Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ügyészi vizsgálatot kértek Orbán Viktor ellen

BelföldA zsidó-cigány jezusiták a cigány-zsidó jezsuitákkal "szemben" cirkuszolnak, miközben mindkettõ római-zsidó birodalmat épít habsburg királykodással. A Jobbik elnöke így akarja tisztázni pártját a miniszterelnök korrupciós vádjai alól.

A Jobbik elnöke szerint még nincs lezárva a közte és Orbán Viktor miniszterelnök közötti korrupciós vita, az ügyben levélben fordult a legfõbb ügyészhez. Vona Gábor errõl pénteki gyöngyösi sajtótájékoztatóján beszélt. A miniszterelnök azzal vádolta a Jobbikot, hogy bûnözõkbõl áll, bûnözõk kitartottja, ez súlyos rágalom, amit bizonyítani kell - mondta Vona Gábor.

Az ellenzéki párt elnöke közölte: arra kéri a legfõbb ügyészt, vizsgálja meg, hogy a miniszterelnök nem követ-e el bûncselekményt, amikor bûnözõi kapcsolatokkal vádolja a Jobbikot, de nem tesz feljelentést. "Mert ha ilyen információi vannak, kötelessége lenne a törvény szerint feljelentést tenni. Ha viszont nem tesz feljelentést, az egész nem több figyelemelterelõ politikai blöffnél" - tette hozzá.
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2015-12-19 09:38
Na mi van össze vesztek a Jobbikos zsidajok a Fideszes zsidajokkal ??http://444.hu/201...rtott-part
139 #2 jozsef toth
- 2015-12-19 12:38
A miniszterelnök azzal vádolta a Jobbikot, hogy bûnözõkbõl áll, bûnözõk kitartottja

Es mi ebbe a furcsa???
Hat ok ismerik egymast!
Amiota nezzuk a tortenelmet MINDIG a BUNOZOK kezebe VOLTAK es VANNAKaz orszagok vezetesei!

Melyik most jelen pillanatba a FOLDON amelyik nem KORRRRRRRUPT???

Az annyukat megoltek,es az apjukat,es egymast a testverek a tronert! Szoval szamomka eggyaltalan nem ujsag ,hogy a szemetdombon 2 kakas ugra-bugral es rikacsol!
Az ,hogy milyen nevvel ,es milyen part nevve alatt az teljessen mindegy!

Az eggyiket ugy hivjat,sz@r ,a masikat meg fos !

Samomra ekkora a kulombseg !
129 #3 VaLa
- 2015-12-19 19:39
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KO1gFwDVdag[/movie]
129 #4 VaLa
- 2015-12-19 19:40
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MJgKCVV0zag[/movie]
240 #5 trk
- 2015-12-19 20:24
Bizonyos helyen -ezzel vigyázni kell azért, de-köztudott, hogy a Jóbik mögé mikor kinõtt, felsorakoztak az illegálisan létezõ pénzek, amit amúgy nem fektetnek be nagyban..legálisan. Gondolom persze nem csak oda mennek az ilyen pénzek, de az amelyik eddig nem rúgott labdába, az kapott egy lehetõséget.. A pártokráciában viszont választások körül az ilyen pénzeknek nagy jelentõségük lehet.. Hiszen van aki oda szavaz a 6 általánosával, akitõl kap egy pár virslit meg egy sört, és ugyanannyit ér a szavazata mint mondjuk egy 30-50évet munkával eltöltött, tapasztalt, értelmes embernek. Ez a szép ebben! Aztán a 2 farkas meg a birka szavaznak, hogy mi legyen a vacsora.. Demokrácia van bazdmeg, ne sírjál, szavaztál nem? Mi, nem? Nem akartál a kisebb rosszra szavazni? Ez neked nem elég? Kezdetnek jó.. Bár elég jól látszik, ahogy az MSZP szándékosan gyengélkedett a választások elõtt ..Szanyival volt valami botrány stb.. 5 másodperc elég volt hogy meglássam azt amit alapból is gondoltam..Ezek tényleg igazán nagy gengszterekké nõtték ki magukat, akik törvényt ?alkotymányt írnak a bûncselekményeik leplezésére vagy éppen lehetõséget termetve..persze szigorúan a saját homokozójukban.. Meg lesz érte a JUTALMUK.
48 #6 ro-zsola
- 2015-12-20 01:25
Bla bla az egész. Vona elmehet a piksába. Megkapta az esélyt de " elkúrta".

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.59 másodperc
3,400,344 egyedi látogató