Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Golem (Gollam, Golan...) életre kelt

GondolatokDigitalis “Crypto currencies” es a “Golem”
Ime, ime, a “Golem” megint eletre kelt!
Ugy latszik hogy a szegeny zsidok megint bajban vannak es hivjak a “Golem”-et hogy segitsen nekik. Lol. Csak meg nem tudjak hogy bezartak magukat A TOKba. SENKI MAS NEM TETTE! OK TETTEK SAJAT MAGUK, SAJAT MAGUKNAK!

Link

Mint ahogy olvashato, a “Golem” egy “supercomputer network” egy komputer halozat amit akarnak csinalni. Van “Exodus”-uk is...legalabbis remenykednek benne.

Tovabba, kossz szepen intelnek es amdnek (zsido cpu gyartok), a “Golem” hasznalni fogja az emberek komputerjeit. UGYANUGY MINT EGY IGAZ, HU PARAZITA, AZ ALDOZAT TESTET! HAT EZ MAN AZTAN NEM SEMMI, EH! Igaz, zsido Hofi ur, aki megnevettette (HULYET CSINALT) az egessz orszagbol, termeszetesen engem is beleertve. Az emberek NEVETVE hordtak a lancaikat es NEVETVE dolgoztak a zsidoknak.

TOBB MINT VALOSZINU HOGY A HASZNALATA AZ EMBEREK KOMPUTERJEIKNEK MAR TORTENIK, CSAK AZ EMBEREK TUDASA NELKUL. Az “Apple” komputer propagandistaja szinten zsido volt, ha valaki nem tudta. SEM “GATES”, SEM “JOBS”, SEM “ZUCKERMAN” NEM TALALT FEL SEMMIT! OK FORGALMAZOK, DE NEM FELTALALOK! PISZKOSUL TUDTAK/TUDJAK HULYITENI AZ EMBEREKET! Mint ahogy a Hofi, meg a nagy bando meg a tobbiek is a Magyarokat.

Lehet hogy az “ARM” cpu komputerek nem zsido gyartmanyok, peldaul a “Raspberry Pi” komputer.

A PROPAGANDARA nagyon figyelni kell (kulonosen most), mert ezek be tudnak allitani barmit ami nem er egy lyukas fillert valojaban de a propagandajukkal ugy tudjak ragyogtatni az embereknek, mintha arany rud lenne!!!! Egyszeruen mondva, ezek el tudnak adni jeget az eszkimoknak, annyira rafinaltak.

Ha valakinek van valami felesleges zseb penze, fektessen bele az XRP-be...de nagyon ovatosan melyik helyrol veszi.

Trump veje az XRP-vel van kapcsolatban. Ugy tunik, hogy trump csodbe akarja juttatni a bankokat.

Ha valaki befektet az XRP-be es sikeres lessz vagy elveszik, engem ne dicserjen vagy ne karhozzon. Lol Mindenki azt csinal aki akar de aki nem mer, az nem nyer. Mindig jobb valamit csinalni mint nem csinalni semmit.

Ilyen gazdasagi helyzet es lehetoseg ami most van, SOHA nem fog tortenni megint! Mikor a koronanak vege, ez az uj rendszer fog kezdodni...az allitasok szerint.

Jezusnak is kapcsolata van az “XP”-hez, mint “windows xp”, es az “R” az “Royal” Kiralyit jelent.

Tisztelettel
Szell Andras

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2020-04-28 06:13
Az AMD az arab “olajparadicsomisták” kezében van.
2 #2 gerry
- 2020-04-28 09:02
Imre - légyszi' a Szélütött nevét a cikk elejére, akkor nem kell elolvasnom feleslegesen a hülyeségeit! :)

Aki idõt nyer életet nyer... én szeretek nyerni! és a két-három mondat, amikor gyanús lesz az írás tartalma is felesleges idõpocsékolás.

- vagy én vagyok degenerált?
329 #3 gutai zub
- 2020-04-28 09:20
"mindig jobb valamit csinálni"?

Ha nem csinálsz semmit, hibát sem tudsz ejteni.
Ha sorozatosan nem hibázol, egyre sikeresebb leszel.

Ha viszont egyre sikeresebb vagy, az életed fokozatosan jobb lesz, és több anyagi javakat tudsz felhalmozni.

Minek is csinálni bármit, pláne ezeknek?:)
69 #4 Szalonna
- 2020-04-28 11:51
Mondjuk az hogy Jézus benne van a windows XP-ben kvázi, az kiveri a biztosítékot. Erre kórlap kellene.
118 #5 keepfargo
- 2020-04-29 14:25
Megmondtam kendteknek, nem egyszer se kétszer, hogy aki nem tud (vagy nem akar, ami még rosszabB) helyesen írni ezen a tökéletességhez kitalált nyelven, azzal nem érdemes (v.szabad) foglalkozni.

Akikről pedig tudni lehet, hogy szándékosan okoznak károkat, értelmezési hibák, elírások, vulgarizálás és "új-magyar-cion-cigány" szókincset erőltetve-nyomatva, ezeknek egy betűjét nem kell elolvasni ( index, 444, stb. de néha a fosodratú is szörnyű, a hazugságtenger hullámaival) s_hihi

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
4,615,206 egyedi látogató