Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lenácizták az otthonmaradásra felszólító zsidó kormányzót

KultúraJól összehozták a szolgálati titkos társaságos összetevőket: zsidó, amerikai, kormányzó, buzi, koronavírus, náci, holokauszt..., na erről van szó. Ezzel kell végezni egyszer és mindenkorra! Elérzékenyült Jared Polis, Colorado első zsidó és első meleg kormányzója, amikor egy sajtótájékoztatón megkérdezték, mit szól hozzá, hogy nácinak nevezték a járvány miatt elrendelt szigorú, otthonmaradásra felszólító intézkedései miatt – írja a JTA zsidó hírügynökség.

„Amerikai zsidóként, aki elvesztette családját a holokausztban, megsértenek bármilyen összehasonlítással a nácizmushoz. Azért cselekszünk, hogy életeket mentsünk. Ez pontosan az ellentéte 6 millió zsidó és sok cigány, katolikus, meleg, leszbikus, orosz és mások lemészárlásának” – jelentette ki Jared Polis elcsukó hangon, ahogy az az alábbi felvételen is látható.

A demokrata politikus 2018 óta Colorado első zsidó kormányzója, aki nyíltan meleg is.

„Sokfelé riportot lehet hallani errefelé, például arról, hogy szomszédok egymást jelentgetik fel, mert nem követik az utasításokat, vagy sok az elégedetlenkedő a bevezetett utasítások miatt, amelyeket zsarnokinak neveznek, és a nácizmushoz hasonlítanak. Hogyan reagál erre, mit tud mondani azoknak, akiket kifejezetten zavar a „maradj otthon” rendelet?” – kérdezte a riporter a kormányzót.

Korábban a coloradoi közgyűlés ellenzéki vezetője, Patrick Neville is nácizmusnak nevezte egy interjúban a „maradj otthon” rendeletet. Egy konzervatív rádió műsorában beszélt az intézkedésről, amelyet „gestapós” mentalitásúnak nevezett.

Jared Polis ezzel szemben úgy véli, hogy az otthonmaradás szabályait megszegők saját maguknak és szeretteiknek tesznek rosszat, valamint hozzájárulnak az államot is érintő gazdasági nehézségek elhúzódásához.

A kormányzó szerint továbbra is az a legjobb, ha mindenki otthon marad és csak a legszükségesebb esetben hagyja el a házát. Ezzel hamarabb tudnak ismét kinyitni, hamarabb lesz több szabadság.
Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2020-04-21 06:13
https://kuruc.inf...64/211246/

Tel-avivi kutatók: koronavírus-tünet az egyre erősödő antiszemétizmus
1693 #2 pipogya
- 2020-04-21 08:16
Zsidó fel kell reggel belenéz a tükörbe ugye akkor még maszk nélkül és egyből így szól ki ez a náci?
Kis idő múlva megint belenéz akkor már rajta a szerelés dekli,cicesz,hamis patkány nézés, na végre egy zsidó .
69 #3 Szalonna
- 2020-04-21 09:07
B’nai B’rith a társadalmi és az egyenlősèg elvű forradalmat népszerűsítette.
A kommunista kiáltvány idejében alapították - jaa kommunizmus nem zsidó gyökerű, jah de - innentől kezdve a zsidó sovinizmus,kommunizmus, és cionizmus egybefonódott.
A zsidók és a szocializmus összemosása - fosása - a mai napig tart.
A liberalizmus-ellenességet a jelenkor zsidó közössége láthatóan összekeveri az antiszemitizmussal.

(Bizonyára okkal, mi tudjuk miért, a birkák nem, ugye mutatja egy ország szellemi ill mentális vagy intelligencia hányadosa)

A Zsidó irányelvek központja által 97-ben megírt Details hírlevelében Daniel Lapin rabbi aszongya, hogy miért fonódik egybe az antiszemitizmus és a zsidó liberalizmus.
Felismerik hogy a liberalizmus nagyban felelős azért hogy az utóbbi 30 évben, az élet nyomorúságosabb,drágább és veszélyesebb lett Amerikában - hája’ mintha a mi országunkról lenne szó, várjunk csak, nem is a miénk? - eztán ez számos amerikait zavar, hogy a zsidók támogatják a liberalizmust - lehet 97-ben még annyira nem volt birka buzi az amcsi se - és a liberális célokat, de aszongya hogy a legtöbb amcsi túl illedelmes ahhoz hogy ezt a bimbajt - bimbót - antiszemitizmusba engedje átmenni, ez a fenyegetés mindig fennáll. Nem húzkodhatjuk az oroszlán farkàt ilyen sokáig. (1-2.o.) Mondà a zsidó.
1693 #4 pipogya
- 2020-04-21 10:20
Mondjuk beszélhetnénk az egy házszakadásról is .
Mert mondjuk egyház hozzá állását hiányolom Bátor nyilas ügyben,hol van ilyenkor Böjte Csaba atya /testvér / ?
1987 #5 Hazafinak
- 2020-04-21 14:48
A kínai tudósok azt találták, hogy Európa és Amerika keleti partjain a Covid-19 legrosszabb törzsei fertőznek, mivel tucatnyi vírusmutációt fedeztek fel. Ezek gyorsabban pusztítják el a gazdasejteket, mint mások.
Az új koronavírus mutációs képességét korábban roppant alábecsülték - állítja egy új tanulmányban a kínai Zhejiang Egyetem csapata, Li Lanjuan professzor vezetésével. A csoport mindössze 11 vírus mutációt talált mindössze 11 coronavírusos betegben, akiket Hangzhou városában vizsgáltak meg.

A kutatók szerint az általuk felfedezett törzsek 60 százaléka teljesen újnak bizonyult. Aggódó fejlemények során felfedezték azt is, hogy a vírus mutációi közvetlenül befolyásolják annak pusztulását. Kutatásaik azt mutatták, hogy a Covid-19 leginkább agresszív típusa vírusterhelést hozhat létre, amely 270-szer nagyobb vírusterhelést hozhat létre, mint a legkevésbé erős.
4 #6 Posta Imre
- 2020-04-21 16:11
Az Európai Néppárt elnöke szolidan lenácizta Orbánt


Újabb menet kezdődött meg Donald Tusk és Orbán Viktor verbális háborújában. A két politikus viszonya évek óta feszült, a lengyel politikus néppárti elnökké választását követően és különösen a magyar kormánynak meghatározatlan időre rendkívüli jogköröket biztosító koronavírus-törvény után pedig kifejezetten ellenségessé vált. Tusk egy internetes videóban a vírushoz hasonlította Orbán Viktort, aki közben néppárti tagszervezetek vezetőinél fúrta Tuskot, de közben egy levélben megírta, hogy a járvány elleni küzdelem miatt „nincs ideje ilyen vitákra”.

Az Európai Néppárt lengyel vezetője ezúttal a Spiegelnek adott csütörtöki interjújában (melyet az EuroNews szemlézett) ekézte a magyar miniszterelnököt.

Amíg nem tudni, túléli-e az EU a koronavírust, nem fog a Néppárt a Fideszről dönteni

A gazdasági válság és a tagállamok észak-déli megosztottságának drámájában jelentéktelen mellékszál, hova tartozik a Fidesz.

Amikor a riporter érdeklődött, hogy áll a Fidesz kizárásának ügye, melyről a nagy garral kinevezett háromtagú „Bölcsek Tanácsa” képtelen volt döntést hozni, és a válság miatt a kérdést – 13 tagszervezet követelése ellenére – el is napolták, Tusk leszögezte:

ragaszkodik ahhoz, hogy a pártcsaládban még az idén újra megpróbálkozzanak a Fidesz kizárásával.

Tusk megkapta az egymillió eurós kérdést is: „Demokráciának tartja-e Magyarországot?” A politikus erre természetesen nem mondott se igent, se nemet, inkább úgy fogalmazott, Orbán Viktor a menekültválság kezdete óta vészhelyzeti eszközökkel kormányoz, az emberek félelmét pedig – legyen szó a migrációról vagy a vírusról – a saját hatalma kiépítésére használja. Tusk szerint néhány intézkedése nyilvánvalóan jogos és jogszerű is, azonban a demokrácia szellemiségével ez már összeegyeztethetetlen. A koronavírus-törvényt pedig az 1933-ban a parlamenti jogköröket Adolf Hitler hatáskörébe utaló felhatalmazási törvénnyel (Ermächtigungsgesetz) állította párhuzamba:

A történelem során sokszor láthattuk, hogy a politikusok a hatalmuk kiterjesztésére törvényeket használnak. Ez Németországban ismerős lehet. Biztos vagyok abban, hogy Carl Schmitt nagyon büszke lenne Orbán Viktorra.

https://index.hu/...s_neppart/
118 #7 keepfargo
- 2020-04-21 16:50
Donald Tusk nem Orbánt köpi szembe csupán; de lengyel öseit (ha voltak neki) ugyancsak.
A lengyelek ugyanúgy csak nemzetállamként léteznek, mint sok más nép. Aki nem, az úgy járhat mint Brzezinsky - átpártol az ellenséghez, és mondjuk amerikai lesz ..( de van ennél rosszabb is; igaz, nem sokkal...)
4 #8 Posta Imre
- 2020-04-21 19:56
139 #9 jozsef toth
- 2020-04-21 23:33
Szegyeljetek magatokat!
Nem latam tegnap a MEGEMLEKEZEST !!
Adolf Hitler

German politician

Adolf Hitler was a German politician and leader of the Nazi Party . He rose to power as the chancellor of Germany in 1933 and then as Führer... en.wikipedia.org

Born: April 20, 1889, Braunau am Inn, Austria
1959 #10 apaideges
- 2020-04-22 01:03
Józsi, ki nem szarja le. Az asszony mondta, ittam is rá egyet, de a kurva anyját neki is. Meg neked is, ha azt hiszed ő valaki is a magyarnak. Egy faszfej volt, igaz a jobbak közül a kora seggfejeinek. Majd emlékeztess ha az igazi valaki, aki a bitófán is méltósággal nézett szembe a halállal. Az aki meg sem halt vagy igen, de nem, azt a fasz sem érdekli. Hülye náci :)
684 #11 atacama
- 2020-04-22 05:06
Maradt vóna a vászonná, az öreg ecset bajszú..
mellesleg nem akart ám ő rosszat,csak nem fejezte be
a tervezetet..
139 #12 jozsef toth
- 2020-04-22 14:19
atacama !
Maradt vóna a vászonná, az öreg ecset bajszú..
mellesleg nem akart ám ő rosszat,csak nem fejezte be
a tervezetet..s_grat
Ez a baj a FEL MUNKAVAL!s_f-ang
684 #13 atacama
- 2020-04-22 18:52
jozeftot,sajna más miatt kellene szégyelleni magunkat,
mert csak nem akar a sor fölállani még csak a torna sor
sem..el lazázik mindenki a sutban, a karanytényban,
mert azt mondták ugye..
a Nemzeti ellenállás ikonja a börtönben sínylődik,koholt
vádak alapján, majd lassan bejelentik hogy exitált,koronában..
holott a virtuális katonák nagyon okosakat írnak,mondanak,vázolnak..mindeközben a tetves áruló féreg banda azon munkálkodik hogy adja meg
a kegyelem döfést csak úgy újraindításilag...
267 #14 Perle
- 2020-04-23 13:06
Lenácizhatták a nyugyat ukrajnai Ivano Frankovszk polgármesterét, mert meg akart válni az ottani cigóktók, akiket KÁrpátaljára akar betelepíteni. Mindent jól meg is szervezett, busztokat rendelt számukra, de voltak olyanok , akik ragaszkodtak az ottmaradáshoz.:D
http://khpg.org/e...1587594049
https://112.inter...50734.html
Csak aztán nehogy magyar igazolványosok legyenek ezekből a jóemberekból.:|
267 #15 Perle
- 2020-04-23 22:13
A fenti hír itt van magyarul is:
https://www.karpa...-200038550

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.94 másodperc
3,899,503 egyedi látogató