Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

És Ausztria újra katolikus lesz!

KultúraFilmajánló! Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-12-22 18:18
Ezeket a zosztrákokat is olyan váratlanul érte a muszlim migráncs-válság, hogy a zsidajai Jézus-gyalázó filmre vitték már 2012-ben.


A Hit Paradicsoma, Ulrich Seidl boldogságkeresés trilógiájának második része. A Paradicsom trilógia három darabja: a Szeretet, a Hit és a Remény alcímeket kapta (Paradise: Love, Paradise: Faith, Paradise: Hope). A részeket elsõsorban az érzelmileg elidegenedett világunkban történõ, sajátos boldogságkeresés metaforája köti össze, illetve az, hogy az egyes filmek fõszereplõi rokonok; az elsõ részben kenyai szexturistaként szerelmet keresõ hölgy lánya lesz a harmadik rész fõszereplõje, a második részben pedig nõvérét, Anna Mariát ismerjük meg.
A trilógia második részének fõszereplõje Anna Maria (Maria Hofstätter), egy erõsen hívõ katolikus asszony, aki rendszeresen fizikálisan vezekel a bûnei miatt, és vallási õrülete olykor bizarr szexualitásban nyilvánul meg. Mindeközben egy olyan gyülekezet tagja, mely szeretné a kijelölt útról letért Ausztriát "visszakatolizálni". Anna Maria azzal tölti a szabadságát, hogy Szûz Mária-szobrokkal házal, és válogatás nélkül egyszerû embereket, vagy lomok közé zárkózott szociopatákat és alkoholistákat próbál megtéríteni. Váratlan fordulatként, két év után hazajön a mozgássérült férje, aki viszont muszlim és eltökélt, hogy elhidegült feleségét visszakényszeríti asszonyi kötelességeihez.


Bemutató dátuma: 2013. augusztus 22. (Forgalmazó: Anjou Lafayette)
Stáblista:
rendezõ:
Ulrich Seidl
forgatókönyvíró:
Ulrich Seidl

Veronika Franz
operatõr:
Edward Lachman

Wolfgang Thaler
producer:
Ulrich Seidl
vágó:
Christof Schertenleib


szereplõ(k):

Anna Maria
Maria Hofstätter
Nabil
Nabil Saleh
Natalya
Natalya Baranova
Herr Rupnik
Rene Rupnik
Messdiener
Daniel Hoesl

Dieter Masur

Trude Masur
http://www.port.h..._id=138671

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
3,890,967 egyedi látogató