mennyei királyság:
Ha meghalsz legalább vége van, ha viszont judeo keresztény vagy, úgy halál után is tovább folytatódik egyfelől a magasztalás, dicséret és tömjénezés, vagy borzalmas kínok a tűzben, örökkön örökké........
267 #7 Perle
- 2020-04-19 11:53
Gutai, az nem biztos, hogy az koreai elnök ragaszkodna ennyire a személyi kultuszhoz, hiszen Svájcban tanult, ragadhatott rá némi európai kultúra, szellem. Láttunk már a történelem során olyan közvetlen alattvalókat, akik parancs nélkül is sanyargattak, kínozták, ölték a lakosságot. Igaz, ezek mindegyike jujdejó kersztény volt, ha a sztálini diktatúrát elemezzük. Ha hatalmat kap néhány aljas patkány, kegyetlen lesz csak hogy lojalitását bizonyítsa felfelé, a vezér irányába.
Észak-Koreai olyan mint Irán, független akar maradni, nem szeretné, hogy mások jelölnék számára az irányt. Mivel erős is, fegyverkezik ha belepusztul is a lakosság,de egyenlőre félnek még tőle.
Érdekes módon az amerikai vezetés engedékeny Dél-Koreával, kettős mércét használ itt is. Akár csak a Jordán parttal szemben.
Ez utóbbinak is lehet bármilyen fegyvere, a szomszédait megtámadhatja minden féle nemzetközi felhatalmazás nélkül.
146 #8 satu
- 2020-04-19 21:48
Szalonna által ajánlott írás:
https://data.hu/g...orsyth.pdf
267 #9 Perle
- 2020-04-21 12:43
az Usa-ban már temetik az észak-koreai elnököt. Állítólag szívműtétje volt. Rossz az egészségügyi állpota, mert erősen dohányzik, durván elhízott is.
A híresztelés alapja az, hogy nem vett részt a nagypapi ( Ki Mir szen -Úgy Arat) április közeoén megtartott valamlyik évfordulóján, ünnepi megemlékezésén.Fentünt a CNN-nek a hiánya. Először arra gyakodtak, hogy a biológia fegyvereket gyártó bunkerben van.:D
https://en.yna.co.../korea-now
267 #10 Perle
- 2020-04-25 12:20
Kínai orvosok mentek beteget látogatni, gyógyítani É-Koreába.
https://nypost.co...m-jong-un/

Máshol azt írják, hogy Kim huga veszi át a parancsnokságot, ha bármi történne az elnökkel.

Érdekes módon ma van a Észak Koreai Forradalmi hadsereg
születésnapja .s_nezem

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.70 másodperc
4,703,920 egyedi látogató