Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Öt év börtön egy szibériai bloggernek a véleménye miatt

TechnikaAjvé, jövõre nekem is kezdõdik! 10 évig meg sem állok! Bár addig érdemes lenne kinyírni demokratikusan pár tetvet, azért nem járna, csak öt, melyet rossz magaviselésért feleznek és engem negyedelhetnek. Vagyim Tyumencev az orosz bíróság szerint szélsõséges aktivista volt, mert tiltakozott Ukrajna megszállása és a magas közlekedési tarifák ellen.

A 35 éves férfinak –aki a szibériai Tomszk régiójában vezette blogját – azt is megtiltotta a bíróság, hogy a következõ három évben az internet közelébe menjen.

A Reuters úgy tudja, Tyumencev több blogon is bosszantotta a helyi hatóságokat, korrupcióval és inkompetenciával vádolva õket. Emellett megpróbált tüntetést szervezni a magas helyi buszárak ellen.

Az orosz bíróság ítélete felháborította az emberi jogokért aggódókat. Pavel Prjanyikov, egy tekintélyes orosz blogger szerint a döntés a Sztálin-korszakot idézi. Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-12-30 18:33
Iskolai kiránduláson lopott két brit tini Auschwitzban

A két 17 éves különféle tárgyakat, gombokat, üvegdarabokat lopott el.

Két brit tinédzsert azzal vádolnak, hogy különféle tárgyakat, gombokat, kanálmaradványokat, üvegdarabokat loptak el az auschwitzi haláltáborból egy iskolai kirándulás alkalmával - írja a BBC.

A két 17 éves fiú az egyik cambridge-i iskola tanulója; júniusban utaztak iskolai kirándulásra Lengyelországba, az auschwitzi haláltáborban, azon a területen vették magukhoz a tárgyakat, ahol a nácik megfosztották a zsidókat személyes holmijuktól. Tettükért akár 10 évnyi börtönt is kaphatnak. http://vs.hu/koze...paign=main

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
2,857,532 egyedi látogató