Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Küszöbön az apokalipszis?

KultúraRemélem csak átlépi már azt a küszöböt az apóka lopsz is, mert ezzel a mocskos zsidó parazita bandával csakis Armia Gedeona végezhet, vagy a hirtelen halál, de arról meg nem lesz hír. A Balkán Nostradamusa Húsz évvel halála után Vanga, a vak bolgár jósnõ továbbra is sokkolja a világot próféciáival. Az Iszlám Állam létrejöttére, a szíriai polgárháborúra, az európai migránsválságra és az eljövendõ 2016-os évre vonatkozó szörnyû jóslatai miatt ismét a világsajtó témájává vált. Jövendölése szerint az idei az apokalipszis elõtti utolsó év.

Halála elõtt elmondta, hogy a nagy muzulmán háború, amely 2011-ben az arab tavasszal kezdõdik, Szíriában fog továbbfejlõdni, és 2043-ban római székhellyel fog kialakulni az arab kalifátus. Már 1950-ben azt jósolta, hogy nagy változások lesznek a Föld klímájában, az Északi-sark jégtakarói elolvadnak, megváltozik az északi félteke növény- és állatvilága. Közeli hozzátartozóinak arról is beszélt, hogy nincs messze az apokalipszis, de a vég nem atomtámadásokkal és vegyi fegyverekkel jön el, hanem az „anyatermészet fellázad, és elõveszi a saját bibliai fegyvertárát rengések, hurrikánok, árvizek és cunamik formájában. Jó, hogy nem fogunk élni, és látni, hogy bûnhõdik meg az emberi gyarlóság.”

A New York Post decemberben arról írt, hogy oda kellett volna figyelni az öreg vak jósasszonynak az Iszlám Állammal kapcsolatos jövendölésére. A brit The Sun napilap Vangát a Balkán Nostradamusának nevezi, aki megjósolta a szeptember 11-i terrortámadást, a 2004 karácsonyának másnapján lecsapó cunamit, a fukusimai atomreaktor 2011-ben bekövetkezett katasztrófáját és a radikális szunnita Iszlám Állam létrejöttét.

A négy éve polgárháború sújtotta Szíriáról úgy nyilatkozott: „A világvége Szíriából fog elindulni, mivel ott alakult ki a világrend, így ott kell megváltoznia. Ott, ahol Káin megölte Ábelt. Errõl a testvérgyilkosságról szó esik mindhárom világvallásban: a judaizmusban, az iszlámban és a kereszténységben.” Azt is hozzátette, hogy Szíria térdre fog kényszerülni a gyõztes elõtt, de „nem az lesz a gyõztes, aki meghódítja”.

Oroszországban Vanga még mindig nagy népszerûségnek örvend, az ország vezetõ politikusai még a szovjet korszakban is szoros kapcsolatot tartottak a bolgár jövendõmondóval, sõt fontos döntéseikkor tekintetbe vették figyelmeztetéseit. Néhány orosz sajtóorgánum saját forrásokra hivatkozva arról cikkezett, tudomása volt arról, hogy a jóslat szerint melyik európai ország milyen módon fog elpusztulni. A jósnõ említést tett arról is, hogy a muzulmán fél a háborúban vegyi fegyvereket vet majd be, melynek következtében Európa teljesen ki fog halni. A Globalist hírportál közben azt írta, nem kizárt, hogy a próféciák esetleg Líbiáról szólnak. A nyugatiak információi szerint ugyanis az észak-afrikai országban megközelítõleg tíz tonna mustárgázt tárolnak. Ezt az erõs mérget elõször az elsõ világháborúban vetették be, s a mintegy 12 ezer tonna mérgezõ anyag négyszázezer emberben tett kárt.

Több ausztrál lap összegzésében megállapítja, hogy a Balkán Nostradamusa jóslatainak 85 százaléka valósult meg ötven év alatt. S amíg a pravoszláv egyház egyes vezetõi „sátáni fenoménnek” nevezik, addig a bolgárok és az oroszok döntõ többsége szentként tiszteli.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-12-31 20:14
Út a Piramisok Városába

avagy Makovecz Imre, Aleister Crowley (666) Legjobb Magyar Tanítványa - 2.

Szily László: Ezt láttam I. Orbán Ramszesz csodás piramisában címû írásában ragyogóan beletrafált a "piramis" hasonlattal egy bizonyára általa sem sejtett dologba. A köznyelvben és I. Orbán Ramszesz (netán Hórusz?) udvarában Makovecz-stadionnak nevezett létesítményt Schmitt Pál szívbaj nélkül nevezte Szentélynek a megnyitóbeszédben, de ha még kevésbé lettek volna gátlásosak, a stadiont "spirituálisan megtervezõ" Makovecz szellemében igazán piramis formájúra is építhették volna! Nem lett volna történelmi precedens nélküli, hogy egy szentély funkciójú piramis tövében rituális labdajátékot játszanak, gondoljunk például a maják hasonló létesítményeire és szent sportjára.
http://ordoguzo.b...a.html?m=1

100 ezer francia rendõrt mozgósítottak

A hatóságoknak nincs tudomásuk konkrét terrorfenyegetésrõl.

Franciaországban százezer rendõrt és csendõrt mozgósítottak országszerte a szilveszter éjszaka biztosítására - jelentette be csütörtökön Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter.http://hvg.hu/vil...tottak#rss

Brit lista az eurokrata pazarlásról

Az eurokrácia olyan, mint az ancien régime, csak a saját elõnyeire gondol”

Lázasan készülnek a brit politikai erõk a szigetország uniós tagságának fenntartásáról rendezendõ referendumra. Míg az aktivitás jó része az ismert lózungok kategóriájába esik – mely az olyasféle politikai manõverezést hivatott elõsegíteni, amilyet a kérdésben David Cameron konzervatív miniszterelnök mutatott be az elmúlt években kormánya túlélése érdekében –, addig az euroszkeptikus Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja (UKIP) úttörõnek nevezett tanulmányt publikált egy népszerû témáról, az uniós bürokrácia jól vagy túlfizetett hivatalnokairól. http://mno.hu/kul...ol-1321478

Feketébbre festették Obama bõrét 2008-ban

Sötétebbre színezték ellenlábasai Barack Obama bõrét a 2008-as elnökválasztási kampányban; a készítõk célja ezzel akár az is lehetett, hogy az egyes befogadók rasszista nézeteire hassanak – írta egy tanulmány alapján a The Washington Post. http://mno.hu/kul...an-1321521

Betiltották Gambiában a nõi nemi szervek megcsonkítását http://vs.hu/koze...paign=main

Irán tagadja, hogy rakétákat teszteltek amerikai hajók mellett http://vs.hu/koze...paign=main

Rejtélyes módon hunyt el a Linux alapítója

Ian Murdock Twitter-bejegyzései közt arról lehetett olvasni, hogy rendõrök verték meg. Ezután öngyilkossággal fenyegetõzött. Egyelõre nem tudni halálának okát. http://mno.hu/kul...ja-1321484

Háborúval fenyegetõzik Irak

Háborúval fenyegeti Törökországot az iraki kormány, amiért a török katonák már december eleje óta Irak területén tartózkodnak. Az ankarai vezetés szerint Bagdad egyedül nem tudja megvédeni magát – nincs szó arról, hogy az Iszlám Állam elleni harcon túl bármilyen célja is lenne Törökországnak a hadmûvelettel. http://hirtv.hu/h...ak-1321504

Orosz katonákra csapott le az Iszlám Állam

Az Iszlám Állam jelentkezett az egy halálos és 11 sebesült áldozatot követelõ minapi dagesztáni merénylet elkövetõjeként - jelentette csütörtökön az iszlamista honlapokat figyelõ SITE amerikai intézet. http://www.atv.hu...csapott-le
128 #2 bogyo
- 2015-12-31 21:09
Van nekünk egy másik jósunk is. Bár az õ jóslatai sem vidámak.

József atya így látja a közel jövõt: https://dublinsmi...world-war/

( akinek bánccsa a gúgli fordító a szemét most csukja be)

- A harmadik világháború indul a konfliktus Törökország és Görögország közötti.
- Zsidó kõmûvesek, akik uralkodnak USA és az Európai Unió arra fogja kényszeríteni a török népet a háború ellen, Görögország.
- Annak ellenére, hogy a görög hatalmas bátorság és az ellenállás, a török támadás lesz pusztító. Sok görögök és sok-sok orosz és szerb testvérek Krisztusban, aki önkéntes segít görögök halott lesz.
- Törökország fogja terhelni mélyen Görögország és egyetértek a legtöbb görög területen.
- Az elején, a NATO és az Egyesült Államok nem fogja beavatkozni ez a konfliktus közvetlenül, hanem megadja csendes támogatást mindent törökök ne helyett.
- Eljön majd az idõ, hogy a világ azt fogja hinni, görög emberek meg fognak szûnni.
- Egy pillanatra, mielõtt, akkor szinte biztos, hogy megtörténjen, hatalmas Oroszország megnyitja kártyák védelme görög nép és az ortodox kereszténység. Ez visz mindenkit meglepett. Orosz fejeket indulnak Törökországba.
- A sötétség fedi Balkán-félsziget és Közel-Keleten. A világ tudjuk, hogy megszûnik újra.
- Ezen a ponton az USA és az EU csatlakozásra Törökország (vagy ami maradt belõle), és kijelentik, globális háború ellen, Oroszország és Görögország.
- Vatikán és a Szent Szék bejelenti elleni szent háborúra "szakadárok" ortodoxia.
- A háború lesz borzalmas. Égõ ember fog esni az égbõl.
- USA szenved szörnyû vereséget, és "felrobbantani, mint léggömb" (bármi is jelenti).
- Római katolikus egyház soha nem lesz képes visszatérni a pozíciókat, hogy a mai napon. Nem is közel. Ennek hatása lesz a mellett sem.


- Oroszok lép Konstantinápolyt, létrehozzák saját kormányzó, de megadja az egészet a görögök késõbb zöld asztal.
- Görögök bizalommal fogadja el az új területek elején, hanem elfogadja õket késõbb, és uralkodik a mi szokott lenni a török fõvárosban . Görögök visszatér Constantinopolis 600 év után elhagyja azt, a szerzetes mondta.
- Egyharmada törökök elveszti életét, egyharmada fogadja ortodox kereszténység és egyharmada fog mozogni élni "néhány sivatagok".
- Örményország lesz a földeket vissza.
- Kurd emberek létrehozzák saját országában.
4 #3 Posta Imre
- 2015-12-31 21:31
31 #4 orokkezdo51
- 2015-12-31 21:39
4 #5 Posta Imre
- 2016-01-01 08:31
Bogyó, logikus, csakhogy nem engedik a "nagy háborút". A török szépen átadja Bizáncot, cserébe még eléldegélhet egy darabig, mint "rokon nép", bár az a rokonság azért annyira nem szoros, ahogy kitûnik.

Élesen bírálta Athén Törökországot a migránsok miatt

Jannisz Muzalasz görög bevándorlási miniszter csütörtökön élesen bírálta Ankarát a Törökországon keresztül az égei-tengeri görög szigetekre érkezõ, nem apadó migránsáradat miatt. http://www.atv.hu...nsok-miatt

Egyébként az megvan, hogy a pár évvel ezelõtti IMF hitelt pl harckocsik vásárlására is kellett költeniük a görögöknek? Már akkor el volt döntve, hogy "német" segítséggel, orosz fennhatóság alatt megy a projekt-kivitelezés. Ciprus kérdése se kérdés.
63 #6 GP
- 2016-01-01 09:46
Ha már a jóslásnál tartunk :D

A pápa szerint lehet, hogy az idei lesz az utolsó karácsonyunk!Kiakadtak az olvasok!


adventista.hu/ujfeherto/wp-content/uploads/2015/12/pope-francis-last-christmas.jpg


Ferenc pápa azt mondta a Szent Péter téren összegyûlt tömegnek, hogy az idei lehet, hogy az emberiség utolsó karácsonya lesz.

Komor beszédében a pápa kifejtette, hogy a jelenlegi kaotikus állapot már a "végidõk" kezdete, és valószínû, hogy jövõre ilyenkor már felismerhetetlen lesz a világ.

A harmadik világháború kezdetét már korábban bejelentõ Ferenc pápa a hónap elején a Szent Márta-házban tartott miséjében "színjátéknak" nevezte az idei karácsonyt.

Korábban decemberben a következõ kijelentést tette: "Közeleg a karácsony. Lesznek fények, partik, égõsorokkal díszített fák, még betlehemes játékok is - minden a megfelelõ díszítésben - miközben a világ folytatja a háborút".

A 79. születésnapját csütörtökön betöltõ pápa hétvégén a tömeg elõtt fejtette ki nézetét: "Míg a világ éhezik, ízzik és egyre jobban káoszba süllyed, fel kell ismernünk, hogy a karácsonyt ünneplõk részére lehet, hogy az idei lesz az utolsó".

"Hacsak nem ismerik fel a békéhez vezetõ utat, együtt kell sírnunk a nap, mint nap növekvõ ártatlan áldozatok érintetteivel, és megbocsátásért kell könyörögnünk Istenhez. Ahogyan Jézus és Isten is sír, én is azt teszem".

Forrás: http://yournewswi...qus_thread
Fordította: Szabó Szilárd

Az a baj, hogy ez az ember, aki a katolikus egyházat "vezeti", ölbe tett kézzel nézi hogy az iszlám elsöpri a keresztényeket!!! Sír, ahelyett hogy cselekedne!! Milyen vezetõ ez? Nem védi meg az "övéit"?? Eddig még semmit nem tett, és úgy látszik nem is akar! Feltette a kezét, és nagyon szomorúan várja a véget!! Szánalmas!!!!!
4 #7 Posta Imre
- 2016-01-04 19:58
Apokalipszis! Jahve visszatér! 2016 május!
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g53Mh4gUEac[/movie]
116 #8 livia
- 2016-01-09 22:14
Pont tegnap hoztam szóba, hogy e kor embere vajon mit hagy az utókorra. Válasz rögtön érkezett: szemetet.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.74 másodperc
3,894,310 egyedi látogató