Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

"Tisztelt .....................Asszony!

BelföldEzúton is köszönjük elektronikus levélben történt megkeresését, melyben a koronavírus terjedésének, hatásának és az 5G technológia elektromágneses sugárzásának valószínűsíthető összefüggésére hívta fel a figyelmet.
Az 5G bevezetésével összefüggésben folyamatosan számos tartalom jelenik meg az interneten, gyakori esetben a technológiát leegyszerűsítő módon, egyoldalú megközelítéssel mutatják be, kizárólagosan a vezeték nélküli elektromágneses hullámok hatásaira utalva, megállapításaik egy részében káros, szélsőséges egészségügyi, környezeti hatásokat állítva.

Az Ön által hivatkozott, nem hivatalos forrásokból származó információkkal ellentétben nincs tudományosan bizonyított összefüggés a koronavírus és az 5G technológia bevezetése és alkalmazása között.


Nemzetközi tudományos kitekintésben mértékadónak a World Health Organization (WHO) állásfoglalásait fogadjuk el. A rádiófrekvenciás sugárzás egészségügyi, környezeti hatásainak vizsgálatával hazai viszonylatban a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) Nem-Ionizáló Sugárzások Osztálya foglalkozik.


A WHO frissen közzétett állásfoglalása alapján a COVID-19 vírus terjedése és az 5G mobilhálózatok üzembehelyezése között nincs összefüggés.

Tájékoztatásában kiemelte, hogy a COVID-19 vírus olyan országokban is terjed, ahol nincs mobilhálózat, biológiai úton, emberről emberre csepfertőzésel, szennyezett felületek, majd szem, száj, orr megérintésével. terjed.


Az 5G technológia általános bevezetésére hazánkban még nem került sor. A bevezetés előkészítése során sokféle társadalmi érdek összhangját kell biztosítani, elsődlegesen kiemelt figyelemmel az egészségvédelemre. A rádiófrekvenciás szolgáltatási engedélyek kiadása a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság hatáskörébe tartozik. Feladata továbbá a sugárvédelmi szabályozásban rögzített szintek betartásának ellenőrzése a szolgáltatók által működtetett hálózatok, illetve a lakossági elektromágneses kitettséghez kapcsolódóan a mérések elvégzése, mérőprogramok kialakítása.

Hatóságként jogosult az intézmény a szabályozásokban foglaltak kikényszerítésére, ideértve a sugáregészségügyi szabályok betartatását is.


Kérem tájékoztatásom elfogadását!

Üdvözlettel,
Gódor Csaba főosztályvezető úr megbízásából,

Oláh Sándor
szakértő


2020. ápr. 14."

(érkeztetővel, iktatószámmal ellátva)

Hozzászólások

1959 #20 apaideges
- 2020-04-28 20:54
Pentrado, nem tudom hány éves vagy, nem is számít. Kiskunhalason sok minden más is történt a 80-90es években. Imre tudja. Próbáld magad az ellen helyébe képzelni és azt akarni amit ők. Meg fogod érteni, hogy mi, miért történik. Az emberiség ébredőben, ne legyél türelmetlen. A te problémádat csak te tudod megoldani. Ha megoldottad, és másokén is lesz időd segíteni, akkor az az első lépés a környezeted ébresztése. Nem most kezdődött ez, és márol holnapra, nem is lesz vége.
137 #21 balu
- 2020-04-28 22:23
faeb,
ha érdekel: a WHO 2018-19-es Reportja (PDF)
https://www.who.i..._final.pdf
Van benne több grafikon is az önkéntes donorokról, nem tudom melyik vág ide pontosan.
99 #22 MORMOTA1968
- 2020-04-29 02:54
Kedves Pentrado! Nemrég került fel egy Viva Natura adás a világot uraló bankár elit által felvásárolt arany készletekről! Folytatni akarják a mocskok a pénz hitelező, uzsorás kizsákmányolást, csak épp egyenlőre teljes aranyfedezettel! Most kellene lépnie minden ország polgárainak és visszavenni a pénznyomtatás jogát! A szabadkőműves kormányaik nem fogják megtenni helyettük! Alig van befektetési arany már forgalomban! Ez az egész vírus mese elfedése a pénzügyi összeomlásnak és újra indításnak egyenlőre száz százalékos aranyfedezettel, de ezt már mi tudjuk!
2026 #23 Pentrado
- 2020-04-29 09:52
Mormota1968!
Köszönöm! Ez valóban igaz , itt lenne a lehetősége , hogy a saját „ pénztárcánkat „ vissza vegyük ! Az oroszoknál a Lenin és a Trockij által 99 évre átengedett központi bankot a Rothschildeknek lejárt nem került meg hosszabbításra , jelenleg mosolyszünet !

Arany van elegendő , a bányászata világszerte hatalmas tempóban halad , a volt bányánkat Beszterec bánya ma Szlovákia egy ausztrál cég nagyban újból belendítette , DÉL AMERIKÁBAN szintén , ha fizikális aranyat szeretnél venni az is lehetséges. Ahozz ,
hogy értsük a világ pénzügyi rendszerét ajánlom olvasd el a már évekkel ezelőtt írásomat , a Hungarián Real News en http://hungarianr...m/news.php
megtalálod „ A föld leghatalmasabb állama “ 2017 –ben írtam !
2026 #24 Pentrado
- 2020-04-29 10:11
apaideges!
Kedves barátom! Az évek nem számítanak ! Elég régen űzöm ezt a "sportot"! Ismerem Kiskunhalast és az akkori eseményeket ! Nem vagyok türelmetlen de viszont reálisan látom a helyzetet ! Tudod a gondom a „ János „ mentalitásban van amikor a
Törökök elleni hódító háborút 1526 – ban Mohácsnál elvesztettük igaz hogy 1718 ban felszámolták a Török megszállását de azóta egy traumában él ez a nép , többször ébredezett de mindig vérbe fojtották és ez tart a mai napig !

Nézd, az utolsó népi megmozdulás 1990 október 25 én a Antal kormány egy 65% -os benzináremelést bejelentett erre megmozdult az ország a történelemben mint „taxiblokád“ –ként maradt meg az utókornak! Ekkor még egységben volt az ország elméje , ezt követően a mindenkori uralkodok gondoskodtak arról , hogy egy ilyen megmozdulás ne történhet jen meg újból ! Érted ?
Keresd az okát !
3 #25 Enid
- 2020-04-29 12:20
... "de viszont" ...?!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.07 másodperc
3,894,050 egyedi látogató