Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szeretet?

GondolatokMakk Károly Az örök fejlõdés kozmikus útja szerint igen mást jelent ez minden szinten...szinte mindent.

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-12-24 18:27
Obama Isten segítségét kérte

Az amerikai elnök egy XIX. századi amerikai költõ szavait idézve kérte Isten segítségét a keresztények oltalmazásához, kivált a közel-keleti térségnek azon a területein, amelyeket az Iszlám Állam nevû terrorszervezet tart uralma alatt.
Obama Isten segítségét kérte

Hagyományos karácsonyi éneket idézett Barack Obama a Fehér Házban, amikor Isten segítségét kérte a keresztények megóvásához - írja az MTI.


"A gonoszok elbuknak; az igazak gyõzedelmeskednek, békesség köszöntsön a Földre, jószándékot az embereknek"

- idézte az elnök Henry Wadsworth Longfellow, XIX. századi amerikai költõ 1863-ban írt "Karácsonyi harangok" címû versének néhány sorát. "Hallom a harangokat karácsony napján" - fogalmazott az amerikai elnök is, egy nappal karácsony elõtt.

"A Közel-Kelet néhány vidékén, ahol karácsony napján a harangok évszázadokon keresztül szóltak, az idén hallgatnak" - mondta az elnök a Fehér Házban tartott rövid sajtóbeszélgetésén. S ez a csönd, tette hozzá, tanúságtétele az Iszlám Állam által elkövetett brutális atrocitásoknak. Arról is beszélt, hogy kivált karácsony közeledtével érez hálát azért, hogy olyan országban él, ahol biztosított a vallásszabadság.


"Csatlakozunk mindazokhoz, akik szerte a világban Istenhez imádkoznak, hogy védje meg az üldözött keresztényeket, s mindenkit, akit hite miatt üldöznek"

- mondta az Egyesült Államok elnöke.

atv.hu
128 #2 bogyo
- 2015-12-24 19:08
Mondta mind ezt egy kenyai muszlim, aki még az amerikai állampolgársággal sem bír. s_vigyori

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
4,602,889 egyedi látogató