Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egyre több atrocitás éri a zsidókat és a muszlimokat

KultúraAkkor már majdnem eléri a "keresztényeket" zsidó-cigány-muszlim (szemita) támadások egy ezrelékét. Hajrá! Van mit behozni! Az EU területén élõ vallási közösségek közül a muzulmánoknak a legalacsonyabb a társadalmi elfogadottsága. Tíz európaiból négyet zavarna, ha muszlim vallású kollégával kellene dolgoznia egy munkahelyen – derül ki a legfrissebb Eurobarométerbõl, aminek publikálását az EU elsõ alapjogi kollokviumára idõzítette az Európai Bizottság.

Az antiszemitizmus és az iszlámellenesség régóta látott felerõsödésére hívja fel a figyelmet Európában több friss uniós felmérés, egyfelõl az EU alapvetõ jogok ügynökségének, másfelõl pedig az Eurobarométernek a gyors egymásutánban közzétett közvélemény kutatása. A felmérésék publikálását arra az éves kollokviumra idõzítették, amelyet elsõ ízben hívott össze október 1. és 2-ra az antiszemitizmus és a muszlimellenes gyûlölet elleni harc témakörében Brüsszelbe az Európai Bizottság.
Kattintson és látogasson el Brüsszelbe!

A vallási kisebbségek tagjai közül minden ötödik azt állítja, hogy az elmúlt egy évben része volt hátrányos megkülönböztetésben vagy zaklatásban vallásos meggyõzõdése miatt. Ezt Vera Jurová, az EU igazságügyi biztosa mondta szerdán, hozzátéve, hogy mostanáig mindössze 13 uniós tagállam ültette át maradéktalanul a rasszizmus és idegengyûlölet elleni uniós kerethatározatot, ami többek között bûncselekménnyé minõsíti a Holokauszt tagadását az egész EU-ban.

A Bizottság 2014 januári helyzetjelentése úgy fogalmazott, hogy „13 tagállamnak nincsenek büntetõjogi rendelkezései ennek a magatartásnak a szabályozására”. Akkor ezek közé tartozott Magyarország is, bár jogászok szerint nem ilyen fekete-fehér a helyzet. A Bizottság kérdésünkre mindenesetre most nem árulta el, mely 13 országról tett említést az igazságügyi biztos.

Vera Jurová amúgy emlékeztetett rá, hogy a Bizottság 2014. decembere óta új jogkörökkel rendelkezik, amelyek lehetõvé teszik a kötelezettségüket elmulasztó tagállamokkal szembeni számonkérést, a kötelezettségszegési eljárások elindítását is beleértve. A testület új hatáskörei birtokában az év eleje óta vizsgálja a 2008-as diszkrimináció ellenes kerethatározat tagállami átültetését és végrehajtását. Ez a munka források szerint várhatóan év végéig tart, és Brüsszel ezután dönt az esetleges további lépésekrõl.

„Egy régi démon tér vissza Európába, amit antiszemitizmusnak hívnak” – szögezte le csütörtökön Frans Timmermans, a Bizottság elsõ alelnöke, hozzátéve, hogy az iszlámofóbia egy ettõl eltérõ, új jelenség, ám következményükben mind a kettõ ugyanazt jelentheti, akár kipa, akár fejkendõ viselése miatt zaklatnak valakit.

A bécsi központú alapvetõ jogi ügynökség 2013-as felmérése szerint a megkérdezettek háromnegyede úgy érezte, hogy az antiszemitizmus erõsödött az elmúlt öt évben abban az országban, ahol él. A megkérdezettek 73 százaléka pedig most úgy ítéli meg, hogy az antiszemita megnyilvánulások az interneten jobban elterjedtek, mint öt évvel ezelõtt. Az ügynökség kérdõívébõl az is kiderül, hogy azoknak a zsidó vallásúaknak, akiket valamilyen sérelem ért, a 75 százaléka nem fordul a rendõrséghez a zaklatás miatt.

Az Eurobarométer október 1-jén publikált felmérése az iszlámellenes gyûlölet aggasztó mértékû növekedését mutatja, mind verbális, mind fizikai értelemben. A felmérés tanulsága szerint az összes vallási kisebbség közül a muszlimok társadalmi elfogadottsága a legalacsonyabb az Európai Unióban. A megkérdezettek közül tízbõl négyet zavarna, ha muzulmán vallású kollégával kellene együtt dolgoznia a munkahelyén. Tíz európaiból mindössze négy számára nem okozna problémát, ha felnõtt gyerekének egy muzulmán partnerrel lenne érzelmi és párkapcsolata.

Az Eurobarométer felmérését 28 ezer EU-állampolgár körében végezték 2015 júniusában.

A menekültválság és a muszlimellenesség terjedése közötti összefüggésre vonatkozó kérdésre az Európai Bizottság elsõ alelnöke a következõ választ adta. „Az egész EU-szerte fültanúi voltunk olyan nyilatkozatoknak, melyek a menekültek beáramlását közvetlenül a muszlimokkal hozták összefüggésbe, fenyegetésként beállítva õket az európai és a helyi kultúrákra nézve. Mindig is tetten érhetõ a félelem, ami egyáltalán nem meglepõ. A mi felelõsségünk az, hogy ezt kontextusba helyezzük, és vessünk véget az általánosításnak, ami egy egész közösséget helyez a vádlottak padjára. Rá kell mutatnunk arra, hogy a muszlimok túlnyomó többsége az égvilágon semmilyen veszélyt nem jelent a társadalmunkra”.

Frans Timmermans szerint a múlt azt is megmutatta, hogy valahányszor erõsödésnek indul az antiszemitizmus, az egy komoly probléma jele Európában. „El nem tudom képzelni Európát egy erõs és vibráló zsidó közösség nélkül. Európa nem élhet túl nélkülük” – tette hozzá a Bizottság elsõ alelnöke, reagálva azokra a hírekre, melyek szerint egyre több európai zsidó fontolgatja személyi biztonságát féltve a kitelepülést Európából.

Timmermans arra a német belügyminiszternek tulajdonított javaslatra is reagált, mely szerint egy felsõ határt kellene szabni a menekültek befogadásának az EU-ban. Elõször is hangsúlyozta, hogy az Európai Unió képtelen befogadni minden menekültet. Ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy kvóták és keretszámok meghatározása a befogadható menekültek számát illetõen a nemzetközi emberi jogi egyezmények kirívó megsértésének minõsülne. Ez szerinte ellentmondana annak az elvnek, miszerint mindenkinek joga van menedékjogot kérni, ha veszélyben érzi a biztonságát.Link

Hozzászólások

3 #1 Enid
- 2015-10-02 21:15
Persze, ha a kipa zaklatja szaudi modra mondjuk a Mekkaban zarandoklokat es osszehoznak 4700 halottat, akkor az mas ...

Most olvasom a negativ biralatot az olasz mediat illetoen, ami az izraeli vonalat kovetve elhalgatja a hirt.
75 #2 talpi
- 2015-10-02 21:35
Enid!
Az a baleset okozó a szaúdi hercdeg volt. Na mondjuk folyamatzosan lóversenyezget, igaz, egyedül indul és minden esetbben Õ az elsõ. Na most lehet nem Õ volt az elsõ, de hogy rendesen elrendezte a dolgokat az már biztos.
Nézd, valahogy Szaúd Arábiát is bele kell rángatni a katyvaszba, mert eddig, csak hallgatólagosan meg zsetonnal támogatta az ISILt és az ISIS-t is. Na most itt az idõ, be kell kavarni, ebben pedig a tengeri alag kiovonat, valami moszat, nagyon otthon van. Csak sajna kilóg a patas
63 #3 GP
- 2015-10-03 11:07
Boszorkányüldözéssel a willkommenskulturért


A Huffington Post német kiadása gyûjti azoknak az embereknek a nevét és fényképét,(http://pamelagell...edia.html/)akik bármiféle kelletlen megjegyzést fûznek egy közösségi médiumban a migráns-invázióhoz. Ha a hozzászólásod a saját blogodon, vagy a Facebook, illetve a szociális média más fórumán jött létre, akkor meg leszel nevezve. Ennyi. A Huffington Post egy globális hírügynökség. Ez manapság azt jelenti, hogy ha nem érzel együtt a baloldali-iszlám szövetség ideológiai és honfoglaló háborújának jogosságával, akkor nincsenek többé jogaid. Akkor ki lehet veled tapétázni egy virtuális falat, ahonnan az elmebeteg iszlamisták nyugodtan válogathatnak maguknak célpontot, ha éppen Európába indultak egy hátizsákos kirándulás keretébe lazítani két kisebbség kiirtása közben.

Idáig jutott a willkommenskultur. Le kell vadászni a belsõ ellenséget.

A média az igazi ellenség. A média manapság ugyanis az elsõszámú valóság az emberek számára, amire valóban hivatkoznak, a tapasztalt valóság ezzel szemben másodlagos. Õk, azaz az újságírók játsszák a legfontosabb szerepet a hírek gyártása terén, és a média átváltozott tájékoztató szervezetbõl egy olyan hatalmi ággá, amely alattomos merényletet folytat a valódi szabadság ellen.

Ha tehát ti most egy migráns-ellenes hozzászólást tesztek közzé a Facebookon, vagy bármely más szociális média oldalon, például a Twitteren, az arcotok és a profilotok lesz kitéve a Huffington Poston.

Ez pedig nem más, mint boszorkányüldözés.
75 #4 talpi
- 2015-10-04 07:55
"Cogito ego sum"
gondolkodom tehát vagyok, vagyis, még élek, mindegy hogy, mert nem teljesen magam irányítom a saját sorsom. Hiába a mondás" minden ember saját sorsának kovácsa"
Sok esetben, a "kovácsolás" nem azt jelenti,m ami valójában. Hiszen nem véletlen hogy "az életet is kovácsolni a sorsot is kovácsolni lehet/?/"
Kovácsolás, két anyag össze rendezése, fizikai módon, nem az edzés, mert ott egy anyagot, a folyamatos hevítés hûtés és kovácsolás közben, edzenek. Az más.
No térjünk a lényegre.
" Cogito ego sum", miért is?
Tegnhap, hallottam egy hírt és történt bvelem ami, ami itt nem igen publikus bár nagyon szeretném megosztani veletek, mert ez az oldal, szemben a facebookkal még azért tartalmaz értéket is, szemben azzal az oldallal, ahol, szinte semmi másról nem folyik lasan a csetelés, mint felelõtlen üzekedésrõl ismerkedésrõl hazudozásról ki micsoda fasza ember és a nyálas szájú zsidók egyetlen, de rettenetesen biztos bevételi forrása. Sok agyament, magát magyarnak valló pedig órákat csetelget, mert a
sajátjaival már nem tud szót érteni, ugyanis azokat már emezek miatt megunta.
Nem baj ez, de akkor miért vállalja a családot, ha nem tud benne élni? Ha nem fontos számára más, csak a "társasági oldal" de milyen társaság is emez? No tudott dolog, hogy ki és az is, hogy "valójában miért is hozta létre" Tudod? Nem ugye. Elmondom, mert gondolkodom tehát..., szóval néhány éve Kanada területén felállítottak három hatalmas gömb alakú vaélamit. a neve "nagy fül". Ez a három gömb, semmi mással nem foglakozik, mint azzal, hogy a Világ ""bármely részén lévõ DIGITÁLIS rendszereket lehallgassa. VAgyis, a mai napon minden digitalizált rendszer minden elhangzott információ, levél, üzenet, szó, különösen azok a szavak üzenetek, merlyek esetleg "terro veszélyesnek nyilvánítattak, akkor a rendszer azonnal rááll a csetelõ vonalára és innetõl kezdve, bármikor belép azonnal bejelentkezik a "fül". Lehet bizakodni. Semmi nemmarad tiotokban, de az sem, hogy ki hova akar menni, kivel találkozni és mit csinálni. Szóval, igaz a mondás az ember szarát is megvizsgálják, hogy tudják, mit is ehetett és honnan volt minderre pénze. A terv többi része adott. Dolgozzuk meg a személyt, húzzuk minnél mélyebbre és csináljunk belõle nekünk "megfelelõt". semmi sem egyszerûbb, szakítsuk el a biztos pontoktól adjunk neki látszat szabadságot, de majd mi megmondjuk meddig is van az a bizionyos szabadság. Olyan boldog lesz észre sem veszi, már benn is
van a hurokban. Tehát létre hozunkl egy "társasági" látszólag ingyenes oldalt Sioros Zukkermann és Rockefeller pénzébõl./ezért ment neki a fának a repülõgépe mert ki akart tálalni/ és szépen eélkezdjük figyelni azoklat akik esetleg potenciális ellenfelekj lehetnek. Nos ez csak félig vált be, lévén, a potenciáliosak azért nem egyenlõ az impotenciálissal, vagyis, hamar rájöttek a "dolgok" miértjére és elmentek az oldalról. Maradtak az impotenciálisak, meg egy-két még ember szerû lény, aki ha levelet akar váltani, de nem akarja a"telefont használnki, akkor ott csetel. A """TÖBBI MONDOM SEMMI MÁS, MINT STRICIK-KURVÁK ÉS KIELÉGÍTETETLEN HAZUGOK GYÜLEKEZETE"" Szó sincs arról hogy valami hasznosat tennének, csak vannak és látszólag élnek, de ott, mert ha a gépet kikapcsolnák, azonnal leeresztenének mint a lufi a napon és céltalan õgyelgésbe kezdenének, hkiszen azonnal társtalanná válnánnak. Miért, mert nincs elõttük "Példakép, nincs bennük felelõség érzet, nincs bennük kitartás, semmiféle feladatra ami tartós terhelést kíván nem aélkalmasak, egyszerûen pillanat emberek/?/" semmi családkép vagy normálisnak mondható életforma nem tudja õket lekötni, sõtt menekülnek a felelõség elõl, mert nem képesek megérteni, az "ember felelõs a tetteiért a gondolataiért a kimondott szóért" mert minden kimpondott szó, fél cselekvés, és a bûnben foggant gondolat,, már maga a kimondott szó. Nos, ott Zukkermann oldalán egy halom kimondatlan gondolat 'kószál" sokak napközben ott gubbasztanak, este folytatják, közben erõsen maszírozzák altestüket és elképzelik milyen cvsodálatos az élet. A család meg éle van szarva, mert épp egy fontos mondatot várok :(. Nos beszélgethetünk még órákat errõl és hasonló ténmáról, mert mindegyiknek ugyan ez a vége.
Kivéve ezt az oldalt, igaz, van itt is lökött rendesen de alapjában kevés a hülye, kevés/sértõdés ne essék/ a kurva és strici, vagy jól álcázza magát.
De a kurva életbe, ha egy kicsit oda figyelnénk egymásra, akkor Zukkermann-Soros-Rockefeller olvasottsága és tenniakaró "népessége" már rég végrehajtotta volna a rendszer váltást. Hiszen ott annyian vannak, hogy Amazonast lehetne velük rekeszteni, még a Piranhák ellenére iis hiszen annyi a hülye, hogy azok a rohadt halak agyonzabálnák magukat.a többi pedig könnyedén átlábalna. Mint ahpoghy át is láûbal, de nem azon a folyón, nem. Átlábal a normális életen és éli álom világát, mert neki úgy tanították elei.
Gondolkodom tehát vagyok, vagyok? vagy csak gondolokodom azon,.. Hová lett Õseink tudása, hová let Õseink erkölcsi tartása, hová lett az összetartás a családért a Nemzetért, hová let a büszkeség MAGyarok?!
MAGyarok, hol vagytok, mert miondenki azért nem kurvult el, vagy igen? Mindenki azért nem vált Ne,mzet árulóvá, vagy igen? Nem tudom hogy nem és ezért még érdemes újra hadba szálni, azért a nagyon kevés még meghmaradt, nemrég születettért akiket még emezek a "szülõneknevezuett korcsok" nem romlasztottakj meg kellõkép. Értük és azért a néhámy még talpon lévõért kik azért ha kínnal is élik meg napjaikat, mert a tenni akarás oly mértékben fixirözza már õket, hpgy csupasz kézzel mennének a Viilágnak na azokért még érdemes elõvenni az eszközöket a többi szart sem ér. CSak nehezék a Nemzet hajóján,
Boszorkány üldözés írja a cikk!
Na de ,milyen boszorkány üldözésnek neveznénk azt ami itt Hazánkban zajlik. Hiszen itt A TISZTA LELKÛ ERKÖLCSÛ EMBEREKET" üldözik a boszorkányok és a boszorkányos gondolatoktól átitatottak, mert ezt magyarázták be neki, a többi boszorkányok. No de lesz itt még nagy sírás rívás fogaknak csikorghatása, amikor saját maguknak kell a fát begyûjteni a máglyához, a begyújtást majd megoldja más azzal nem kell veszõdniük.

Írja a Wilkommenskultur " a belsõ ellenséget le kell vadászni" nosza, akkor kezdjük nem is annyira hülyék ezek, bizonyára olvassák az oldalt :D
4 #5 Posta Imre
- 2015-10-04 08:19
...Talpi és igen, ebbõl nagy fülesnek kell lenni! A Twitter is azért van és a többi ilyen...pl. a maciál a VKohntakte, mind a szolgálatok legeltetõhelye, agymosoda, de sebaj.

Ez az oldal? Hát nem tudtad, hogy Gerry hozta létre, akinek az alkalmazottja, csicskája vagyok...és azért van, hogy megossza, félrevezesse a nemzetieket, dezinformációt terítsen és a gondolkodókat, tenni akarókat kasztrálja, a kuruccal, hunhírrel...és a többi igagán jót-takaróval szemben, akik emelik a tétet és hozzák a szintet.

Nos, szerintem jó a hatásfokunk, alig van már értelmes, kitartó és reménykedõ ember, befektetõ meg egy szál se, de soha nem is volt, mert itt mindenki magának feküdt be, ha akart.

De cserébe az õszinteségedért én is mesélek egy történetet. Igaz, vagy nem, nem tudom ellenõrizni, de akár igaz is lehet. A forrás megbízhatónak mondható, de õ is olyan helyrõl értesült, ahol lehetnek tévedések (jóbik, gárda, hvim vezérkaró).

Nos, vona-zazri meg lett hívva Moszkvába pár éve és az indok, hogy a Lomonoszovon tartson nyekergést, de állítólag ez csak a fedõtörténet volt. Találkozott ott Vlagyimírral, aki röviden közölte, hogy átveheti vityától a stafétát, kap pénz, hogy kivásárolja az ukrán adósságot meg minden, aztán rendezik a terepet. Na, vona-zazri berezelt és usgyi "haza"! Erre vitya kapta el a Makarov csövét és õ értette a szót. Most itt tartunk. Kemény tárgyalási pozíció ez, nemde, ha igaz, ha nem. Ilyen a "politika".
2 #6 gerry
- 2015-10-04 08:53
talpi - nem "Coito ergo sum" ? ;)
Imre - ez rövid, de velõs!s_grat
4 #7 Posta Imre
- 2015-10-04 09:41
Gerry, a szokás = hat-alma, meg hét körte, négy szilva és két tök, no meg sok-sok dinnye!

Épp tegnap állapítottam meg, hogy minél inkább "igazunk van", annál kevesebbekkel kell ebben az "örömben" osztozkodni és a többieknek marad a züröm, de valahogy mégis fordítva van, mert a zürömöt mi érezzük át, a többiek meg örömködnek...szentkoronáznak, istentelenkednek, szeretetrezegnek, szavaznak és ....mindez így van rendben. Boldogok a lelki szegények...., vagy blogolok, ti teli szekrények...ki tudja ezt eldönteni? s_kv
48 #8 ro-zsola
- 2015-10-04 10:34
No
1. Az európai nõket naponta érik támadások. Hol vannak a feministák ?
2. Nálunk is készítenek ilyen " listákat " ?
3. Én el tudom képzelni a zsidómentes Európát. A zsidó már sok pusztítást okozott , ha nem lennének sokkal kevesebb vér folyna.
4. Európa egy intoleráns kontinens. Nagy a világ , lehet bárhova menni. Nem kell itt lenni ahol nem szeretik a fajtájukat.
Vona-zazri " elkúúúúrta " mint Gyúr(t)csány. Most az Orsós-orbán vitya a " sztár ". Milyen érdekes az élet. Korábban Viktorka volt a " nemzeti hõs " aki " hazaküldte az oroszokat ". Hihetetlen ez a Pál(Saul) fordulás
75 #9 talpi
- 2015-10-04 10:44
GERRY
Azt a facen lehet megtalálni, mert ott megy keményen a nyúlványok és klitoriszok maszírozása. Ha kell ha nem, de akkior is az a trnedi, meg a szingliség. Na ott a "coito ego sum a menõ"n :D
2 #10 gerry
- 2015-10-04 11:03
talpi "ergo" ... a g betüt teljesen véletlen hagytam ki!;)

az ego meg az ergo (ebböl köv. / tehát) nem ugyanaz!
75 #11 talpi
- 2015-10-04 11:38
Van igazságod GERRY :D
4 #12 Posta Imre
- 2015-10-04 11:53
Rozsola: Politika...itt bármi elõfordulhat, és az ember könnyesre röhögi a seggtörlõ agyongazdagodott idióta "emberisegg krémjén", miket meg nem tehetnek és nem tör ki se hiszti, se semmi, mert fel sem tûnik az istenbaxta tömegnek, ezeknek az értelmisegg lényegnek, hogy mindez megrendezett, megrendelt darab (xar). És ezek akarnak a zuniverzumban egyenrangúak lenni? Végül is okkal, mert ha feltételezzük, hogy a nagy játékosok a zuniverzum sokkal fejlettebb lényei és ennyire telik tõlük, hát akkor elmondhatjuk, hogy a legnagyobb darab xar mindig a felszínen úszkál, míg a híg csak elvan odalent. Az Akasha már csak ilyen! Rácsatlakozhatunk a tudatmezõre és máris vesszük a kollektív hülyeséget.
75 #13 talpi
- 2015-10-04 16:17
Imre!
Azzal, hogy "rá csatlakozunk" a ""tudatz mezõre"" még semmit nem csináltunk. Hiszen, ahhoz a csatlakozáshoz sok észre nincs szükség, viszont "annak megértéséhez, feldolgozásához vagy, egyszerûbben mondva megéléséhez" bizony kell valaminek lenni abban a csont lemezeklbõl összeállított golyóbisnak, amit a nyakon hordunk. Bár, sokaknak csak azért van, hogy anyakkendõ ne csússzon fel. Sajnos ma ez a többség, na de ugye nem hord mindenki nyakkendõt, tehát a "nõnemû egyedek, viszont csak/tisztelet a kivételnek/ csak azért hordanak egy olyan golyóbist, hogy a zsidón
ak be tudják mutatni a "mély torkos technikát". Ez cáfolhatatlan, hiszen menj fel a facéra és csak olvass, de elõtte vegyél be deadalont, mert hányinger, amio ott megy. Persze, vannak egyes megnyilvánulások, azok még akár értelmesek, is lehetnek, mégis az egoizmus vezérelt, valójában " irányított cselekvési kényszer. Miért is van mindez? Mert szinte mindenki "tudat zavaros lett mára. Sajnos, ezeknek a szülei is azok, hiszen, azt képzelik, hogy majd jön a postás bácsi és hozza a zsetont, de elõtte kétszer csenget. Pedig nem ez lesz, a csengetés elmarad, berúgják az ajtót, lesz némi "tozsalkodás, mert akik ott "élnek" nem tudják mi is történik, kicsit unga-bunga, nyak a csont golyóbiastól elválasztva és a zseton érték pedig elvándorol. Természetesen a hat-alom baszik majd vizsgálni, mert ez is a terv része, de nem baj.. Hagyni kell a sok tudós tudatlant ebben a híg szarban úszkálni, egy darabig kellemes lehet, de eljön ám a merülés ideje. No az is igaz, mi sem tudunk vízen járni, nem is akarunk, mert azért van a csónak, vagy, azért tanultunk meg "úszni". Õk megtanultak,? vagy csak sodródnak az árral?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.91 másodperc
3,891,000 egyedi látogató