Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Van-e az életnek logikája? - élõben a TEDx-rõl

Kultúrakemény lehet. Szörnyen kemény. Húsz fiatalt tart elõadást az idei TEDxYouth konferencián az élet logikájáról. Itt élõben is követheti az eseményeket.

A TEDxYouth elõadás-sorozat mottója „Ideas worth spreading”, azaz "Ötletek, melyeket érdemes terjeszteni". A budapesti esemény a lokális közösségeket szólítja meg, a TEDxYouth-on olyan 30 alatti fiatalok mutatják be gondolataikat, akik innovatív, és újszerû nézõpontjukkal kitûnnek kortársaik közül.

Jövõkutató, IT-rendszertervezõ és vegyészmérnök beszél a különbözõ gondolkodásmódok hasznáról és alkalmazásáról. Szó lesz a kockázatitõke-befektetõk emberi oldaláról, a sportban megtapasztalt, de a vállalkozásban is remekül alkalmazható elvekrõl, az ötletek játékos és egyszerû kibontakoztatásáról, és arról, hogyan ötvözzük realista és idealista énünket. Megmutatjuk, hogyan tesz bennünket okossá a meditáció, miért élünk elõítéletekkel, és hogyan értsünk meg különbözõ kultúrákat, valamint hogy építsük fel randimárkánkat online.

Itt élõben nézheti a konferenciát:

Az elõadók többkörös kiválasztásáról Szörnyi Krisztina, a TEDxYouth@Budapest fõszervezõje elmondta, az egyedit, az egyénit keresték. ;Történeteket, amelyek fontos üzeneteket hordoznak, amelyek mintát, inspirációt adhatnak a fiatalabb korosztálynak, és mi is tanulhatunk belõlük. Szeretnénk megmutatni a fiatalok eltérõ gondolkodásmódjait amelyek hatással vannak a közös jövõnkre”.

A TEDxYouth konferenciát a világ minden táján önkéntesek szervezik meg. A szponzori jegyek megvásárlásával a diákjegyek támogatásához járulnak hozzá a látogatók.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2015-12-26 21:19
Gratulálok a mai fiataloknak! Remekül látszik a jövõkép.Épp kinéztem az apple-m mögül, és megláttam a következõ lépésemet. Csak a szemüvegemet felejtettem el felvenni. Azért a tapasztalat szerint mások is szégyenlik? Vagy azt, hogy az apple-t hagyták otthon?
139 #2 jozsef toth
- 2015-12-27 12:20
A kerdes joooo!
Csak az a kerdes ,hogy kinek az eleterul van szo?

Van-e az életnek logikája?
Szerintem pont annyi mint az ertelme!
Ez =melyik volt elosszor a tojas vagy a tyuk ?

Sokat lehet rola beszelni. Mindenki elmondja az amit szertne ,hogy megvalosuljon.De ha vissza kerdezk,hogy ez valoba vele megtorten ?

NEM !!!

Akkor jon a kifogas ,hogy nem!De mindjart jon az a felsorolas,hogy kinek es miert a hibaja!

Szoval a kerdesre senki -se ad valasz!
Csak melle beszel.
139 #3 jozsef toth
- 2015-12-27 19:44
gerry !
Mit csinaltal megint? Megallitottad itt a hozzaszolokat?
Csnyad man vissza azt a billentyut!:@
243 #4 Magus
- 2015-12-28 08:53
A TED TALKS egy szájentológus biznisz, sok érdekes könyvre leltem általa..., a legfõbb célja kimondatlanul is ...
a "cégek" minnél hatékonyabbá tétele.... Karrier építés...Õn+valósítás....nagyon óvatos térsadalom kritika...
általában megsarcolják az elõadót 5-8ezerre(nem forint) ,és egy héten át szemináriumokat tartanak(ingyért)Ted házán belül!- persze ez nem publikus csak a "tagoknak" ....-ezért cserébe publicitást kapnak.... -ja ha nem törlik 23perc a világhálón Ted logó alatt:D
egy-két letiltott videjó:
a tudomány illúziója:
https://www.youtu...g&hd=1
háború a tudatosság ellen:
https://www.youtu...w&hd=1
ki kontrolálja a földet?:
https://www.youtu...s&hd=1
-ebben az a szép hogy nem összeReszketés elmélet!!! hanem egy komplex hálózatkutató modellezései.... és nem is õ az elsõ doktorandusz aki ezt modellezi....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
3,899,574 egyedi látogató