Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Sárga cédulát tesznek ki a házak ajtajára, ahol koronavírusos fertőzött van

BelföldEbből még holokauszt is lehet, ha el nem baxák! Az Operatív Törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján Müller Cecília a Kelet-Magyarország kérdésére beszélt arról, hogy annak a lakásnak az ajtajára, ahol valaki hatósági házi karanténban van, a lakás bejárati ajtajára kiraknak egy piros cédulát, hogy ezt mindenkinek jelezze.

Ezt eddig is tudni lehetett, azt viszont nem, hogy készült egy sárga cédula is, amelyet azoknak a társasházaknak az ajtajára rakhatnak ki, ahol egy vagy több lakásában vannak olyan személyek, akik fertőzöttek vagy szoros kontaktként vannak karanténban. A cetlinek figyelemfelkeltő célja lenne a tiszti főorvos szerint, de a társasházakat nem kötelezik ezzel kapcsolatban semmire.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2020-04-25 12:54
Ez már működik egy Pest megyei településen. Kint a vörös cédula, a rendőrjárőr naponta ellenőrizte, otthon maradt-e. A gondozóját viszont a kutya sem, jött-ment a boltokba, mintha minden rendjén lett volna .:|

Na vazze, még a végén rá kell szoknunk a dohányzásra. A dohányzók között kevesebb a fertőzött:
https://www.thegu...oronavirus
684 #2 atacama
- 2020-04-25 15:34
sárga cegyula...sárga csillag...piroscegyula...
játék a betűkkel,a szinekkel a narancsból is jaffa lett...
137 #3 balu
- 2020-04-25 16:10
Ezt már (minimum) a XIV. sz.-ban kitalálták a Nagy Pestisjárvány idején. Csak akkor vörös kereszt volt a jel. De a sárga cetli se rossz. Szerintem én majd kiteszek egy kéket, aztán ha valaki be akar jönni, hadd agyaljon, hogy az mit jelent.
137 #4 balu
- 2020-04-25 16:15
Perle,
nekem anno a fogorvosom azt mondta, hogy ne nagyon terjesszem, de a dohányzás alapjában véve gátolja a fogszuvasodást, mivel olyan erős méreg, hogy a fogat károsító baktériumokat is elpusztítja. Viszont az ínysorvadást meg erősen elősegíti.
267 #5 Perle
- 2020-04-25 16:41
Balu, lehet benne igazság. A környezetemben lévő dohányosok között kevesebb az elhízott is, mert evés helyett elszívnak egy cigarettát. A túlsúly hiánya jót tesz az egészségnek. Később kezdenek el vérnyomáscsökkentőt és egyéb gyógyszereket szedni. Azok, akik túlzásba viszik a dohányzást, előbb is halnak tüdő és egyéb betegségekben a környezetüken élő passzív dohányzókkall együtt.
A vírusra fogott halálozási statisztikában is magas az elhízottak aránya.
684 #6 atacama
- 2020-04-25 16:42
balu egy céltáblát zember alakkal..hogy ne kelljen sokat agyalni...s_grat
267 #7 Perle
- 2020-04-25 17:09
Kinában, egy újabb 10 milliós városban ütötte fel a fejét a vírus.

https://nationalp...strictions

Közben Kínából változatlanul jönnek a gépek Ferihegyre. Remélem, tudja a magyar külügyér, mit csinál! Bezárathatná már ezt a kínai kapu itt!
137 #8 balu
- 2020-04-25 17:36
Perle,
nyilván, de elhízás = túlterhelt szív. Meg ez a modern "bálna" testalkat nem egy régi dolog, ha megnézed a nagyanyáink-nagyapáink, vagy akár a szüleink 50-60-70-es évekbeli fotóit, nemigen látsz kifejezetten hájas embereket. Pedig nagyanyám CSAK zsírral fózött, neki már az olaj is ilyen modern huncutság volt, nemhogy a margarin. Ez valszeg a modern élelmiszerek minőségének, ill. a hedonista stílusnak tudható be, meg pl. az USA-ban a "junk food"-ot nem a gazdagok eszik. Meg vazze MINDENBEN cukor van, még a virsliben is. Szóval az még rátesz egy lapáttal, klf. koszorúér, vérnyomás, cukorbetegség stb. problémákat okozva. Magyarán az "elhízás" csak egy külsőleg is látható jele egy nagyon rossz és rejtetten ezer más helyen is ható életvitelnek.
137 #9 balu
- 2020-04-25 18:04
atacama,
sztem olyat teszek ki, amin lesz egy halálfej is, hogy "az itt lakó polgártársunk 10 méterről is képes fertőzni" vagy "már a látása is biztos halál". Alá meg kiteszek azért egy olyat is, hogy "De a végrehajtók mindig kedves vendégek, csöngessen nyugodtan".
99 #10 MORMOTA1968
- 2020-04-25 20:58
Koronavírus: német virológus professzor tapasztalatai. https://www.youtu...e=youtu.be Semmiféle tárgyon nem marad életben a vírus, illetve csak akkor fertőz, mondjuk egy kilincsen, ha egy fertőzött a tenyerébe prüszköl, úgy fogva meg a kilincset és közvetlenül utána fogja meg egy másik ember is! Még a virológus professzor sem tudta megmondani, mennyi idő telik el, míg kinyiffan a vírus a levegőn! Macskákat is megvizsgáltak, jó pár karmolást begyűjtve, de egyetlen egyen sem találtak koronavírust!
Tehát a vírus nem képes életben maradni se mobilon, se távirányítón, se kilincseken, se élelmiszer csomagokon, semmin, mert csak oxigén mentes környezetben életképes! Maszkot, kesztyűt csak fertőzötteknek kellene hordaniuk!

Orbán megbeszélte a vírussal, hogy május 3-ik vagy 4-ig befejezi az emberek frászban tartását és elhúz a jó büdös francba! Biztos csúnyán nézet rá, erre a vírus bedobta a törölközőt! s_vigyori

Oszt ha nem akad elég ökör, aki beoltatja majd magát korona vírus ellen, ha esetleg még sem lenne kötelező, vagy nagyon ellenkeznének az emberek, meglátjátok, Orbán visszahívja a vírust, még nagyobb intenzitással fog fertőzni és a sok szerencsétlen marha egymást fogja taposni, hogy minél előbb megkapja a maga méreg adagját! s_franc s_hihi

A franciáknál klór dioxiddal nyírják ki a koronavírust! Aki kevésbé beteg annak nagy dózisú C vitamint adnak csak! Szóval jöhet a szuri, marhák? s_hee :o
24 #11 cigar-no
- 2020-04-25 21:09
Mormota! Lesz jelentkező szurira. Tegnap kiugrottam piacra persze maszk nélkül, hiszen csak hétfőtől lesz kötelező. Páran majdnem meglincseltek, hogy ne álljak sorba, ne fertőzzek. Úgyhogy a birkák készen állnak, hogy "megmentsék" őket. s_kot
99 #12 MORMOTA1968
- 2020-04-26 01:31
Kedves Cigar-no! Ez van, mikor a többségi birka állomány csak a hivatalos zsidó bankár médiából tájékozódik, még akkor is, ha esetleg többeknek közülük lenne lehetősége interneten, alternatív média felületekről is tájékozódni! Csak a miheztartás véget! Így nem csoda, hogy sötét marad a nép, ha cion ossza az észt ész nélkül! Azért hatalmas fegyvertény ez a média feletti uralom! Tudod, én leszarom, hogy ki mit gondol, ha megvernének az sem érdekel, de nem fogok +23 fokban, gyönyörű tavaszias napsütésben fullasztó maszkban és gumikesztyűben rohangálni, mert valami agyalágyult fejre ejtett okos Tóni kötelez rá! Ha megmutatná a törvényt, ami kötelez rá, akkor is magasról tojok a törvényes rendeleteikre! Nincs rá közvetlen bizonyíték, hogy valójában mivel ölik a népet, én meg nem vagyok "HÜLYESÉGGEL" fertőzve, mind a nyáj, szóval elmennek oda a kötelezettségükkel, ahová én gondolom! s_ezt-ni Ezeket csak ölni kellene már rég, de minden teketóriázás nélkül! Cion terrorista moslék banda! s_ratata
2026 #13 Pentrado
- 2020-04-26 08:44
Mormota1968

Kedves barátom! Írtam Imrének és kértem , hogy tegye fel a maszkkal kapcsolatban , hogy ne csak a fórum szövegei között elvesszen itt egy rövid kivonat a szövegből:

A száj- és orrvédőt viselve a szén-dioxid ( CO2 ) újbóli belégzése jelentősen megnő. Ez a következő közvetlen egészségügyi kockázatokhoz vezethet. A 2004-ben a müncheni műszaki egyetemen benyújtott és az Orvostudományi Karon 2005-ben elfogadott doktori disszertáció „többek között vizsgálja a védőmaszkok viselését és ennek használati hatásait“

Az eredmény:„ Közvetlenül egy normál vékony műtéti maszk használata során sokkal több kilélegzett CO2-t lélegzik be a maszk használója mint oxigént. Következményei :
fáradtsághoz, gyorsabb légzéshez, szabálytalan szívveréshez, gyenge koncentrációhoz, a személy reflex motorikus képességei lassulásához vezet.

” Ezen okok miatt a száj- és orrvédő viselés kötelezettsége „ egészségügyi okokból ” elutasítható !
1648 #14 Avian
- 2020-04-26 10:24
Mütétet azokban a müanyagszkanfanderekben amikben most vannak lehetetlen egészségkárosodás nélkül normálisan végigcsinálni!
Megfogtam láttam mert kórházban voltam mütétre..textil és katasztrófavédelemmel foglalkoztam . Ugy xar az egész csak 1 extraprofitot hajhászó baszakodásra jó a vékonypapirköntösök hada is...pofánk elé meg kedveseim aki utálta a tisztaságibetét reklám,ot vacsora közben az most felteheti az uccárra hogy kelendöen jólöltözött legyen....Ha a segge kopasz nem baj de pofatakaró legyen rajta hamár a nöimigrikse kellettek..igaz azok nemis voltak vagy ha igen pöcsük IS volt.
329 #15 gutai zub
- 2020-04-26 14:20
Bőrünk alá kerül a kíváncsi és türelmetlen Hatalom?

Egészen idáig, külső jelekből figyelték az alattvalókat, birkákat. Viselkedés, írás, beszéd, kinézet, stb.

A korona vírussal egy új korszak kezdődhet:

A testünk funkcióit is ellenőrizni fogják. Kezdik a hőmérséklet emelkedéssel, (amit már nyilvánosan is tesztelnek úton útfélen), de meg van a technika a továbbiakban más elváltozásokat is kimutatni, (szorongást például) de nincs messze már a gondolatokat is feltérképezni, és szigorúan büntetni.

Szimplán, a hatalom a bőrünk alá kerül, ott már a karantén se segít.........
99 #16 MORMOTA1968
- 2020-04-26 20:18
Kedves Pentrado! Köszönöm az információt! Mindig tanul valami újat az ember. Egyébként, mint az az "Egely György-ék is kitárgyalták 25 percben "nem is értek a végére, úgy hogy lesz folytatása" 10 milliárd forintból meglehetne oldani minden egyes Magyarországi lakos egész évi D vitamin szükségletét, amit ugyan természetes módon is kapunk a Naptól, de ma már azt is rendesen megszűrve kapjuk a chemtrailozásnak köszönhetően! A D vitamin megakadályozza más fontos vitaminokkal megtámogatva főleg, hogy bármiféle vírus is eltudjon hatalmasodni az immunrendszerünk fölött!

Ezzel szerintem a gyógyszergyártók, orvosok, gyógyszerészek és beavatott politikusok is tökéletesen tisztában vannak, de hogy lenne akkor hatalmuk az életünk felett? Nem is beszélve a világot uraló elitről, akiknek meg főleg érdeke, hogy minél több beteg ember legyen bolygó szerte és pusztuljon a nép, pedig egyébként menthető lenne! A koronavírus, már ha létezik egyáltalán, tökéletesen gyógyítható lenne, sőt meg sem tudna minket fertőzni, ha mindenki tudna róla és hozzá juthatna azokhoz a hétköznapi, természetes szerekhez és vitaminokhoz, megfelelő arányban, amiket most ezerrel titkolnak az emberiség elől!

Beszélgetni szoktam az itteni gyógyszerészekkel a frászt hozva rájuk, mikor alternatív gyógymódokról esik szó! Általában elképednek, aztán gyorsan lebeszélnek róla! Nehogy kipróbálja! Még véletlenül se jusson eszébe! Vajon tényleg az egészségem, életem féltenék ennyire? Nem hinném! Vagy másik lehetőségként, nekik az a szentírás, amit az orvosi egyetemeken tanultak és még csak meg sem próbálnak alternatív gyógymódok lehetősége után kutakodni! Még csak az kéne, hogy ne legyen beteg a nép, mi lenne akkor az orvosokkal, gyógyszerészekkel! Főleg, mi lenne a méreggyártó gyógyszermaffia bevételével?

Tabuk, Titkok, Tények 2020. 04. 14. Hatoscsatorna. Műsorvezető: Egely György. Vendég: Szendi Gábor, klinikai szakpszichológus, író. Téma: Napfény vitamin, a D vitamin. https://www.youtu...amp;t=226s
2026 #17 Pentrado
- 2020-04-26 21:00
Mormota1968
Télen a napi adag 50.000 IE +1.000 vitamin K és olyan vagy mint egy tornacipő
99 #18 MORMOTA1968
- 2020-04-27 10:06
Kedves Pentrado! Forintban ez vajon mennyi lehet? Elég rá az 50 ezres nyögdíjam? s_hee

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.02 másodperc
3,899,540 egyedi látogató