Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

79 magas rangú politikust tartóztattak le Szerbiában

KülföldCsaaak? És mi van a többivel? Úgy tûnik az itteni mocskos zsidó politikai elit és sábeszgolyós bandája jövõre esedékes. Különbözõ korrupciós ügyekben letartóztattak Szerbiában 79 embert, köztük egy volt minisztert és sok további volt, magas rangú tisztségviselõt - jelentette be az MTI szerint szombaton Nebojsa Stefanovic belügyminiszter.

"Ezek az emberek 2004 óta több korrupciós bûncselekményt követtek el, illetve a hatalommal való visszaélésben is bûnösök, amivel több mint 100 millió euró kárt okoztak. Köztük van egy volt miniszter, több volt, magas rangú tisztségviselõ, polgármesterek és volt polgármesterek, valamint nagyvállalatok igazgatói" - mondta Stefanovic, aki csak S.M. monogrammal azonosította a szóban forgó volt minisztert.
Slobodan Milosavljevic szerb kereskedelmi és szolgáltatási miniszter beszédet mond a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székházában megrendezett magyar-szerb üzleti fórumon, 2009. július 6-án.
Slobodan Milosavljevic szerb kereskedelmi és szolgáltatási miniszter beszédet mond a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székházában megrendezett magyar-szerb üzleti fórumon, 2009. július 6-án.
Fotó: Bruzák Noémi

A Blic címû napilap internetes kiadása szerint Slobodan Milosavljevic volt kereskedelmi miniszterrõl van szó, aki a 2003 márciusában meggyilkolt Zoran Djindjic miniszterelnök EU-párti kormányának tagja volt.

A gyanúsítottak ellen a nyomozás az utóbbi években egyre intenzívebbé vált. A rendõrség öt gyanúsítottat még köröz. "Ez a korrupció és a pénzügyi bûncselekmények elleni egyik legjelentõsebb mûvelet. A korrupció elleni harcban nem leszünk tekintettel sem párthovatartozásra, sem beosztásra" - jelentette ki Nebojsa Stefanovic.

Szerbia két héttel ezelõtt kezdte meg az Európai Unióval a csatlakozási tárgyalásokat.
Link

Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2015-12-26 17:16
Kellett nekik ficánkolni. Maguknak keresték a bajt
236 #2 Vazul
- 2015-12-27 01:53
"Amit korrupciónak neveznek, az a Fidesz legfõbb politikája." - Lánczi András, Századvég
http://magyaridok...ek-243952/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
4,460,697 egyedi látogató