Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tisztelt Posta Imre!

Gondolatok Nagy érdeklõdéssel néztem a videóid a yt-on és elképesztõ, ez a "politikai" éleslátás és tömérdek jóslat, mely mára a szemünk elé tárult. A levelet elsõ sorba azért írom, mert míg belül békés vagyok, látom ahogy a világ, az egó egyre nagyobb mohósága alatt megemésztõdik és tanácsot szeretnék kérni. Nem látom, hogy merre is vannak azok az emberek, akik a jelenben élve félelemkeltés hatásai nélkül tudnának szembenézni a helyzetekkel, amik jelen pillanatban zajlanak. Õszintén szólva már nem is keresem õket. Azonban úgy éreztem, hogy ezt a levelet meg kell írnom. Mert mivel senkitõl nem kaptam érdemben helytálló válaszokat, egyedül önmagamtól a csendet....A te tanácsod érdekelne, hogy valójában mi lehet egy ilyen helyzetben a legfontosabb dolog amit tehetek, mint "magyar állampolgár".

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2016-01-03 09:41
Bivaly, ilyenkor bízz a megérzéseidben! Pár éve megyen már itt az okítás, okulás, nem sokan bírják, de akik igen, azoknak se jobb. Cserébe egyre rosszabb, de ez a belépõ a "másvilágra".

Tudod az "ébresztés" az "ébresztõknek sem árt, vagyis egy idõ után igen, ha nem sikerül önmaguk transzformációja.

Nyilván tisztában vagy vele, hogy ami ide felkerül, az nem egy fosbuk bejegyzés. Annak súlya van és tükör, nem csak neked, nekem, neki..., ezt azárt tudnod kell. No, tekints még magasabbról a dógokat, akár önnön magad is, bár ez neked menni fog. Mondtam, hogy az átlag 2-3 hónapot ha bír, aztán semmi. De már az is valami. Jézus már rég lecopta vona magát, ha csak fele "ébresztést" tesz, mint amibe itt belemásztunk, de neki csak 3 év kellett a végzetig, mi meg már a harmadig triádot nyomjuk.

Pár napja mondja kolléga (itteni a lapról), hogy összefutott rendõr ismerõssel és az meg bemutatta a helyi fõfaxot, aki bûnügyes. Oszt az meg csodálkozott, hogy "te vagy az"....merthogy jó kis dossziéd van és "Posta Imre hogy van?" - kérdezte. Aztán szó-szót követett. Ne hidd, hogy csak pár itteni ilyen-olyan indíttatású, szándékú, képességû hozzászólóról szól a történet, mert sokkal többrõl van, volt mindig is a tét-el. Te ott tartasz, ahol, Mormota is, én is..., de van közös szál, fonál, kötél...tán sors is. Nem mi vagyunk rossz helyen, idõben, hanem a "világ csúszott el" és ahhoz, hogy a talpunk alá tolhassák, rúgkapálnunk kell, hogy látszódjék, még van itt élõ láb, aki lépni akar. A többiek ezt földrengésnek élik meg, ha túl gyors, pedig elég sebes így is. Én is unom, nem kicsit. Tán kudarcok sorát is élem meg és igazából már élni sem esik jól sok éve, de lexarom még ezt is. Mindenem megvan és semmim sincs. Nem vágyom semmire és mindent akarok! A tét mocskosul nagy és mocskos is, így aki tétre játszik, mind mocskos lesz. Innen szép a gyõzelem.
75 #21 talpi
- 2016-01-03 19:12
Csak úgy,
Olvasva a bivaly erõs hozzászólásra adott válaszokat, tõled is Imre, s másoktól, kik szólni voltak hajlandók.
Nagyon nem értem.
Hiszen, említésre került a "magán életi probléma is. Igaz.
Vannak esetek, mikor az ember, a kesergését itt adja ki, de ez bizony, nemigazán "magán életi" elsõsorban. Hiszen, miért is alakult-alakulnak így a "sorsok"?
Nincs köze ehhez ennek a velejéig romlott, s az
õket követõ társadalomnak? Azoknak, kik tömjénezik ezt a "létformát" s elfogadják mint a lehetõ legjobbat.
De bizony van, azért van, mert nélkülük, nem létezhetne ez a tetves társaság, a négy évente, önámítóan megszavazott, szarháziak gyülekezete, kik alig várják, hogy újabb és újabb kitalációval ámítsák
, emezeket. Persze, ehhez kell ám bátorság, hiszen, sorba, elhazudják a valós helyzetet, emezek, meg neked-nekem jönnek, hogy "hülye, összeesküvés elmélet gyártó". Közben nem veszik észre, hogy veled együtt, önmagát, gyermekét, annak jövõjét, az országban élõ, még gondolkodni, cselekedni képes emberek ezreit tagadja meg, holott, ezek, érte, s nem elsõsorban, önmagukért vállnak, magányossá, abban az esetben is, ha van mögöttük család. Mit ki kell bírniuk, azoknak a családtagoknak, kik szerencsére, még együtt, egy fedél alatt, naponta közösen együttesen igyekeznek gondolkodnia "holnapról", együtt étkeznek, netán, halkan elmormognak egy imát, nem önmagukért-egymásért. Gondolja bárki is, hogy ebben nem a gyermek a legfontosabb?
Annak ellenére, hogy tudja, nagy teher az a dolog, amit felvállal, tudva, hogy nem Krisztus, mégis cipeli önmaga által ácsolt keresztjét.
Nem önmaga boldogulásáért, általánosságban nem, mégis viszi-cipeli. Pedig a család apraja-nagyja, esetenként igen szúrós szemmel vizsgálja, kérdezi, "megéri? miért? kiért?
Mégis viszi, annak ellenére, hogy a magán élete, már nem is annyira magán, hiszen, igyekeznek ellehetetleníteni, bárhol, bármilyen módon, bármilyen eszköz, vagy barátok-sajtó és családi vonalon kis. Sokszor,-legtöbbször sikerrel.
Mégsem roppan bele sokunk, igaz, van megingás, néha, lebaszás, vagy ilyen-olyan beszólás, de megy a dolog a maga útján, jól, vagy rosszul, legtöbbször rosszul.
Kipróbáltunk már mindenféle dolgot, külföld-megalázóan, szint alatt végzett munka, néha, munka nélküliség, de "állja...." állja a "család" ha még van, tûr
, kegyetlen fogcsikorgatás közepette, mások, a bíróságok és hivatalok lépcsõit koptatva bizonygatják igazukat, mégis, kaján vigyor ül az ellen és hivatalnokok arcán, miért is? Gondolva, "hátha belefárad", nemfog egyõnk sem, pedig a "léc nagyon rezeg" de nem mi rugdaljuk az már szent.
Kilátástalan és fölösleges volna a sok-sok utazás, beszélgetés, elõadások tömege?
Nem hiszem, mert tudom, sokan tényleg ébren vannak, igaz, kicsit másnaposan, mert az eddig "megevett gomba" nehezen ürül. De gyógyulnak.
Ébren vannak a 90 ft-os túlóra pénzzel elszámolt rendõrök is, azok is kik, nyakra fõre, hiteleik ellenére, mennek el a "cégtõl"mert az olvasások bizony, sokszor "megvilágosítják a gyepes elmét is. Akik maradnak, csak annyit közölnek, " ha kiüt a balhé, azért tudjad, nem vagyunk ellenségek"
Ez nem mond semmit?
Mint az sem, hogy a rendõrségnél és más fegyveres testületnél, az "önvédelmi fegyverek tartásának meghosszabítása smafu"?
Vajon miért?
Talán "fél "az egész? Vagy netán, még mindig nagyobb az a létszám akinél van, mint aki ide betelepült és van ok a rettegésre?
Vajon miért van, hogy három hónapja, a belváros, a VII-VIII.kerület területén, érdekes arcok, "teljesen magyarnak látszó, néger és másféle túristák" egymás után fotózgatják az átjáró házakat?
Csak nem valamiféle dolog van készülõben, s alaposan kell rá készülni, nehogy a helyismerettel rendelkezõk "meglepetést okozzanak" a nagy terv végrehajtásában?
Vajon miért fogadta el múlt év elején a K-ormány, hogy a "külföldi fegyveres erõk tagjai, "önvédelmi céllal használhatják fegyverüket, ezt magyar hatóság nem vizsgálhatja", akkor a magyar miért nem tarthatja meg, azt vizsgálhatná, vagy talán a "védekezés is jogtalan a magyarnak?, még a jogi úton is?. Nos,? Magánéleti a probléma, ? erre megy rá a család, az egész Nemzet, és sajnos, nem minden "családtag" képes tisztán gondolkodni, cselekedni pedig fõképp nem, mert a pillanatnyi élvezeti igénye, fontosabb a holnapnál, pedig, sokan, mint fentebb írtam, nem magukért-magunkért, hanem a "család, legkisebb tagjaiért tesszük, amit.
Tudjuk-tudom, hogy sokaknak nem tetszik ott sem, de nekem- nekünk sem tetszenek õk, és azok, kik cserben hagyják, önmagukat, elhagyják hitüket, áldozatként odadobják a gyermekük jövõjét, saját, kicsinyes aljas életük folytatásáért.
Ebben nagy segítséget kapnak, mindenki falaz nekik, de boldogok nem lesznek, mert hiába próbálnak meg elrejtõzni, múltjuk elõl nincs menekvés, a jövõjük pedig hamarosan lejár.
Érdemes megtenni mindent, lehet az utolsó lehetõség, sõt biztos, de legalább nem árulta el egyõnk sem önmagát, Nemzetét és családját fõleg nem, mint emezek.
Számukra a gyors halál, csak megváltás, de nem fogják megkapni, mindazt végig fogják szenvedni, mint amit cselekedeteikkel okoztak, s ugyan úgy csõstõl mindent vissza is kapnak, a poklok-poklát fogják megjárni, támogatóikkal együtt, valamelyik munkatábor kerítésén belül.
" Nem vágyom semmire és mindent akarok! A tét mocskosul nagy és mocskos is, így aki tétre játszik, mind mocskos lesz. Mindenem megvan és semmim sincs. "
Szó szerint, ez a rendszer és csahosai a "mindenemet "igyekszik elvenni, így, látszólag semmim sincs, mégis azt vallom,
"Innen szép a gyõzelem."
238 #22 bivaly
- 2016-01-03 20:50
Tisztelt levélíró !

Amennyiben "magyar állampolgárként" kérsz tanácsot, ha akarnánk sem tudnánk adni. Magyar állampolgárból van itt tízmillió . Ebbõl legfeljebb öt-hatszázezer a magyar. A többi csak töltelék, mert államnak lennie kell, ezért vannak hozzá állampolgárok is. Magyarnak lenni, meg egy lelki, szellemi állapot, amivel csak születni lehet, megszerezni soha !
Ne keress, mert nem találsz ! Legfeljebb szerencsés véletlen folytán, az meg adódik, ha adódik. Önmagadba kapaszkodj, feltéve, hogy képes vagy rá, és a begyûjtött információkat mindenkor fenntartással fogadd el ! Rostáld át, elõbb utóbb megmarad a tisztája, aminek nem biztos, hogy örülni fogsz, de legalább érteni kezded a másnak látszó dolgokat. Tudod, szeptember 11 ! Mint példa. És a gondolkodás nem fertõzõ betegség, még ha ezt állítja a tudomány hivatalosan, akkor sem, bátran meg lehet tenni, még senki nem halt bele. Az, hogy sokan félnek tõle, több féle okból, az egy másik kérdés, én csak javasolni tudom. Ha másért nem, akkor csak azért, mert hülyén meghalni, az azt jelenti, hogy totál feleslegesen éltél. De mondok Neked mást, durvábbat. Mindenkor legyél olyan mint egy állat, magam is így vagyok ! Csak akkor iszom ha szomjas vagyok, és akkor eszem, ha éhes. Igen sokan ettõl eltérõ módon léteznek, mert úgy vannak szocializálva, na ezeket kerüld !
Minden jótanácsot megosztottam Veled, a többi már csak rajtad múlik.
75 #23 talpi
- 2016-01-03 21:05
Ez velõs, és valós. :)
238 #24 bivaly
- 2016-01-03 21:10
Helyesbítés !

Nem Etelének írtam választ a prolikról a "temerini fiúk" cikkben, hanem Leva-nak.
Valamiért rosszul emlékeztem a névre, nincs nagy jelentõsége, de ne maradjon kijavítatlanul. Fõleg, hogy Etelének feltûnt.
3 #25 Enid
- 2016-01-03 21:45
LM!
A nemember tesz az emberre. Hasznalja, mint a Fold tobbi alkoto elemet. Ennyire futja.
"...nem veled, hanem a vilaggal van a baj"
Reflektaljunk!
Tudsz-e valtoztatni a vilagon? Magadon? Sorrend?
4 #26 Posta Imre
- 2016-01-04 06:15
Bivaly, látom értesz! Köszönöm!

Enid az embernek meg még fogadalma sincs, hogy vannak nememberek, akiket egy kipa alá vesznek az emberrel és csodálkoznak, hogy az eredmény mindig egy xarházi csürhe. Ideje ennek a végére járni.
12 #27 spartakusz
- 2016-01-04 08:28
EZÉRT ÍRTAM IMRE EZT: MERT VALÓBAN A VÉGÉRE KELL JÁRNI!

Segítségkérés!


A megoldás békés útján - Gondolatmenetem megakadt, elképzelésem van a megoldásra nem békés úton, mint mindenkinek!

Ma láttam és hallottam ezt a videót, ahol a jogtudós 22:50 mondja ; idézem:
;nem legenda, a büntetõjog megalkotta rája a saját fogalmát: ha valaki rábírja az elkövetésre akkor õ KÖZVETETT TETTES , és ugyan az a büntetés szabható ki rá, mint a közvetlen tettesre&; ezt egy köztörvényes bûncselekmény kapcsán mondta!
No de mi van a politikai, gazdasági, pénzügyi, úgy általában a társadalmi rend azon helyein, ahol befolyásolják egy ember életét, tönkre teszik, ellehetetlenítik, öngyilkosságba hajszolják?
Innen:
https://www.youtu...R8e574ZZcE

Tapasztalatom, mondva csinált ürüggyel elutasítják keresetét a bíróságon, mint ahogy tették velem. Aki 100%-os bizonyítékokkal, bizonyossággal és nem következtetések alapján bizonyíték csatolásával keresetet nyújtott be! Itt akadtam meg, és talonba tettem az ügyet, várva a valódi magyar államra akik magyar vezetõkkel és kiszolgáló apparátussal lesz ellátva.

Ma a helyzetet tortúrámtól kezdõdõen ; 1987- év felétõl, háborús viszonyoknak tekintem, mely háború nem nyílt, ha nem burkolt és álcázott, akik nem simultak bele átkozott rendszerûkbe és nem mûködtetik, potenciális ellenségnek, tekintik ; listázzák és a következõ éveiben mindent megtesznek, hogy elkeserítsék az életét és vele együtt családi környezetét is!
Háború a nemzet ellen c. videó valóság és tudom, hogy a háborús bûncselekmények soha nem évülnek el!
És ezt találtam ; még nem láttam, de ide teszem nektek:
https://player.vi...o/25926883

Ez az én véleményem ; mit lehet tenni ; náluk a fegyver pénz és paripa! Várni ? Vagy tenni?
Tisztelettel:
Id. Kiss László
Bázakerettye, 2016-01-04

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.17 másodperc
4,615,239 egyedi látogató