Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Európába menekülnek az iszlamisták a légicsapások elõl

KülföldVölgy-vidéken és hegygerincen át, tör elõre a hadsereg...! Az orosz vezérkar szombati közlése szerint Szíriában elmenekült az állásaiból az Iszlám Állam terrorszervezet több mint fél ezer harcosa az orosz légitámadások következtében.

Andrej Kartapolov tábornok, helyettes vezérkari fõnök egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy 72 óra alatt több mint hatvan bevetésben támadták az orosz harci repülõgépek a terroristákat, és jelentõsen meggyengítették katonai képességeiket.
Ilyen belülrõl az Iszlám Állam. Kattintson a képekért!

A gépek az Iszlám Állam több mint ötven állását támadták meg. A bombázások éjjel-nappal folytak Szíria egész területén. A szélsõségesek körében pánik tört ki, és mintegy hatszázan elmenekültek az elfoglalt területükrõl - állította a tábornok hírszerzési értesülésekre hivatkozva.

A menekülõk Európába akarnak eljutni - tette hozzá. Kartapolov azt is elmondta, hogy Oroszország elõre értesítette az Egyesült Államokat a bevetésekrõl, és azt tanácsolta, hogy maradjanak távol az amerikai repülõgépek attól a területtõl, ahol az orosz akciók folynak. Ezek a támadások nem csak folytatódni fognak, hanem fokozódik is az intenzitásuk - mondta.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2015-10-04 19:14
Mindenki átmegy rajtunk. Ki tette kurvává Magyarországot? Bocs, de ez jutott eszembe. Nyilván õket is nekünk kell beregisztrálni, aztán itt ragadnak, mint légypapíron a legyek. Nem értem, miért vagyunk folyton más megmentõje? Aztán a megmentõ beléd rúg. Nos tapasztalat, de nem mindenkire jellemzõ. Mától kerüljük a nagy közös összejöveteleket? No, én nem fogok félelemben élni. Ha meg úgy alakul, nem mindegy?
116 #2 livia
- 2015-10-04 19:22
No, és lelkileg támogatom az orosz rendberakást, bár már nem hiszek semmiben, de az orosz megszállás alatt hagytak minket élni, és piszkosul sokat nevettem, még a kisujjamon is. Katolikus gimiben érettségiztem, és a kutya se bántott. De azt se tudtam, hogy én veszélyben lennék, pedig a szüleim csak simán fizikai munkások voltak, és nem jártak pártgyûlésre, nem voltak tagok. Minek? Most nem lehet kikerülni semmit, mert a bõrödön érzed a parazitákat.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
4,458,061 egyedi látogató