Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tisztelt Posta Imre!

Gondolatok Nagy érdeklõdéssel néztem a videóid a yt-on és elképesztõ, ez a "politikai" éleslátás és tömérdek jóslat, mely mára a szemünk elé tárult. A levelet elsõ sorba azért írom, mert míg belül békés vagyok, látom ahogy a világ, az egó egyre nagyobb mohósága alatt megemésztõdik és tanácsot szeretnék kérni. Nem látom, hogy merre is vannak azok az emberek, akik a jelenben élve félelemkeltés hatásai nélkül tudnának szembenézni a helyzetekkel, amik jelen pillanatban zajlanak. Õszintén szólva már nem is keresem õket. Azonban úgy éreztem, hogy ezt a levelet meg kell írnom. Mert mivel senkitõl nem kaptam érdemben helytálló válaszokat, egyedül önmagamtól a csendet....A te tanácsod érdekelne, hogy valójában mi lehet egy ilyen helyzetben a legfontosabb dolog amit tehetek, mint "magyar állampolgár".

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2016-01-01 17:12
Mondjuk az arra alkalmas, értelmesnek látszó emberek ébresztése. Tudom! Reménykedõ vagyok, vagy mi fene, de minél többen ébrednek fel, vagy legalább ébredeznek, annál nagyobb az esélyünk a túlélésre. Ha mondjuk bíróság elé idéznének azért, mert még mindig próbálom ébreszteni az embereket az utolsó pillanatig, nekem is volna jó néhány kérdésem a kóser bíróság felé, mégpedig ezek: Mondják meg nekem, de õszintén, kié ez az ország? A magyaroké, vagy a kb 150 éve állampolgárságot kapott zsidóságé és cigányságé, akik ma uralják ezt az országot és a benne élõ, õket befogadó népet? Ki terrorizál kit ebben az országban, kik ölik le ezer számra, vagy ha az egészségügyet, egyebet is bele veszünk, tízezer számra a magyarokat?
Hány zsidót öltek meg a magyarok rasszista célzattal, csak az elmúlt 26 évben? És ehhez viszonyítva a zsidók közvetve vagy közvetlenül hány magyart, beleszámítva a fajtájuk által elintézett Trianon által elszakított országrészekben legyilkolt magyarokat is? Mi jogon merészelik a cionistáik, jezsuitáik, szabadkõmûveseik által kirobbantott második világháborút kisajátítani, hogy abban csak is õk egyedül szenvedtek? Mi jogon merik magukat Isten kiválasztott népének nevezni, miközben közismert történelmi tény, hogy õk követelték Jézus halálát, teljesen õk tehetnek Krisztus kereszthaláláról?
Még is ki az õ istenük, Jahve, ami által õk kiválasztottak és felsõbbrendûek lettek minden más népnél a Földön?
Hogyan kerültek bele a Bibliába, mint kiválasztott nép, kik által és tulajdonképpen most kihez is imádkoznak a templomba járó keresztények? Jahvéhoz vagy a Jézus Krisztus által tanított mindenség Teremtõ Atyjához? Kinek a nevében gyilkoltak le, kínoztak meg száz és száz milliókat? Hol szerepel az a Bibliában, hogy Jézus egyes népek, fajok legyilkolására szólította fel állítólagos híveit? Mert hogy én nem tudok ilyesfajta jézusi tanításokról. Miért tiltott a keresztények, gójok számára a magyarra is lefordított Talmud és az abban szereplõ tanítások? Mi tudjuk, de azért ez is megkérdezném tõlük. DNS vizsgálatok által bizonyított tény, hogy a zsidók több mint 90%-a nem szemita eredetû, akkor még is hogy merik az általuk gyûlölt szemita nép , az arabok ellen háborúzó zsidók antiszemitizmussal vádolni az õket kritizáló gójokat? Mit keresnek kazárok, ál-zsidók Palesztina földjén? Mi a helyzet a Gyûrûs féreg gyerekek kísérlettel, ahol százezer szefárd zsidó gyereket gyilkoltak le? Mit ünnepelnek a zsidók Purim és Hanuka ünnepén, mi a Kaparot ünnepük lényege? Miért kínoznak szadista módon állatokat, lásd: kóser vágás? Miért titkosították a Körmedni gyerekgyilkosság aktáit hosszú évtizedekre? Mi a helyzet a történelem során elkövetett rituális gyilkosságokkal? Azért sok érdekes kérdést lehetne feltenni nem csak a bíróságnak, de közvetlenül a zsidóknak is. De a legfontosabb kérdés még is csak az volna, kié is tulajdonképpen akkor ez az ország? Mert ha a magyaroké, akkor hogyan lehetséges, hogy én most ott állok a bíróság elõtt antiszemitizmus, meg nácizmus, no meg uszítás vádjával, csak mert védeni próbálom a saját hazámban a saját népemet? Még is milyen ország az, amit magyarnak hazudnak,de egy befogadott idegen faj uralkodik fölötte? :@
4 #2 Posta Imre
- 2016-01-01 18:19
http://online-fil...g=36093687

Underworld 2003 Magyarországon forgatták. A vámpírok és farkasemberek harcolnak. A fõgané Viktor néven fut, végül le lesz fejelve. A lényeg, judapesten zajlik, magyar utalások-sok és persze a vámpír a zsidó, a farkaemberek a cigányok és ezek keresztezõdése hozza meg a "békát".
8 #3 miskolcilaci
- 2016-01-01 18:51
Nem látom, hogy merre is vannak azok az emberek, akik a jelenben élve félelemkeltés hatásai nélkül tudnának szembenézni a helyzetekkel, amik jelen pillanatban zajlanak. Õszintén szólva, már nem is keresem õket. A te tanácsod érdekelne, hogy valójában mi lehet egy ilyen helyzetben a legfontosabb dolog, amit tehetek mint "magyar állampolgár".

No, ez teccik! Gondolom a beutalót, a körzeti orvos adta ide a pszichiátriára. Nyugodj meg haver ha eltöltesz valamennyi idõt a Doki osztályán, mingyá gyógyíthatatlan leszel. Hidd el, a sokk + a terá-pia után jobban fogod érezni magad itt egy idõ után, mint odakint. Tudod, én menthetetlen vagyok, és veszélyt jelenthetek rád, és a magyar állampolgárok társadalmára.
Azért nem kell elkeseredni. Lehetsz még hetes. Egy hétig liftkezelõ, vagy ételosztó. De ha normális akarsz lenni, sakkozhatsz is.. a folyosón.
48 #4 ro-zsola
- 2016-01-01 20:32
Egy tanácsom van : ne pezsegj!
Nagyon nincs dolgunk, csupán túl kell élni ezt a pár évet
2 #5 gerry
- 2016-01-01 21:58
"Nagyon nincs dolgunk, csupán túl kell élni ezt a pár évet" ... ha addig bele is pusztulunk.

Ejnyebejnye, még egy értelmes mondatot se tudnak egyesek leírni!s_hihi

A másik: Becsavarogtam Budapest néhány részét az utóbbi 3 napban.

A franc üsse ki a szemem, de ennyi ember között templom egerének éreztem magam. BMW, Lexus, Porsche... dögivel, emberek akik 30'000 ... 60'000 forintot hagynak ott a bevásárlóközpontok pénztárainál, Tele vannak az éttermek, és mindenki "jól elvan"...
A francba... hol itt a szegénység????
A sugár bejáratánál kutyás és féllábú koldus.. ismerõsöm megsajnálja, ad neki kb 2-300 forintnyi aprót, egy óra mulva - az IKEA mélygarázsában ugyanez a koldus teszi be a kutyulit egy - hibrid Honda autóba, aztán beül (két lábbal és fürgén) a vezetõülésre és csikorgó gumikkal kilõ a kijarat felé. Hiába, ezek a japánok egész jó rokkantkocsikat gyártanak.

Szilveszter... tiszta égbolt a föváros felett és úgy fél óra alatt jónéhányszáz vagy -ezer millió, robbanásban és fényben elpárolgó kemény magyar forint...
Ez az ország a szegény?

Ne reménykedjen senki egy jobb világban... a többségnek ez is egész jó.

Egészségetekre!!
jgvanillabean.files.wordpress.com/2010/04/h06_157417_w5b15d1.jpg
238 #6 bivaly
- 2016-01-02 09:02
Gerry !

Igen rossz helyen, és idõpontban nézegettél ! Ne autóból, meg ne a bevásárlóközpontban, meg ne szilveszterkor. Én tegnap padon ülõ, alvó szerencsétleneket láttam dögivel, egyetlen nejlon szatyorban hordva az összes vagyonukat. Azt sem tudtam, hogy élnek-e még, csak gubbasztottak mozdulatlanul a park padjain. Meg újból végig néztem a golyó nyomokat a hatodik és hetedik meg a nyolcadik kerület egyes kisebb utcájában. Golyó nyomokat Gerry, amiket még 45-ben lõttek, nem 56-ban ! Nem láttad a hugyszagú 3-as és 28-as villamost belülrõl, a benne utazókkal együtt ! Nem látod a hatodik, hetedik, nyolcadik kerület szarrá rothatd házait belülrõl, a málló vakolatot, a falon lógó vezetékeket, a minden egyes lakáson lévõ vastag rácsokat. Nem láttad a Baross utcában a "Turul", Török élelmiszerek boltját, nem láttad a derékig érõ kutyaszart a Pozsonyi úton, nem ültél a HÉV-en, sem Szentendre, sem Gödöllõ felé, egyszer próbáld meg szombat este, Pest felé ! Semmit nem láttál Gerry, csak a fényben úszó nagy szardarabokat. Azt a 15-20 százalékot, aki a többi nyolcvan vérén hízik, és valóban jól el van. A nyomorban tengõdõk egy részének, meg befogták a pofáját így karácsony táján egy marék Erzsébet utalvánnyal, hadd érezze a proli, hogy Viktor generalissimus, és a nép Tribunusai gondolnak rá. A Bank utcában kellene nézelõdnöd, nappal, reggel, és délelõtt, akkor láthatnál 280 milliós BMW Sport Cabriót, meg háromszor drágább egyedi gyártású Mazerati limuzint, aminek a hossza, mint a 80-as troli, a motorháztetõ meg nyolvan centi körül van tudod ? Meg be kellene járni Budapest akár frekventált helyeinek közvetlen mellékutcáit is, de nappal, szisztematikusan, és lefényképezni azt a végtelenül lepusztultságot, ami Budapestet illeti ! Menj végi a kõrúton ! Siralmasan kopasz kirakatok, fõleg koszos, a járdára települt éttermek, csak 100 százalékban törökök, mocskos házfalak, szeméttel teli villamos megállók. Ehhez a külsõséghez természetesen adva van a lezüllesztett isteni nép is, viselkedni képtelen, agyatlan tömegek, akikbõl ez a kurva nagy demokrácia az elmúlt 25 évben kiverte még azt a maradék emberit is, amit a Kádár kor benne hagyott. Részletesebben nézzd meg közelrõl a Rákóczi út bedeszkázott kirakatait, amik a Kádár korban üdítõen szépek, és ápoltak voltak. Csak, hogy legyen némi utalás a jóra is, mert némi az is volt abban az érában, és ott sem volt mindenki segg hülye. Ha meg csak az említett helyeken jársz, készíts mosolygós fotókat a vásárló egyedekrõl ! Mutass köztük tíz értelmes arcot ! Azután mondd meg, hogy hány száz közül lehetett azt a tízet kiválasztani.
Boldog új évet ? Aki lát is, meg érez, sõt, szeved abban a betegségben amit gondolkodásnak neveznek, az már csak azt szót ismeri, hogy új. A boldogot, meg a boldogságot csak az értelmezõ kéziszótárból ismeri.
Személy szerint ragaszkodom a valósághoz, az nem hit és nézõpont kérdése. A rád omló vakolat nem politikai beállítottság kérdése. Ha rád omlik, alatta maradsz, és halott leszel. Az utókor meg leszarja, hogy mirõl mit gondoltál.
A fentiek mindenkire érvényesek ! Rám is, csak én ezt tudom, sokak meg még kicsit "elmélkednek" róla. Az meg legyen az õ bajuk !
4 #7 Posta Imre
- 2016-01-02 09:46
Bivaly, ez szép volt, még ha csúnya is. Ez egy szeméttelep, ha csillog is, vagy ha rothadt és bûzös.

Gerry, én 4 órára kapok 50 ezret és a szakasszisztens lányok havi 110-et keresnek. Ez lényegében 6 éve így van. Egyik lány most Pesten próbálkozik 180-ért, csakhogy naponta autózik és legalább 2 órával többet tölt az úton. És még mindig élünk és még panaszra sincs okunk, de azért találunk. Egyszerûen a "világ" megbomlott és már nem most. Csillogó felszín és rohadt, mocskos belbecstelenség. Még csak nem is pénz kérdése, sõt egyáltalán nem az, bár a szegénység ma már sok esetben szinonimája lett a mocsoknak, pedig a kettõnek semmi köze nem kék legyen egymáshoz.
116 #8 livia
- 2016-01-02 10:16
A közkutakat sorban szerelik le.
12 #9 spartakusz
- 2016-01-02 10:27
gerry híd alatt voltál?

"...Dalszöveg
Kombiné, kombiné, a csipkés kombiné,
Még az éjjel fölhajtom majd én.
Híd alatt, híd alatt, a Margit híd alatt
Bámultuk mi ott a csajokat.
Ne félj kislány, nem lesz baj,
Majd a paplan betakar,
Majd a paplan mindent eltakar!
Ha akar.
Kombiné, kombiné, a csipkés kombiné,
Még az éjjel fölhajtom majd én.
Ne félj kislány, nem lesz baj,
Majd a paplan betakar,
Majd a paplan mindent eltakar!
Ha akar.
Kombiné, kombiné, a csipkés kombiné,
Még az éjjel fölhajtom majd én.
Kombiné, kombiné, a csipkés kombiné,
Még az éjjel megvadulok én.
Híd alatt, híd alatt, a Margit híd alatt
Ott hagytad a kombinétodat.
Ne félj kislány, nem lesz baj,
Majd a paplan betakar,
Majd a paplan mindent eltakar!
Ha akar.
Kombiné, kombiné, a csipkés kombiné,
Ha megvadulok, szétszaggatom én.
Ne félj kislány, nem lesz baj,... "

bizony és hallgasd is meg: - jobban rögzül és te is szétszakasztod majd! EZT AZ EGÉSZ MOCSOK RENDSZERT - NEM TETSZIK - NEM SZERETEM EZT A RENDSZERT ÉN SEM!

http://www.zenesz...zoveg.html


BIZONY - Bizony LÁGER ORSZÁG EZ - MAFFIÓZÓK BÛNÖZÕK URALMA ALATT!

id. Kiss László
12 #10 spartakusz
- 2016-01-02 10:34
NO DE LEGYEN EGY KIS ÖRÖM AZ ÜRÜMBEN IS:

https://www.youtu...i5Jz7l7zyY

NEVESS EGYET TE IS! spari...
99 #11 MORMOTA1968
- 2016-01-02 18:28
Bivaly! Vidéken se jobb a helyzet. Csak itt nálunk a községben is sûrûn lehet találkozni a két véglettel, de azért itt még egész jó a helyzet, bár mióta KFT-vé, meg BT-vé lettek átalakítva az itteni Mezõgazdasági TSZ-ek, azóta örülni lehet, ha valakinek még van munkája helyben és nem kell 10-20-30-40 és 100 km-eket utaznia, hogy pénzt kereshessen a megélhetéséhez. Pár hónapja voltam Kiskunhalason, na amíg oda ér az ember láthatja a neoliberalizmus pusztító hatásait.Sajnos Gerry és te is jól látjátok a helyzetet, csak más szemszögbõl nézve. Sokaknak még mindig nagyon jó az élete, van mibõl költekeznie, luxus életet élnie, de a hatalmas többség nyomorban él, vagy épp csak megél. Érdemes volna minél több mindent filmre venni, kézi kamerával, lefotózni, az utókor számára, már ha lesz. Bár ebben a világban, a veszélyesebb környékeken nem ajánlatos ilyesmikkel villogni. Az idén minden eldõlhet. A migráns betelepítés nem áll le, nincs is, aki komolyan meg akarná állítani, a cigányság is szépen szaporodik, a betelepülõ zsidókról már nem is szólva. Az igazság az, hogy amíg súlyos kövek súlya nehezedik a mellünkre és hasunkra, nem fogunk tudni fellélegezni. Magyarul, amíg nem hagyják, hogy boldoguljunk a saját hazánkban és nem fogják hagyni, addig ez az ország lehet bármilyen gazdag természeti kincsekben még így feldarabolva is, lakhatja bármilyen szorgalmas nép, nem fogunk egyrõl a kettõre jutni. Lehetnek nem hivatalos hon-védeink, komoly fegyverzet nélkül õk sem fognak soha erõvel fellépni az elnyomó rendszer fenntartóival szemben. Itt ajánlottak egy filmet, a "Szivárvány harcosai-t" ahol pár száz bennszülõt szállt szembe Tajvanon, az õket elnyomó,
terrorizáló, pusztító japán katonákkal és nekik se volt kérdés, ahogy a palesztinoknak sem az, vagy az ukrajnai oroszoknak, hogyha nem szállnak szembe ellenségeikkel, így is úgy is, de ki lesznek pusztítva. Mi is ki leszünk, szép lassan, fokozatosan és közben egyetlen zsidóról, bûnözõ cigányról sem tudok, akit magyarok öltek volna meg, a magyarok terrorizálása, legyilkolás, legyilkoltatása miatt. Senki nem mer hozzájuk nyúlni!
Ne ugráljunk? Várjuk ki az idõt? Jó! 26 éve várunk. Belefér még újabb 26 év. Mi tényleg csak Putyin segítségére várunk. De mi oka lenne rá, hogy segítsen nekünk, mikor lefoglalják így is épp eléggé? Talán ha az idén, ahogy ígérték, neki mennek nyugatról az amcsik és szövetségeseik, amibe mi is benne vagyunk és akkor már lesz rá okuk, hogy vissza jöjjenek hozzánk. Vagy csak üdvözlésképpen sza@@á lövik Judapestet és még néhány fontosabb célpontot.
238 #12 bivaly
- 2016-01-02 19:04
Mormota !

Tudom. Jól tudom. De Te sem avval foglalkozol amivel kellene, ez jól látszik abból, amit írtál. Essen már le a tantusz, hogy tisztán kell látni, ez rendben ! Mormota, az ember állandó szellemi ringispilben, önmaga körül forogva elõbb, utóbb elborul, kissé érthetõbben, beszûkül, durvábban, és érthetõbben meghülyül, még ha normálisnak is tûnik. Nem valószínû, hogy érteni fogod, még ha azt mondod is, hogy igen ! Nagyon sokan vagytok a Te státuszodban, akik azt hiszik, hogy tisztán látnak, ami ugyan nem lehetetlen, de hogy ostobán cselekedtek, és még ostobábban gondolkodtok, az biztos. Folyamatos lázálmok, elõre vetítése ? Mi lesz majd, meg akkor !? A kurva életbe, a leghétköznapibb dolgok rendbe tétele meg van ? Van rendszer az életedben ? Tudod ki vagy ? Tudod kik az életed részei ? Irányítod magad, vagy a dolgok irányítanak ? Igazából nem Neked írok. Nem Neked csak ! Itt kérõdztök, minden lényegtelen kérdésen, öntitek az észt, meg ébresztetek ! El vagytok veszve ! Rágódtok huszad rangú dolgokon, miközben nagyon ráértek internetet, meg you tube-ot nézegetni. Mit tanultatok ? Kimenni az életbõl haszontalanul, elmorzsolva az Isten adta idõt, ostobán hülyét csinálni magatokból, miközben elhitetitek önmagatokkal a "tudást", hogy Ti "tudtok" . Az egyetlen amit tehetnétek, amit tennetek kellene, hogy a külsõ hatásokat, ami nem leküzdhetõ teljesen, de hozzá idomulással komolyan csökkenthetõ lehetne a rátok nehezedõ hatása, amennyire lehet, csökkentsétek. Ésszel ! És fõleg mosolygós pofa befogással, de nem, Ti akár a Nap van fenn, akár a Hold, folyamatosan hangosan ugattok, mint veszett kutyák. Úgy élitek le az életeteket, hogy gyakorlatilag nem is léteztek.
Aki megérti jó, aki meg nem az nem. Máshol már leírtam, Ti a saját ellenségeitek vagytok, folyamatosan ássátok a saját sírotokat.
Elmagyarázni meg , hogy érthetõ legyek, kurvául nincs kedvem, állítólag felnõtt emberek vagytok, megfelelõ tapasztalattal, meg ésszel ? Vagy még sem, csak megöregedett óvodások ?
4 #13 Posta Imre
- 2016-01-02 19:17
Bivaly bammeg, éreztem én, hogy tulokká tanult tinóval van szerencsénk! Az a baj azzal, amit írsz, az, hogy amint leírtad, értelmét veszti, s ha önmagadhoz mérten nem tartod a nívót, nem tanítsz felkápászkodni az értelemig, úgy menthetetlen zuhanásnak tûnik a szinten tartás is. Köszönöm, hogy vagytok! Mikor felmerül a kérdés, hogy "megéri", vagy miért, verem a nyálam...akkor pont az ilyen villanások tudatják, hogy nem halt ki az utolsó egyszarvú. Mondhatod, hogy bivaly vagy, de átlátok rajtad! [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SEN_93r2uz0[/movie]

Mormota fogadd be, mit értettél!
4 #14 Posta Imre
- 2016-01-02 20:16
Fecó, mert pont azt teszed, amit tenned kell! Ne légy biztos a "semmiben". Nagyon meg vannak csúszva a "kintiek" behozni a hátrányt, amit elõidéztek, akarva, vagy akaratlanul. Velünk mi van? Nos, õrizzük a "semmit", ahogy mindig is tették, akiknek ez dolguk volt. Konkrétum, mit tegyetek? Család és józan ész. Kollektívan ez most lehetetlen, ez ne legyen kérdés. Kihívásokra csak így tudhatsz megválaszolni.
243 #15 Magus
- 2016-01-03 01:12
Légy Ember az életed minden egyes pillanatában,és ne ébreszgess( kakas kivétel....)nem vagy te kakas,mutass példát!-ennyi
Légy ember!
-ezt Tamási Áron így mondaná;):

"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan."

A "magyar állampolgár" csak egy jogi státusz, annak igazolására hogy a magyar országnak hívott vállalat nével és anyakönyvi kivonattal megkülömböztetve regisztrált a jószágállományába, majd szerzõdtél vele mikor aláírtad a személyidet... Légy végre magyar, ismét ember minden pillanatban.
-hiszen:
"Magyarnak lenni büszke gyönyörûség" Sajó Sándor szerint iss_olvas.
238 #16 bivaly
- 2016-01-03 08:26
Nézzd Imre !

Valójában csak egy ökör vagyok én is, aki bivalynak álmodja magát ! Így már jobb ?
Nem mindenkirõl mint "gesamtvurst" írok, csak sokakról. Mormota minden egyes írásában, meg többekében folyamatos az "ébresztés" emlegetése. És Mormota amolyan lakmusz papír, megmutat ! És folyamatosan bíztatja magát ( megint csak többekkel együtt !), hogy csak az "ébresztés" a helyes út. A Mormota féle ( többekkel együtt !) ébresztés lényege, a halottnak adott vérátömlesztés ! Teljesen értelmetlen, teljesen felesleges, mennek egy kört, aztán kezdik elölrõl. Nem ez van ?
Nem kellene összetéveszteni folyamatosan az "ébresztés" módszereit, mert - és ezt tapasztalatból tudom-, a direkt igazságok kimondása és azok szájba rágása sokkal nagyobb kárt okoz mint hasznot. A sötétben tartott és közben elgyávult, tompult agyú egyedek erõsen zokon veszik, ha a saját hülyeségüket a szemükbe mondják. Pontosabban tudatlanságukat. A másik meg az, hogy olyanok szeretnek lebeszélhetetlenül erõvel hinteni a tudást, akik maguk is csak legfeljebb féligazságokat tudnak, leginkább csak sejtenek, egyébként meg úgy alakítják sajátos lázálmuk eredményeként az általuk igazságnak vélt morzsákat, mint ha az egy egész kenyér volna ! Onnan tudom, és merem ezt aránylag rövid idõ alatt megállapítani, hogy nem csak olvasom amit ide írnak mások, de képes vagyok felfogni is annak tartalmát, következtetni az igazi indítékra. Tele van számtalan magánéleti sirámmal a beírások zöme, ami nem lenne akkora baj, ha nem ez lenne az alap. A kapcsolat rendszerem nekem is magánéleti szinten is itt-ott problémás, de nem abból vonok le következtetéseket. Önmagammal nagyon jó viszonyban vagyok, ismerem magam, ami nem történt meg velem nem képzelem el folyamatosan, hogy majd fog és akkor én mit teszek, ha meg esetleg igen, nem rohanok a számítógéphez, hogy megosszam másokkal, miket álmodok ébren ! Azon túl meg szoktam dolgozni is, bármilyen hihetetlen, talán már írtam róla, hogy kikapcsolódni írok ide, kis elme élezés, bármirõl, csak hogy a saját "taposó malmomból" kicsit kiszálljak. Másoknak meg ez a létalap ! Ez azért rendes különbség. Miskolcilaci mint írta többször is, ez a zárt osztály. Ám legyen, nem érdekel, ha nagyon tele a tököm itt hagyom, én csak beteglátogató vagyok.
Mégegyszer tömören, ameddig az ember önmagával nincs tisztában, addig a világgal sem lesz. Akinek meg ezt többször, és bõven kell magyarázni, annak kár volt megszületnie, ebben a tetves életben látni nem fog, csak nézni, élete célja és értelme folyamatos önmaga siratása. Keresse meg aki akarja, korábbi Etelének írt válaszomat, a politika kitermelte emberek minõségérõl ! Természetesen nem volt rá egyetlen reakció sem.
165 #17 LM
- 2016-01-03 08:35
Kedves Levélíró. Nagyon jó kérdést tettél fel. Évek óta nyomaszt engem is. A gond csak annyi, hogy bármennyit is gondolkodtam, kerestem nem lettem okosabb, sõt egyre több kérdés került elõ, így egy picit leegyszerûsítettem a dolgokat muszáj volt, hogy ne kattanjak be. Pár mondatban amire jutottam, lehet segít lehet nem, lehet másnak van sokkal jobb, lehet nem:

Olyan, hogy "magyar állampolgár" nem létezik, mint ahogy Magyarország sem, csak papíron és az egész arról szól, hogy a kevés, sokak nyomorán hülyére keresse magát. Magyarnak lenni nem ország, hely vagy születés függõ, annyit jelent, hogy embernek maradni egy embertelen világban. Az ismert történelmünk az ember és a nemember viszálya, csak végig kell nézni a nagy fejezeteket, mára elértünk oda, hogy a nemember totális dominanciája alakult ki az egész bolygón így az embereknek igencsak nehéz dolga van mostanság. DE a nemember felélõ, rabló, önzõ és nem képes csak mások nyomorán megmaradni így lassan felél mindent maga körül ezért szükségszerûen vagy megdöglik mindenki vagy a mostani mélypont után emberibb világ következik. A kérdésre pedig, hogy mit lehet tenni:

Wass Albert azt már megírta, Kard és Kasza azon része amikor Erdélyt elcsatolták mit csinált a fiatal báró, alkalmazkodott, túlélt, de soha nem felejtette el, hogy miért csinálja, igen tudom nem lett jó vége a dolognak, de akkor és szerintem most sincsen jobb amit tenni lehet. A szitu hasonló egy olyan környezet ahol totális a "mások" dominanciája és ha nem ésszel csinálod hamar eljár a hatalom keze és gyakorlatilag magadat lehetetleníted el. Maradj ember, alkalmazkodj amennyire muszáj, használd a fejedet és vállalj annyi gyermeket amennyit csak embernek tudsz nevelni. Elkerülhetetlen a "közgondolkodás" és a saját "hited" összeütközése ez a fenti szituációból (agyrém világrendje) következik, soha ne feledd el, hogy nem Veled, hanem a világgal van a baj. Ha egyszer túllendül a világ ezen a sötét korszakon akkor jelen kor a hülyék koraként fog bevonulni a történelemkönyvekbe szóval nem kell minden apróságon fennakadni. Ha meg nem akkor meg tökmindegy mert a egész megy a lecsóba.
75 #18 talpi
- 2016-01-03 08:45
bivaly
Nem is lesz rá válasz, fõleg, ha az ember rájön, érintett benne. Ha nem is teljes mértékben, de részben. Pedig hidd el, más is dolgozik, s nem csak a "gép" az a terület, ahol jól érzi "magát". Mindentõl függetlenül, rengeteg igazság van szavaid mögött, "ébresztésileg" s egyéb területen is.
Miért íródnak ide,sok esetben olyan tárgyú anyagok, mikkel nemigen értsz egyet? mert mások is olvassák, hivatalosan, és bizony nem árt néha õket szembesíteni aljasságaikkal, annak következményeivel. Természetesen, megfogalmazva benne a "demokratikus" végkifejletet is, mint végsõ megoldást.
Persze, lehet ezen "rugózni" /Imre szavaival/ a hivataloknak is és sokaknak, viszont a lényeg"mindenkinek megtelt az a bizonyos" benne van. Lehet,-látszólag nem lehet ellene tenni, de ez nem is olyan biztos. Tudod, ha az ember, homokba dugja a fejét, akkor az alfele csak kinn marad, s még azt sem látja, ki rúgta tökön. Na ezért nem dugja mindenki a buksit. Lehetséges, sok-sok "forradalmár"hangulatú hozzászólás van, de "minden jó, ha jó a vége" majd kiderül ez is egyszer, annak ellenére, sokan tényleg nincsenek tisztában, "mire is megy ki a játék".
12 #19 spartakusz
- 2016-01-03 09:16
Látod bivaly - ez a baj - idézlek:
"...Miskolcilaci mint írta többször is, ez a zárt osztály. Ám legyen, nem érdekel, ha nagyon tele a tököm itt hagyom, én csak beteglátogató vagyok...."

A csevegõben írtam miskolcilacinak pármondatot a megoldásra és csak azt szabad írni 2016-ban - a dumából elég volt...
Kérlek olvasd el ott - mert ma már tudom : ALAPOS A GYANÚM!
Különben jókat írsz és jó a meglátásod neked is - de mint mondtam nem ez kell -

tisztelettel:
id. Kiss László

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.93 másodperc
3,948,805 egyedi látogató