Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A YouTube törölte az egyik legkártékonyabb csatornát

GondolatokJó bornak is kell reklám! Na, ennél jobb cégér nem is kell. WHO-t kétségbe vonni? Hááát, az maga a kétség a többi zsidó maszatolással együtt. A YouTube törölte az összeesküvés-elméleteket népszerűsítő David Icke csatornáját, mivel figyelmen kívül hagyta a korábbi felszólításokat a felhasználói szabályzat megsértésére vonatkozóan. A videómegosztó szóvivője a Business Insidernek kifejtette, hogy a platformon egyértelmű szabályok vannak érvényben azzal kapcsolatban, hogy tilos olyan tartalmakat közzétenni, amelyek kétségbevonják az egészségügyi világszervezet (WHO) és a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) tájékoztatásait az új koronavírussal kapcsolatban.

Icke évek óta terjeszt félrevezető információkat a közösségi médiában és a hagyományos médiában, valamint YouTube-csatornáján keresztül is nagy tömeget ért el, közel egymillió feliratkozója volt a törlés előtt. A Business Insider még 2018-ban figyelt fel rá, hogy még a gyerekeknek szánt YouTube Kids felületén is konteókat terjesztett.

A pohár akkor telt be, amikor a koronavírus tüneteit összefüggésbe hozta az újgeneráció mobilhálózat, az 5G terjedésével. Az utóbbi hetekben az 5G-ellenesek adótornyokat is felgyújtottak, ezért az Egyesült Királyságban a távszolgáltatók azonnali fellépést kérték a közösségi szolgáltatások üzemeltetőitől az összeesküvés-elméletek terjedésének megállítására.

A Facebook már korábban fellépett Icke ellen, pár hete eltávolították hivatalos oldalát a közösségi oldalról. A YouTube hozzátette, hogy az olyan külsős videósok által készített tartalmakat nem törlik, amelyekben felmerül Icke neve.
Link

Hozzászólások

267 #77 Perle
- 2020-05-08 12:55
Miközben az amerikaiak Kínára mutogatnak, itt azt írják, hogy Észak Karolinában kísérleteztek ezzel a vírussal, mint biológiai fegyverrel 2006 óta:
https://www.veter...-covid-19/
2026 #78 Pentrado
- 2020-05-09 16:29
balu, #76
ez mind igaz! Egy önszerveződéssel viszont megoldható lenne minden , el kell érni azt a pontot , hogy mindenkinek fáj , vagy is mindenkit érint ! Hogy ez asztalos , bádogos , orvos , vagy ügyvéd ! Vagy ép nincstelen ! Tudom nem egyszerű a mindenkori uralkodok figyelnek az ilyesmikre a Tömeg Psychologia , ezt tanítják a vezetői körökben ! Most elérkeztünk egy olyan pontra , hogy a tömeg bohócot és valóban majmot csinál magából ! A száj és orrmaszk semmire nem jó és olyan büszkén hordják, hogy az ember esze megáll ! Európa és világ szerte , a lazításokkal meg majd ők mondják meg, hogy te mit lehetel ! Elérkeztünk nem csak a Cowell által megírt társadalmi formában ez maga a középkor előtti rabszolgaság csak ép szabadon mozoghatsz , nem kell hogy etessenek a gladiátorok önmaga a tömeg ! A tartós maszk használata után úgy fog hullani mint a légy na de ezt így akarják
267 #79 Perle
- 2020-05-16 21:04

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.70 másodperc
4,703,940 egyedi látogató