Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

"Tisztelt .....................Asszony!

BelföldEzúton is köszönjük elektronikus levélben történt megkeresését, melyben a koronavírus terjedésének, hatásának és az 5G technológia elektromágneses sugárzásának valószínűsíthető összefüggésére hívta fel a figyelmet.
Az 5G bevezetésével összefüggésben folyamatosan számos tartalom jelenik meg az interneten, gyakori esetben a technológiát leegyszerűsítő módon, egyoldalú megközelítéssel mutatják be, kizárólagosan a vezeték nélküli elektromágneses hullámok hatásaira utalva, megállapításaik egy részében káros, szélsőséges egészségügyi, környezeti hatásokat állítva.

Az Ön által hivatkozott, nem hivatalos forrásokból származó információkkal ellentétben nincs tudományosan bizonyított összefüggés a koronavírus és az 5G technológia bevezetése és alkalmazása között.


Nemzetközi tudományos kitekintésben mértékadónak a World Health Organization (WHO) állásfoglalásait fogadjuk el. A rádiófrekvenciás sugárzás egészségügyi, környezeti hatásainak vizsgálatával hazai viszonylatban a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) Nem-Ionizáló Sugárzások Osztálya foglalkozik.


A WHO frissen közzétett állásfoglalása alapján a COVID-19 vírus terjedése és az 5G mobilhálózatok üzembehelyezése között nincs összefüggés.

Tájékoztatásában kiemelte, hogy a COVID-19 vírus olyan országokban is terjed, ahol nincs mobilhálózat, biológiai úton, emberről emberre csepfertőzésel, szennyezett felületek, majd szem, száj, orr megérintésével. terjed.


Az 5G technológia általános bevezetésére hazánkban még nem került sor. A bevezetés előkészítése során sokféle társadalmi érdek összhangját kell biztosítani, elsődlegesen kiemelt figyelemmel az egészségvédelemre. A rádiófrekvenciás szolgáltatási engedélyek kiadása a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság hatáskörébe tartozik. Feladata továbbá a sugárvédelmi szabályozásban rögzített szintek betartásának ellenőrzése a szolgáltatók által működtetett hálózatok, illetve a lakossági elektromágneses kitettséghez kapcsolódóan a mérések elvégzése, mérőprogramok kialakítása.

Hatóságként jogosult az intézmény a szabályozásokban foglaltak kikényszerítésére, ideértve a sugáregészségügyi szabályok betartatását is.


Kérem tájékoztatásom elfogadását!

Üdvözlettel,
Gódor Csaba főosztályvezető úr megbízásából,

Oláh Sándor
szakértő


2020. ápr. 14."

(érkeztetővel, iktatószámmal ellátva)

Hozzászólások

1693 #1 pipogya
- 2020-04-28 10:07
Nem is vártam hogy térdre borulva azt mondják hogy igaza van a levél írónak.
De minden tagadás egy állítás szak nyelven /Negáció /.
Ilyen alapon azon is lehetne vitázni hogy az ember a majomtól származik?
Egyszerű válasz nekem nincsenek majom őseim.
5G-esetében csak annyit minden rádió hullám káros emberi szervezetre káros 5G-úgy lehet hogy halmozottan káros a szervezetre tehát betegség előidézői,halálozást gyorsító az 5G.
329 #2 gutai zub
- 2020-04-28 11:11
oláh sándor szagértő és a tisztelt asszony elektronikus levélváltása iktatószámmal

A nem hivatalos forrásokból származó információkkal szemben, nincs egyetlen egy, nada!, hivatalos információ, véletlenül vagy talán szándékosan, egyetlen egy se.
Az összefüggést tagadni, a semmivel nem lehet.

Ha a mi oláh sándorunk azt mondta volna: "ne haragudjon asszonyom, fingom sincs az összefüggésről"

Tájékoztatását talán el is tudnánk fogadni, de így csak üdvözlettel...........
198 #3 faeb
- 2020-04-28 11:17
Hát a WHO aztán az emberiség legnagyobb jóakarója, ahogy tudjuk! Ide bemásolom egy korábbi szövegemet (itt talán még nem volt):
"Az emberek többsége azt hiszi – mint én is gondoltam – hogy a WHO az az ENSZ egy független szervezete. Sajnos nem így van: a WHO-t néhány ország (köztük USA, aki most kiszállt), ill. alapítványok, s a nagy gyógyszergyártók finanszírozzák. Ez alapján valaki úgy fejezte ki, hogy a WHO tulajdonképpen a „gyógyszergyárak lobbiszervezete”! A legtöbb támogatás az alapoktól jön, s azok között legnagyobb Melinda és Bill Gates nevéhez fűződik, ismerten „az emberiség jóakarói” és az oltásokkal kapcsolatban merült fel a neve az utóbbi 10-évben. Emellett azt is jó tudni, hogy az alapítvány pénze „célhoz-kötött”, tehát arra kell kiadni, amit az adakozó meghatároz (itt oltásokra).
Így néz ki a nagyobb támogatók listája (2018/2019 – 5,65 milliárd USD):
a.) USA 14,67 %
b.) Melinda & Bill Gates alap 9,76 %
c.) GAVI Alliance (oltóanyagok) 8,39 %
d.) Nagy-Britannia 7,79 %
e.) Németország 5,68 %
f.) ENSZ (az UNOCHA-n keresztül) 5,09 %
g.) Vilagbank 3,42 %
h.) Rotary International 3,30 %
i.) EU 3,30 %
Megjegyzés: a listában szereplő GAVI-t is (védőoltások) Melindáék pénzelik...
Talán emlékeztek még a 2005-ös madárinfluenzára, ahol a WHO „influenza-igazgatója” bejelentette, hogy a pandémia világviszonylatban 7 millió ember halálát fogja okozni. Ennek okán a kormányok milliárdokért gyógyszert vettek. A végeredmény: világviszonylatban 150 ember halt bele (Németországban egy sem), viszont a gyógyszergyártók hatalmas üzletet csináltak. Nagyon érdekes: ez az „influenza igazgató” pedig 2007-ben a világ legnagyobb gyógyszergyártójához (NOVARTIS) váltott, nem kellett elköltöznie, mindkét cég Genfben van. Vannak ám véletlenek…"
s_nezem
68 #4 kolpeny
- 2020-04-28 12:21
Erről a "szép" "emberről" van szó???

https://infoter.h...lesztesert
1693 #5 pipogya
- 2020-04-28 12:32
Emberek rövid életét 3 dolog okozz finomított cukor,finomított olaj, és a rádió hullámok bár milyen frekvenciában .
Nem a WhO,meg paragrafusok ébredjetek !
gutai zub,faeb,meg a többi .
1959 #6 apaideges
- 2020-04-28 12:40
pipogya, ha nem bánod kijavítom.
1. nem a fegyver öl, hanem az ember.
2. a hét fő bűn mérgezi meg az ember tudatát.
3. vannak frekvenciák amik gyógyítanak, és vannak olyanok amik megbetegítenek.
2026 #7 Pentrado
- 2020-04-28 12:48
Juttasátok el ennek az ügyes embernek !!

https://www.biorx...9.full.pdf

vagy ezt , hagy csiszolódjon !

https://bioinitia...
2026 #8 Pentrado
- 2020-04-28 12:56
én a Gódor Csabának ajánlom , ha valaki egy ilyen felelőség teljes munkaköri beosztásba kerül igen csak jobban kellene tájékozódnia nem de?
Hogy milyen hatással van az állatvilágra a természetre és stb.
Nem értem ezt a nagyra dotált szakembereket ! Természetesen ha ő nem tud valamiről akkor az nem létezik de ez igaz miránk is ! Vagy valóban ennyire birkának tartanak bennünket ?
A kutatók figyelmeztetnek a 5G kiépítése esetén az emberi és a természetre való hatásáról
Világ szerte több mint 180 kutató és orvosok írtak alá egy moratóriumot a 5G telekommunikáció kiépítése esetén figyelembe venni

https://link.spri...011-9307-z
http://assembly.c...leid=17994
https://history.n...emberg.pdf

Kedves uraim , itt nem mindenki hülye !!!
2 #9 gerry
- 2020-04-28 13:25
Az ugye nem büntetendõ, hogy Gódor Csaba "NEMGOJ".
Csak kérdezem... nehogy rámküldjenek egy Droid-csapatot. Mostanában már az eredeti (Deutsche Reich-beli) Birodalmi Sas kitüzõmet se merem feltenni a kabáthajtókámra.
2026 #10 Pentrado
- 2020-04-28 14:25
Gerry ! nem kell besz...rni ! Ök. most jobban fos..nak ! A Defender 2020 nagy lendületet vett!
37.000 már itt lévő Ami katonákhoz tegnap és tegnapelőtt még egy pár ezer érkezett Hamburgba ! Az ADAC már figyelmeztette a lakosságot az autópályán való közlekedésnél a katonai konvojok haladását, annak meg előzésekkor a veszélyeire ! Nem besorolni !!!
80 #11 monguzking
- 2020-04-28 14:29
egy valamivel azért nagyon nincsenek tisztában 5G ellenzök--ez csak egy lépcsöfok a piramis csucsán lévö mindent láto szem programjának menetében--az is nagyon fontos lenne hogy emberek tisztában legyenek idö gyorsulási tényezövel---kökörszaktol ezer év is eltelt mig fém szerszámokat majd...de csak gondoljatok arra hogy40-50 éve még fekete-fehér tévék voltak vagy 35éve jöttek commondor24 számitogépek s azotta milyen tempoban jön ki 1G,2G,3G,4G,5G de már épitik 6G s 7G rendszereket is s ami legfontosabb hogy szinre lép az mesterséges inteligencia is-----tehát azzok kik peticiokat fogalmaznak 5G ellen s tüntetéseket szerveznek nagyon naivak vagy akkár butának is lehet öket fogalmazni---vagy azonnal fegyvert ragadtok s halomra ölitek piramis csucsán lévöket vagy sorsotok beteljesül egy éven belül mert már csak ennyi idöre van hogy mindent láto szem befejezze mestermüvét...
69 #12 Szalonna
- 2020-04-28 14:48
Mong! A mindent látó szemnek sikerülni fog befejezni a tervét.
1554 #13 rodnas
- 2020-04-28 15:33
Nekem az egész zagyvalékban -nesze neked fogd meg semmi- a legsúlyosabb momentum EZ: "Kérem tájékoztatásom elfogadását!" ennek van súlya, -bár aki érzi ennek...- Én erre fektetném a hangsúlyt, mert ezzel lehet mit kezdeni, kellene is... V.S.
1959 #14 apaideges
- 2020-04-28 16:30
rodnas, egyébként ja. Most kell egy udvarias értsítés szerű levelet küldeni az agyhalottnak, persze teljes nyilvánosság mellett.
2026 #15 Pentrado
- 2020-04-28 17:20
Egy kormány közeli hírportálon találtam és úgy gondolom , hogy ezt meg kell osztanom veletek !!!

Canadian Deplorable
2020-04-27 at 18:54
Folytatódik a ködösítés. Miért állt be a Fidesz kormány ebbe a mocskos kommunista bagázsba? Miért nyomják ezt az ártalmas, ostoba propagandát?
Hivatalos adatok az Egyesült Államokból, ahol Kínán kívül a legtöbb fertőzés van:
– A tesztek eredménye alapján a covid vírus már sokkal elterjedtebb, mint gondolták. Átlag már több, mint 10%.
– A fertőzöttek 96%-a nem igényel kórházi kezelést.
– A maradék 4% 96%-ánál más egészségügyi problémák vannak, ami miatt legyengült az immun rendszerük.
– Az esetek kb negyede tünetmentes és az érintetteknek fogalmuk sincs, hogy koronavírusosak.
– Kaliforniában 0,003% az esély arra, hogy valaki covidban hal meg, tehát ugyanannyi, mint az influenzától.
– New York-ban, ahol a legtöbb covidos van, 0,1% az esély abban, hogy valaki covidban meghal. Viszont, New York-ban a baloldali kormány eszeveszetten próbál statisztikát hamisítani, hogy a covidot minél rosszabbnak tüntessék fel és covid esetnek nyilvánítanak olyan halál eseteket, amiknek semmi köze a covidhoz. Ezt orvosok és nővérek erősítik meg.
– Több évtizedes tapasztalattal rendelkező microbiológusok szerint ahogy a vírus terjed, úgy egyre gyengül, mert a tünetmentes páciensek a vírus legyengült formáját terjesztik. Az pedig kapitális hazugság a köbön, hogy nincs rá immunitás.
– A közhiedelemmel ellentétben ez nem egy “új” vírus. Virológusok az Egyesült Államokban a 70-es évek óta tanulmányozzák a koronavírusokat.
– A tegnap az amerikai igazságszolgáltatás által nyilvánosságra hozott információ szerint 2016-ban az Obama kormány $3,7 milió-val támogatta a wuháni bio labort, még hozzá törvény ellenesen, mivel az amerikai törvények tiltják a külföldi bio fegyver laboratóriumok támogatását. A wuháni laborban Soros György társtulajdonos.
– A világ történelmében még soha nem fordult elő, hogy a gazdaságot teljesen leállították egy vírus miatt, pedig voltak már bőven a covid-19-nél jóval ártalmasabb vírusok.
– A világ történelmében még soha nem fordult elő, hogy egy veszélyes járvány alatt nem a betegeket, hanem az egészségeseket zárták karanténba. Ennek semmi logikus értelme nincs!
– A covid-19 halálozási aránya nem magasabb egy rossz influenza járványnál.
– Amikor a járvány új volt és nem álltak rendelkezésünkre pontos adatok, akkor még jónak mondhatók voltak a drákói megszorítások és szabadság jogaink ideiglenes korlátozása. A mostani adatok birtokában ez már nem elfogadható, de a hatalomtól megrészegedett baloldali birodalom most már nem akar visszatérni a régi élethez.
.
Emberek, ébresztő! Hazudoznak nekünk. A nemzetközi baloldal ezt a járványt politikai célokra fordítja. Ideje felébredni, mielőtt túl késő lesz és egy orwelli társadalomban találjuk magunkat!!!!
1959 #16 apaideges
- 2020-04-28 18:11
monguzking, Parsa nem pont így ért ette. 6-7-8 stb generáció mindössze logikai lehetőség. Nyilván a zsír inteligencia nem is akar mást csak fejlődni, és növekedni, megállíthatatlanul. Az 5g rendszer elég, hogy biorobotokat gyártson a mai 30 alattiakból, Elon Musk segedelmével.
A múlttal való kapcsolat kicsit másabb, természetesen saját vélemény. Az a 2milló éves kis vasgolyó, még nincs legyártva a mi álltalunk ismert idő szerint. Ha jól értettem, azok az ufók, amik a videóban is megjelentek, valójában, az ember által megteremtett, legfelsőbb AI jövőből vésszatérő lényei. Most építjük őket. Ja és commodore 64, nem faj magyar kutyus. s_Laptop
88 #17 Asumhari
- 2020-04-28 18:13
A győztes modellt Kína valósította meg. Kínában államkapitalizmus van. A világ urai kipróbálták a kommunizmust és a kapitalizmust is, de önmagában egyik sem vált be.

Példát vesznek Kínától, a tömegeknek kommunista létminimum, teljes ellenőrzés, a pénzembereknek pedig globális hatalom felettük.
1959 #18 apaideges
- 2020-04-28 18:18
Pentrado, a covid 19 a sátán cuki kis kutyája. Tudod, jajj, de cuki vagy, gyere ide. Aztán miután a kezet megnyalja viszik az embert karanténba. Igen sok az egyszerű ember (pusztuljanak, nem vagyok jézus), de Krisztus nem véletlen vállalta az önfeláldozást.
2026 #19 Pentrado
- 2020-04-28 20:32
apaideges
egyet kérdezünk meg , hogy mi a fenének kell bezárni az egészséges embereket ? Mért kell a gazdaságot a falnak vezetni ? Ma már ott tartunk mint a Rákosi időkben a kormánypárti portálok semmit mondóan ijesztgetik az embereket!
(MTI) azt állítják, hogy rémhírterjesztés miatt Kiskunhalason ki hallgattak egy nőt! De ezen kívül nem írnak semmit tényt nem tárnak fel, csak riogatják az esetleges ébredőket! Journalismus nálunk nulla! Ezért is írtam, hogy aki eddig nem ébredt fel már nem is igen fog!!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.42 másodperc
3,891,649 egyedi látogató