Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A magyarok vezetõi földönkívüliek

GondolatokNo nem a mostani zsidó-cigány banda, mert õk csak eztán lesznek azok, hanem azoknak a gazdag síroknak a feltárása után állapították meg, melynek férfi tagjait vizsgálva erre a következtetésre jutottak a "tudósok". Tegnapi cikk az orosz katonai szemlében, mely azt is elemzi, hogy a mostani európai "õshonos" lakosság honnan ered. Úgy tûnik egységesen az Észak-Afgán és szír területek volt az "õshaza". Na mit szótok! Ja és az Uraltól Keletre es, nem Afrikában ám. De a magyarokról csak egy mondat van, de dõtem-borútam, mikor olvastam. Szûzanya, Szent Korona, Királyság és "kiválasztottság"....minden egyben.
Link

Hozzászólások

128 #1 bogyo
- 2015-12-17 08:41
Miért van múltunk?
http://ru-an.info...%B3%D0%BE/
48 #2 ro-zsola
- 2015-12-17 08:46
Ebben semmi meglepõ sincs.
Észak-Afganisztán hunnok , Babilon és Ural szkíták.
No , " Isten " üzent. Elérkezett az idõ a " magyarkodáshoz " de azért vigyázzatok. Móuzest ne emlegessétek !
128 #3 bogyo
- 2015-12-17 09:32
Nagy Tatárország

http://peshera.or..._2.html#02
2 #4 gerry
- 2015-12-17 09:40
ja, persze, igen, hogyne, na ná... én is pont erre gondoltam.
3 #5 Enid
- 2015-12-17 11:47
Gerry! Most me' vona-kodsz? Ur-Ural-uralkodik ...hee? :)... a "Haarem hegyen tuuul..."

s_hoho
oh! Csak at koll vergoggy rajta...
131 #6 lalapapa
- 2015-12-17 16:06
egy zsiddaj azt mondta nekem hogy stalin hitler meg az osszes tomeg gyilkos nem zsiddajajj volt hanem gonosz
foldonkivuli,
akkor most mit tegyunk
[url]s_buli[/url]
159 #7 vanyusha
- 2015-12-17 17:31
értelmezéshez
Haplocsoportot R 1a-változatainak és annak eloszlása Európában.
Kiváncsi vagy magadra Ha megnézed az www ben R1 változatott kárpátmedencében családnevekre lebontva földrazi egységenként mélység ig található.

Vörös haj Európában. Ó, lásd, vörös haj gén nem született Európában, és azon túl az Urál. Miért van ez? Igen, mert nem volt fordított a migráció, de migráció Európába túlról az Urál volt! És a legjobb vörös rendezik meg újra a "Európa szélén", ahol a kelták! És ez igaz lehet, hogy az emberek túlról az Urál költözött területeken Hallstatt és La Tene és az adott okot, hogy a kelta kultúra. De a kelták, viszont folytatta a nyugati, de voltak!

Lengyelországban, a közös õse a haplocsoport R1a1 élt mintegy 5000 évvel ezelõtt (subclades R1a1-M458 és Z280). És ma, Lengyelországban, képviselõi haplocsoport R1a1 hogy mintegy 56%, és néhány helyen akár 62%. A többi - ez a nyugat-európai haplocsoportot R1b (12%), a skandináv haplocsoporttal I1 (17%) és a balti haplocsoporttal N1c1 (8%).
Haplocsoportot R 1a-Y93 és annak eloszlása Európában.

Területén olyan országokban, mint a Cseh Köztársaság és Szlovákia kor a közös õs, proto-szláv 4200 év. Azonban kiderül, hogy a település a közös õsök területén a modern államok, mint Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Fehéroroszország és Oroszország került sor, csak néhány generáció. A régészet, mint a nagy pontosságú társkeresõ elképzelhetetlen ma, de a genetika tud ilyen pontossággal

Érdekes, hogy az õsi sírok gazdag magyarok
többnyire maradványai férfiak haplocsoport N1c1, akik kétségkívül az elsõ törzsi vezetõk, és mindegyikük idegenek.
Pl:Dzsingiszkán jelentése vöröshajú zöld szemû mindefelmenõje is gyermekei nem ,csodálkozván ezen ,elindult megkeresni vörös hajú nyugaton élõ törzseket tündér ország határara ig.
4 #8 Posta Imre
- 2015-12-17 17:46
Turáni faszkalapok, szevasztok
2012.08.15. 09:22 Csehszlovák Kém

Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyûlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon találkoznak, a monarchisták Mandinert olvasnak és egyébként mindkét szekta a brüsszeli Európai Néppárt frakciójában ülõ Fidesz szavazótáborának integráns részét képezi.

m.blog.hu/do/dotoho/image/turani/Haplogroups_In_Europemale%20(1).jpg
Nem akartam hinni a szememnek, amikor a Kurultájról olvastam - Bréking: a magyar kormányzati „nemzetpolitikája” lesüllyedt Jan Slota (= a szlovák politikai élet egykori legnagyobb bohócának! ) értelmi és mentális színvonalára! Emlékszünk, az egykori tankos hõs nyilatkozta még a magyarokról, „apró mongol lovaikon érkeztek meg” Ázsiából. Déli szomszédaink fejében valami nagyon nincs rendben, vagy sok kumiszt ihattak az olimpia után, hiszen kijelentéseikkel maguk ismerik el a részeges tót szavait. Slota tehát már tudta régen, amit mostanság sorban igazol a magyar miniszterelnök, kormányzati tényezõk, a kurultájosok - a szlovák parlamentbõl kibukott nacionalista legnagyobb megelégedésére.

A Kurultáj bizonyíték, a magyarok kitalált, dicsõ történelem megalkotásán dolgoznak újra, ki ne akarna inkább egy ázsiai harcos törzstõl származni, mint a gyûjtögetõ-halászó tundratúróktól? Tényekre mindenesetre szükségünk lenne, addig elküldjük az új magyar történelmet egy sms-ben? A próbálkozás egyáltalán nem új: a Horthy-korszak egy újabb elemének rehabilitását látjuk, a turanizmus gondolatának, a „tudomány mezébe bújtatott társadalmi és politikai mozgalom” újraélesztését látjuk, amelynek korabeli célja „a „turáni nép” anyagi és szellemi reneszánsza” lett volna. Vö: Huth Gergely: Kurultáj, Magyar Hírlap, 2012 augusztus 13.

A turánizmus cáfolatáról bõvebben egy zseniális cikk: Schmidt József: Turánizmus, Nyugat, 1925. 20. szám

Nézem a közpénzen mulató, injekciós emberekrõl a fotókat, egyiküknek sincs vágott szeme, a szlávok csináltak európai embert belõlük, azokkal együtt, akikkel korábban beolvadtak a Kárpát-medence népességbe. Lelkileg és testileg is. Vajon ezeknek a szerencsétleneknek soha nem jutott eszükbe tükörbe nézni, hogy nem úgy néznek ki, mint egy kirgiz? Attila kitalált leszármazottai a piros lámpába néztek bele, inkább rendeznének a Találjuk meg a genetikailag igazi magyart! versengést, befizetek. Most szólok, nehéz lesz gyõztest hirdetni: a mai Magyarország lakossága nem más, mint az õsmagyarok régen kihalt népnevét viselõ, annak archaikus nyelvén beszélõ európai népek keveréke.

Persze, értjük, honnan indult ez a hagyomány: valamikor a magyarok azzal tudták ijesztgetni Európát, hogy õk Attila és hunok leszármazottai, gyorsan mindenki le is fosta a bokáját, átadta az aranyat és az asszonyt, ’oszt jó napot. A magyarok pechje, hamarosan véget ért a misztikus-vallásos középkor, eljött a eljött a racionalizmus és a józan ész korszaka, és persze a Tudjukkik rágyúrtak a tudományra, és a legújabb DNS-elemzésekkel beleszartak a magyarok palacsintájába: ez a szép mese/legenda/hagyomány (vérmérséklettõl függõen a megfelelõ szó kiválasztandó) az ázsiai származásról nagyjából annyit ér, mint Lord Varysnak egy pár csöcs.

A Mátra környéki palóc etnikai csoportot sokan az õsmagyarok közvetlen leszármazottjainak tartják. Semino és társai 2000-ben két területrõl - palóc és Budapest - vett minta alapján, tanulmányozták a magyarországi emberek genetikai eredetét. A mitokondriális DNS alapján megállapították, hogy a magyar ember DNS-e 94%-ban európai jellegû, 4% ismeretlen eredetû és 100 fõbõl csupán két emberben (egyet a palóc területrõl és egy Budapestrõl) mutattak ki ázsiai eredetû gént.

(Ornella Semino, Giuseppe Passarino, Lluís Quintana-Murci, Aiping Liu, Judit Béres, Andreas Czeizel and A Silvana Santachiara-Benerecetti. MtDNA and Y chromosome polymorphisms in Hungary: inferences from the palaeolithic, neolithic and Uralic influences on the modern Hungarian gene pool European Journal of Human Genetics (2000) 8, 339–346)

Hideo Matsumoto professzor Ohioban elõadásában kimondta: kutatásai alapján a magyar populáció mindössze 5%-ában található mongol gén, a lakosság 95%-ban olyan géneket talált, amely az európai emberre jellemzõ.

(Lecture of Professor Hideo Matsumoto on the Third Great Scythian World Congress held in Cleveland, Ohio, in May 1990.)

Malyarchuk és társai a szláv népekben található mongoloid behatást tanulmányozták. Megállapították: Csehország lakosságának 1,8%-a mongol géneket, azaz olyan géneket, amely Eurázsia keleti felére jellemzõek. A dél-, és nyugati szlávok populációjában mindössze 1,3-1,6%-i mongoloid gént találtak. Ugyanez az arány a keleti szlávoknál 1,3-5,2%-ig terjedhet. Például a bosnyákoknál, horvátoknál, szlovéneknél ez az arány 1,2%-os, hasonlóan a csehekhez és a lengyelekhez. A magyarok mongoloid génállománya e kutatás szerint mindössze 1,7%-os.

(B. A. Malyarchuk, M. A. Perkova, and M. V. Derenko. On the Origin of Mongoloid Component in the Mitochondrial Gene Pool of Slavs. Russian Journal of Genetics, 2008, Vol. 44, No. 3, pp. 344–349.)

Szláv országok Európában (R1a + I2a2 alapján)

Fehéroroszország, Horvátország: Y-DNS cca. 70%-a

Lengyelország : 65%

Bosznia-Hercegovina : 63%

Ukrajna, Oroszország: 55%

Szlovákia: 52% Szerbia: 50%

Magyarország: 48%

Csehország, Románia: 43%

Bulgária: 38%

A dotoho szerkesztõségében nem értjük: miért olyan jó a hunoktól származni, amikor a finnek okos, szép és jó emberek. A hunok meg bejöttek Európába és lemészároltak mindenkit, ráadásul Attilának tuti nem volt olyan jó csaja sem, mint Daenerys Targaryen, arról nem is beszélve, ezek a finnek még hokizni is tudnak! Persze Semino elemzése tisztán bizonyítja, hogy genetikailag a mai magyarok legnagyobb mértékben az itt élõ egykori szlávok leszármazottai, és lehet találni germán, latin és más etnikumokra utaló nyomokat is.

A hunokkal és más ázsiai néppel semmilyen (!) közös pont nincs, a finnugorokkal nagyjából 1 százalék a hasonlóság, hoppá. A magyarok, a szlovákok és a csehek DNS-ei közötti különbségek minimálisak, igen, felebarátjaim, az igazi tragédia az, hogy ti genetikailag inkább szlávok vagytok, akik történetesen magyarul beszéltek. Sajnálatraméltó egy helyzet, nem tudjátok/akarjátok magatokat hova besorolni: magány és jelentéktelenség, ez a valódi problémátok. A genetika nem hazudik: darázsfészek a téma, de a magyarok által ismert „Honfoglalás” meg sem történt.

A különbözõ európai-, és közel-keleti etnikumok Y-DNS haplocsoport összetételében itt böngészhettek:

Errõl az identitás-válságról szól a nyolc olimpiai aranyérem körüli hiszti, a „Marslakókról”, a fene nagy különlegességrõl, amely nem más, mint a szomszédos népek brutális lenézése, most éppen nyolc sportember teljesítménye mögé bújva. Elmentek ti a picsába! Gratuláljunk a Kurultáj szervezõinek a Fidesznek, a Jobbiknak, a magyar kormánynak, az õket támogató lakájmédiának: nagyon örülünk, hogy ebben a nem kicsit lebutított magyar szellemi közegben, ilyen gyönyörû õsöket fedeztetek fel újra! Mert amit a Kurultáj felmutat, nem más, mint újabb, puszta kétségbeesés, öncélú hülyeség és látványos önégetés, amely nem elõre mutat, hanem újabb Világoshoz, Trianonhoz vezet.

Európa régen látott örömbe törne ki: Turul mutassa az igaz utat „haza” ezeknek az embereknek szerelmes földjük felé!http://dotoho.blo...szevasztok
2 #9 gerry
- 2015-12-17 17:46
na most már sokkal jobb!
vanyusha - ha nem emlékeznék halványan arra, hogy erröl m'ar olvastam valamit - talán itt az oldalon, - akkor azt kérdezném, hogy: -Mondd, neked elgurult a gyógyszered? ... de érzem, hogy nem így van, csak én vagyok "erõsen tájékozatlan" (na persze minek iszik az olyan aki nem bírja?s_pia) ...

Ezért csak egy kérésem lenne, lehajtott fejjel és enyhén elpirulva; Hol lehet erröl többet olvasni - de MAGYARUL!!!:@

...de ha valaki más segítene ki ez ügyben - hogy ne halljak már meg ilyen hülyén - annak is hálásan megköszönném.

(azért érdekes ez a HatLó elnevezés, úgy tudtam , hogy 7 vezér volt) s_hihi

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

látom, közben Imre is belógatott nekem egy mentõövet, de abba bíz' nem tudok belekapaszkodni. Túl síkos! (hu de le vagyok maradva ... persze mindig is tudtam, de így szembesülni az igazsággal, ez nem igazság...)
Megyek és töltök magamnak egy naaaagy pohár whiskey-t jéggel!... annak legalább nyoma marad a fejemben.
4 #10 Posta Imre
- 2015-12-17 18:01
Gerry, talán itten, ha a sok fingugrizmustot kivonatolod bélüle.

Németh Endre, Fehér Tibor, Pamjav Horolma: Ugorok, finnugorok, markerek http://www.reguly...er_pamjav/
159 #11 vanyusha
- 2015-12-17 19:04
Tisztelt Gerry
Imre link je
Topwar .ru
Adám és éva.....
,durva magyar fordítása ,a kárpátmedence kicsi országai ról? be illesztett részei és
Pl:õsi sírok gazdag magyarok rész.

szubjektíven csak a halocsoport eltéréseket összevetve.
Igen jól emlészel olvashatad németbe.
37 #12 HER
- 2015-12-17 19:12
2 #13 gerry
- 2015-12-17 19:19
vanyusha.... ugye erre gondoltál?

www.postaimre.net/kepek/orosz-link.jpg

... megint bevittél az erdõbe... ha cirill betükkel fogok álmodni, feljelentelek orosztálásért!

Imre, kösz... kicsit bele fogok nézni (szegény agygörbületeim, már most szükölnek kínjukban!)
4 #14 Posta Imre
- 2015-12-17 19:32
Itt az elsõ része is a MI MINDNYÁJAN ÁDÁMTÓL, ÉVÁTÓL, EGY "HAJÓBÓL" (SZÁRMAZUNK) CIKKNEK.
http://topwar.ru/...ast-1.html

cdn.topwar.ru/uploads/posts/2015-12/1449842735_3.-karta-neoliticheskih-kultur-ot-ar.-5500-do-6000-let-nazad.jpg
3 #15 Enid
- 2015-12-17 21:15
Alljon meg a zurhajo! Akkor naluk van a bodog-hazassag recepctje!
s_kukk
s_yeyes_pompom
s_nopompom
s_kot
131 #16 lalapapa
- 2015-12-19 01:38
na latom meging fingugratas is vooot
neha mar az a baj hogy letezunk es
magyart beszeljuk
ezzel is ovatossan,
ki beszeli a magyart lehet nem is magyar
vagy maghar hanem mas,
kemek es ugynokokk
summirkodunk is neha,
de valojaban eleg jol elszaporodtunk
hala a finom noi szagoknak
mire a ferfiak agya van programozva
es talan biorobotok
kitenyesztett magharok vagyunk
bosznyak piramisoknal is maszkaltak
es ott is szalonnat sutott a fajtank,
kozben meg kugliztak is,
csak a kovek idoben meg dagadtak a sok
ammentol meg a sok imatol,.
a szarmazasi mesek iromanyok biztos meg vannak
a valos multnak,
de hat erre ne legyen kivancsi senki
meg hat publikalni sem kell
mert akkor a szentek a templomban olvadoznak
vagy eppen magukba nyulnak,

valojaban a beke ugyen senki nem dolgozott
nem volt eleg semmi sem a sultannak sem
a papanak
meg hat a kiralloknak sem,
abbol volt a baj,

a parosittasokrol nem is beszelve,
jo kemeny farokra az kiralli udvarban
mindig szukseg voott
de ha szelet szagot kaptak akkor
fejezes is tortent,

meg nem keso
beke legyen velunk
s_buli
4 #17 Posta Imre
- 2015-12-22 20:32
118 #18 keepfargo
- 2018-02-21 16:37
vanyusha
van yusha
van jussa ?

kinek, mihez?

aki tud rendesen magyarul; annak van jussa a magyar müveltséghez, kultúrához, gondolkodásmódhoz,logikához, észhez, alkotókészséghez, elhivatottsághoz

aki nem tud tisztességesen magyarul; annak mindezekhez nemhogy jussa nincs, de még hozzáférése sem nagyon

mert annak ez "magyarkodó", fellengzös, eröltetett, beképzelt önszuggeszció...vagyis semmiképpen nem az ami: a nyelvben fellelhetö kódok, üzenetek, tanítások rendszere

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.41 másodperc
4,610,841 egyedi látogató