Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A királynõ nem hisz a bosszúban

KultúraMondja ezt a fõgané! Nos, amit az angolszász mocskos zsidók elkövettek, azért a halál nem is lesz elég és nem a megtorlás a lényeg, hanem az, hogy ki kell irtani a fajtájukat is, mert ezek nem emberek! Isten akarja! Ki beszél itt bosszúról? Sima szükségszerûség. Hogy jön ide Jézus? Majd becsukja addig a szemét, ha már eddig is csukva vót. II. Erzsébet hagyományos karácsonyi beszédében közvetlenül nem utalt az idei terrortámadásokra, de hangsúlyozta, hogy a kereszténység üzenete nem a bosszú és az erõszak, hanem a szeretet.

Az idén a világnak többször is a sötétség pillanataival kellett konfrontálódnia, de karácsony idején különösen igaz a mondás, hogy jobb meggyújtani egy gyertyát, mint átkozni a sötétséget – hangsúlyozta karácsonyi üzenetében a brit uralkodó.

Az életének 90., uralkodásának 64. esztendejében járó II. Erzsébet királynõ hagyományosan karácsony elsõ napján szól az Egyesült Királyság és a zömmel egykori brit gyarmatokból álló Nemzetközösség népeihez. Karácsonyi üzenetét – más nyilvános megszólalásaival ellentétben – mindig maga írja, kormányzati beleszólás nélkül. Idei beszédében – a sötétség pillanatainak többszöri felemlítésével, bár konkrétumok nélkül – egyértelmû utalásokat tett az év során elkövetett súlyos terrorcselekményekre. Kijelentette ugyanakkor: az év e szakaszában világszerte milliók gyújtják meg a remény fényeit, amelyek mindig diadalmaskodnak a sötétség felett.

A brit uralkodó Jézus születésének történetét felidézve ugyancsak egyenes utalást tett az európai menekültválságra, jóllehet szintén konkrétumok említése nélkül, mivel a törvényerejû brit szokásjog alapján aktuálpolitikai kérdésekben nem nyilváníthat véleményt nyilvános megszólalásaiban. II. Erzsébet királynõ kijelentette: Jézus születésének körülményei távolról sem voltak ideálisak, ám még ennél is rosszabb következett, mivel a családnak menekülnie kellett hazájából.

Az uralkodó szerint nem meglepõ, hogy a történet ma is világszerte élénken él a keresztények gondolkodásában. Hozzátette: jóllehet üldöztetést szenvedett, és rövid életét kényszerûen szülõhelyétõl távol töltötte, Krisztus ma is érvényes üzenete azonban nem bosszúra és erõszakra ösztönöz, hanem egyszerûen arra, hogy az emberek szeressék egymást. „Ezt az üzenetet nem könnyû megfogadni, de nem is szabad tõle visszariadni” – fogalmazott a királynõ.

II. Erzsébet könnyed utalást tett arra is, hogy jövõre betölti 90. életévét, és népei nagyszabású megemlékezésekkel készülnek a jeles születésnapra. Az uralkodó kijelentette: 2016 sûrû év lesz, és figyelmeztették, hogy egynél vagy kettõnél több alkalommal fogja hallani a Happy Birthday kezdetû születésnapi üdvözlõ dalt. Nagy-Britannia világraszóló rendezvénysorozattal készül az évfordulóra.Link

Hozzászólások

37 #1 HER
- 2015-12-26 14:33
https://www.youtu...ubs_digest
s_digest A történelem X-aktái: A Jézus-összeesküvés
- 2015.12.25.
236 #2 Vazul
- 2015-12-27 02:14
Õfelsége hírszerzése benne van a menekültáradatban és a terrorista mocsokban nyakig.
Gyakorlatilag õk idézték elõ.
"A svéd Bherlin Gildo (aki Szíriában az IS oldalán harcolt) ellen Londonban a terrorizmus vádját ejtették, miután a bizonyítékokból kiderült, hogy az MI6 az IS-t támogatta."

Ezek után még mi a büdös f@szt nyekereg õfelsége a jézusi eszmékrõl, hogy baszná szájba az összes ISIS geci!!

http://www.thegua...rlin-gildo
150 #3 Turul40
- 2015-12-27 08:43
Nem csak a menekültválságban van nyakig, de a világ kábítószerügyleteinek a feje.
A Kábítószer üldözés azért ennyire serény, mert a tortából senki sem vághat ki egy hajszálvékony szeletkét sem.

Így igaz Vazul, remélem valaki végre szájba bassza a vén véglényt!!
116 #4 livia
- 2015-12-27 20:16
Megélt már egy matuzsálemi kort, valamit azért csak tud. Akármilyen sok szemétségben volt véres a keze, lám, mégse érte utol a bosszú angyala. No, kérdem én? Van kihez imádkozni? No, azért se adom föl! A hitemet! Azt hiszem, ezekkel nem vagyok közös: még Istenben sem.Nemhogy nevezõn.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
3,899,576 egyedi látogató