Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Többen választják a katonai pályát

BelföldA zsidó-cigány szaporaság meghozza az eredményt. Idõigényes lesz kiirtani..., de megéri a fáradalmat...és persze demokratikusan! HM-államtitkár: a migránsválság hatása érzõdik
Nõtt az érdeklõdés a katonai pálya iránt a migránsválság hatására - mondta a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán szombaton.

Vargha Tamás hozzátette: egyetlen hónap alatt több mint kétezren jelentkeztek és érdeklõdtek, milyen önkéntes szolgálatot tudnának vállalni.

Nem mindennapi feladat és kihívás volt a katonáknak az illegális bevándorlás kezelése, mindenki nagyon elfáradt - mondta az államtitkár, hozzáfûzve: az emberek országszerte örömmel fogadták a honvédeket, és bebizonyosodott, hogy a magyarok szeretik a katonákat és bíznak bennük.
- See more at: Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2015-12-20 21:12
Oszt' kik védik a honukát?
75 #2 talpi
- 2015-12-20 21:54
Természetesen az orvosi vizsgálaton elsõdleges szempont, a szín a "kopás" valódisága, vagy netán, "a bicskával elõidézett hiány". Abban az esetben ha ezek nem állnak fenn, akkor "orr-vosilag eltanácsolódnak, mert nem megbízhatók.
8 #3 miskolcilaci
- 2015-12-21 11:39
Új brüsszeli õrü­let: Nem õrizhetik magyarok a magyar határt?

Miután kiderült, hogy a párizsi merényletek több elkövetõje a migránsok közé vegyülve jutott be Európába, az EU vezetõi a közös határvédelem felgyorsításáról tárgyaltak a múlt héten. Van is min gyorsítani, mert a tervezett 9 helyett még mindig csak 2 úgynevezett hotspot, regisztrációs központ üzemel Görögországban.


Az Európai Tanács közös uniós határvédelmi egységet hozna létre, amelyet Görögországban lehet bevetni, de olyan hangok is hallatszottak már, hogy ezek az egységek “besegíthetnének” bármely más ország védelmébe is.

Ezzel szemben a magyar miniszterelnök már elõre leszögezte, hogy a magyar határokra nem kell uniós személyzet.
Vannak, akik még ennél is tovább mentek. Johannes Hubner, az Osztrák Szabadságpárt képviselõje kijelentette, hogy a nemzetállamok szuverenitását sértené már maga a közös határvédelem gondolata is, nem beszélve arról, ha az uniós “személyzetet” máshol is bevethetnék. A politikus szerint az Európai Bizottság csak fokozni akarja a bevándorlást, egy saját maga által kézi vezérléssel irányított szervezet kezébe adná a határkontrollt, hogy kivegye az ellenõrzést olyan tagállamok kezébõl, melyek tényleg le akarják állítani a migrációt.

Ez a javaslat a nemzetállamok alapvetõ jogainak felszámolásában fog végzõdni – figyelmeztetett Hubner.
Lengyelország külügyminisztere, Witold Waszczykowski szintén azt hangsúlyozta, hogy a közös határvédelmi ügynökség egy olyan képzõdmény, amely összeegyeztethetetlen a demokráciával. A külügyminiszter kifejtette, hogy egy ilyen határvédelmi ügynökség a nemzetállamoktól függetlenül mûködne, irányítása egy kézben összpontosulna, de eközben az sem egyértelmû, hogy kinek az ellenõrzése alatt, ezért teljességgel elfogadhatatlan a létrehozása.
http://ripost.hu/...urce=share

Magyar katonák Afrika tengelyén a nemzetstratégia érdekében.
A Magyar Országgyûlés múlt heti – szerdai – vitanapján a szomáliai biz­ton­sá­gi erõk kép­zé­se, va­la­mint a Kö­zép-Af­ri­kai Köztársaság területén bé­ke­te­rem­tés ér­de­ké­ben el­in­dí­tott ka­to­nai misszi­ók­ban va­ló sze­rep­vál­la­lási je­len­té­se­it taglaló témákban a Jobbik kivételével minden párt a két afrikai országra vonatkoztatott nemzetközi katonai stabilizációs missziókban való további magyar szerepvállalás mellett foglalt állást. A támogató pártok indokai azonban különbözõek, és ez a felszólalásokban hangsúlyozott retorika alapján nyilvánult meg.
http://www.hidfo....erdekeben/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
3,400,052 egyedi látogató