Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kilép a Jobb Szektorból Dmitro Jaros

KülföldNa az ukrozsidó zazrivec is néppártosodik. A Jobb Szektor (PSZ) egykori vezetõje új társadalmi és politikai mozgalmat hoz létre.

Turcsinov megváltoztatná a karácsony dátumát Ukrajnában


Arszenij Jacenyuk, Ukrajna miniszterelnöke az ukrán üzleti körök képviselõit arra kérte egy mûsorban, hogy lépjenek ki az árnyékgazdaságból és legalizálják a munkavállalók fizetéseit - írta az Ria Novosti portál.
Jacenyuk: a vállalkozások lépjenek ki az árnyékgazdaságból

Kilép a Jobb Szektorból Dmitro Jaros
Kilép a Jobb Szektorból Dmitro Jaros

Dmitro Jaros és csapata kilép a Jobb Szektorból, és egy új társadalmi-politikai mozgalom létrehozásába kezdenek bele, melynek alapító ülését februárra tervezik - számol be a Korrespondent.net.

A PSZ önkéntes Hadtestérõl elmondta,
annak növekednie és fejlõdnie kell, valamint folytatnia eddigi tevékenységét.

A PSZ egykori vezetõje szerint, a Jobb Szektor teljesítette küldetését, és most a fejlõdésre kell összpontosítania a szervezetnek.

Jaros egy olyan patrióta mozgalmat képzelt el,
amely egyesíti Ukrajna minden hazafias érzelmekkel rendelkezõ állampolgárát, és törekszik arra, hogy továbbra is megmaradjon az Ukrán Független Állam. Feladatának tekinti megõrizni a nemzeti államiságot, és megtartani a forradalmi változásokat, amelyek biztosítják az ukrán nép szabadságát, az igazságosságot és a jólétet

- hangsúlyozta az egykori vezetõ.

A Jobb Szektor korábbi vezére hozzátette, nem akarják elhagyni a forradalmi utat, de kategorikusan tagadta, hogy olyan tevékenységeket folytatnának, amelyek Ukrajna létét fenyegetnék. Jaros hangsúlyozta,
bár nem értenek egyet a jelenlegi ukrán kormánnyal, nem tartja célszerûnek a zavargásokat, amelyek nagy valószínûséggel véres összecsapásokba torkollanának, ezért eleve kudarcra vannak ítélve.

Dmitro Jaros végezetül kijelentette, minden olyan ukrán hazafi csatlakozhat a mozgalomhoz, akik osztják annak értékeit.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-12-28 20:06
400 oldalas könyvet adtak ki Putyin mondásaiból

Vlagyimir Putyin orosz elnök mondásaiból állított össze négyszáz oldalas könyvet a Kremlhez közeli Szety (Hálózat) nevû civil szervezet. A szavak, amelyek megváltoztatják a világot címû összeállítás ezer példányát küldte a Kreml tisztviselõinek ünnepi ajándékként hétfõn a szervezet.
http://www.atv.hu...ondasaibol
48 #2 ro-zsola
- 2015-12-28 20:50
400? Miért nem 300?
5 #3 kincses
- 2015-12-29 00:40
Kettes sorközzel gépelték, nem másfelessel.s_huh

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
4,458,173 egyedi látogató