Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az oroszok is beszartak

Külföld"Az orosz Oscar-díjas rendező Nikita Mihalkov azt mondta, hogy Bill Gates oltások leple alatt mikrochip implantátumokkal akarja emberek milliárdjait ellenőrzés alatt tartani és a "túlnépesedést" megoldani.
Nikita Mihalkov pénteken a Rossiya 24 TV-csatorna adásában a "démonok katonáiról" és arról beszélt, hogy "kinek a zsebében van az állam?". Az adást levették.
A WO / 2020/060606 számú szabadalom a kriptovaluta-rendszerről különösen aggasztó.
Mihalkov azt mondta, a szabadalom nevének okkult jelentése van. Véletlen egybeesés vagy szándékos szimbólum?
(János apokalipszisében a vadállat száma 666)
Mihalkov azt mondta, hogy a jövőben két egyenlőtlen részre oszlik a társadalom: az elitre és az általuk irányított emberi bábokra.
A „Besogon TV” újra adta az adást az interneten, ami egy nap alatt 700 000-es nézettséget ért el, de vírussal támadták meg.

(A The Register érdekes felfedezése szerint a Microsoft egy olyan szabadalmi bejelentést tett, amely testfunkciókat (így például a mérhető agyi aktivitást) használná közvetett módon kriptovaluta-bányászatra. A vállalat leírása alapján a megoldás célja az lenne, hogy az agyhullámok vagy az emberi test által leadott hő érzékelésvel validálják az információs szolgáltatók által meghatározott feladatok elvégzését, és ezeket a visszaigazolásokat alkalmazná a tranzakciós folyamatokban. A technológia állítólagos célja az egészséges életmód ösztönzése)
Az önként vásárolt okostelefon is egy nyomkövető eszköz."


Link

Hozzászólások

1648 #1 Avian
- 2020-05-04 14:49
Igen a beforeistnews oldalon is irták soros és gatyesz hp müködésébven akarják a jónépet oltani....

Eddig a h1n1 oltások is zavarosak voltak, és betegebbek voltak az emberek tölle mint a influtól.
Látom nagyon rárajtoltak mindenképpen eltenni láb alól akiket akarnak...remélem a bölcs természet róluk is gondoskodik majd!
80 #2 monguzking
- 2020-05-04 15:17
De gyanyus hogy most oroszoknal irnak legtobb betegedest pedig nem hiszem hogy ott duborogne 5G s virus se okozhat gazt most ugy az a sabda gyanum hogy ott is lesz kotelezi beoltas...
1987 #3 Hazafinak
- 2020-05-04 15:53
Sok hagyományos hírközlési csatorna most felébreszti ezt a valóságot. A New York Post például arról számol be, hogy Bill Gates valószínűleg létrehozta a koronavírust az emberek mikrochipesoltása céljából.
1987 #4 Hazafinak
- 2020-05-04 16:01
Jó pár éve már a kis csapat itt tárgyalta-hozta a témát, de érdemes ismételni. Szép új világ". CONTINUUM https://online-fi...uum-1-evad
2040 #5 Vero6
- 2020-05-04 17:09
Valahogy olyan rossz erzesem van, hogy ez az egesz osszefugg a draga Elon Musk Neuralink chipjevel. Ahhoz kell az 5G annyira, hogy a mesterseges intelligencia biztonsagosan tudjon futni rajta. Nekunk, tusko embereknek, boven eleg lenne a 4G is. Mar azon se lepodnek meg, ha ez a Musk gyerek sajat magan mar kiprobalta volna a cuccot.
Akinek lesz chipje az elithez fog tartozni es minden elerheto lesz. Akinek meg nem... hat az szolga lesz, ha eletben lesz. Mert olyan verziot is el tudok kepzelni, h valamiert csak azok maradnak eletben, akiknek lesz chipjuk.
Musk azt nyilatkozta: nem lesz mindenkinek chipje.
1648 #6 Avian
- 2020-05-05 11:16
Hazafi ez igy is van..már a h1n1 is az ö finanszirozása volt....Amennyi oltottat ismertem mind utólagos szövödménye valami rákféle volt ha pontosan nem is az. Még böven dolgoztam sok ismerösöm oltatott és lebarmolt hogy felelötlen vagyok...aki ezt mondta rég nem él!
267 #7 Perle
- 2020-05-05 12:01
Amerikai katonai szemüveg, amelyik 5 másodpers alatt leolvassa távolról a másik katona lázát. És még ki tudja, mit még...
https://hvg.hu/tu...g_lazmeres

Miközben a világ harcol a koronavírussal, amerikai és brit rakétarpmbólós hadihajókkal gyakorlatoznak a Barets tengeren és a norvég partoknál.
https://thebarent...arents-sea
684 #8 atacama
- 2020-05-05 12:18
a chip-es meg ha rakoncátlankodik/nem a Csipes Tamara/ akkor azt meg lekapcsolják egy kapcsolóval..
1655 #9 zag
- 2020-06-04 14:47
Az 5G a gépeknek kell! Mi halandó emberek még a 4G-t sem tudjuk nagyon sokáig kihasználni! Az önvezető autóknak kell az 5G ,h tudják őket irányítani és egymással tudnak az autók kommunikálni! Nemrég olvastam egy tanulmányt az elektromos autókról! Benne azt elemezték ,h akkora előnye van Tesla autóknak ,h az szinte behozhatatlan még a Mercinek is! És nem a technikai rész az! Hanem ,h a Tesla autók össze vannak kötve interneten a központtal! És igaz ,h a vezető vezet ,de a mesterséges intelligencia tanul tőlük! Na ez az ami nagy előny! Jönnek majd az automatikusan közlekedő kamionok. Amire már nem kell sofőr. Mennyi munkanélküli kamionos lesz?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.74 másodperc
4,703,830 egyedi látogató