Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kiengedték a 'temerini fiúk' egyikét

KultúraA "szerb csetnyik" zsidó esete Jézussal! Nem érdemes szarakodni! Ha már bunyó, ölni kell, pediglen demokratikusan. Korábban szabadulsz, aztán jöhet a bíró, rendõr, ügyész...politkus-bankár ...a rohadt féreg zsidajai, de akkor már ami a csövön kifér, ha elõtte nem jött össze! Karácsony napján szabadult tizenegy és fél éves börtönbüntetése letöltését követõen az egyik „temerini fiú”, Uracs József, akit társaival együtt 2004-ben azért ítéltek összesen 61 év börtönbüntetésre, mert egy szerb nemzetiségû férfit bántalmaztak – számolt be róla a szabadkai Pannon RTV szerdán.

2004-ben öt temerini fiatal megvert és súlyosan bántalmazott egy szerb nemzetiségû férfit, aki kábítószer hatása alatt provokálta õket, szidalmazta a magyarságot, és molesztálta a közelben tartózkodó fiatal lányokat. A fiúk hozzátartozóinak állítása szerint az eljárás manipulatív volt és a magyarság megfélemlítését célozta. A bíróság ugyanis gyilkossági kísérlettel vádolta meg õket, és meglepõen gyors tárgyalás végén rótta ki az igen szigorú ítéletet. Az ügy felháborodást keltett a délvidéki magyarok körében, és többször is felvetõdött a magyar–szerb kétoldalú tárgyalásokon.

Két fiú 2012-ben elnöki kegyelemben részesült, így még ketten maradtak börtönben, a 13 évre ítélt Illés Zsolt és a 15 évre ítélt Máriás István.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
3,899,572 egyedi látogató