Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rogán: ki akarnak zárni minket az unióból

BelföldHááá, ez is a cél! Illetve az EU-t átveszi a maci, csak más formában! A "magyar ormány", csak a csali. Ezt persze az EU (mocskos zsidó) is tudja és eljátsszák a színházat. Az európai liberálisok kezdeményezni akarja Magyarország szavazati jogainak felfüggesztését, végsõ soron az ország kizárását az EU-ból – mondta már kabinetfõnökként Rogán Antal.

Az európai politikai és értelmiségi elit egy jelentõs részével szemben Orbán Viktor miniszterelnök meghallja az európai emberek hangját, érti a véleményüket a bevándorlásról – nyilatkozta Rogán Antal a Kossuth Rádióban.

Az európaiak többsége szerinte érzi a bevándorlás veszélyeit, látja az együttélési nehézségeket, az Európai Unió azonban nem tud mit kezdeni a bevándorlókkal,

a bevándorláspárti európai bevándorláspolitika megbukott.

A “sokszor káosznak tûnõ európai véleményklímában” üdítõ hang Orbán Viktor higgadt, nyugodt véleménye, amely szerint elõször az európai határokat kell megvédeni, mert onnantól kezdve a kontinens ura a helyzetnek, maga döntheti el, hogy kit enged be és kit nem – mondta.

MTI / Kovács Tamás

Az jó, hogy sokan hallják Magyarország véleményét – folytatta a kabinetfõnök -, másik oldalról viszont ez veszélyekkel is együtt jár: az európai liberálisok frakciója a következõ héten kezdeményezni akarja az úgynevezett 7. cikkely szerinti eljárást, azaz Magyarország szavazati jogainak felfüggesztését, végsõ soron az ország kizárását az unióból.

a bevándorláspárti liberálisok nem értenek egyet azzal, hogy Magyarország úgy döntött, meg kell védeni Európa és Magyarország határait.

A fideszes politikus elfogadhatatlannak nevezte a liberálisok kezdeményezését, és közölte, fel fognak lépni ellene.

Megjegyezte ugyanakkor, attól tart, hogy “ez nem egyszerûen csak egy szélsõséges liberális vélemény”, hanem az európai és a magyarországi baloldal egy része is meghúzódik mögötte. Példaként azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfõ pártja, a DK ugyanazt az álláspontot osztja, mint az európai liberálisok. Az, hogy a magyar szocialisták is ott vannak-e mögötte, majd kiderül – tette hozzá.

A kabinetfõnök – a hamarosan felálló Miniszterelnöki Kabinetiroda leendõ vezetõje – az Egyesült Államok és Mexikó határán épített amerikai kerítésrõl is beszélt, jelezve, hogy azzal a mexikói bevándorlók tömegeit akarják visszatartani.

Miközben Európa egy sok százezres, sõt milliós nagyságrendû bevándorló tömeggel küszködik, aközben az Egyesült Államok éves kvótaként valahol 80-100 ezer ember közötti mennyiséget fogad be

– hívta fel a figyelmet Rogán Antal, aki mindezt úgy kommentálta: Amerika tisztában van azzal, nem szabad megengedni, hogy bevándorlók öntsék el az országukat. Õk nagyon szigorúan és határozottan képviselik az amerikai emberek érdekeit, “ezt kell tenni Európában az európai kormányoknak is” – jelentette ki.

Szerinte azonban Európában kettõs mérce érvényesül, mert ha Magyarországon “akár csak egy erõs szó elhangzik”, az az európai liberális és baloldali újságokban úgy tûnik, mintha itt már szélsõséges katonai diktatúrát vezettek volna be. Ehhez képest ha más európai országokban a rendõrség keményen és határozottan fellép az illegális bevándorlók ellen, “az csak a normális eljárásokhoz tartozik” – mondta a kormánypárti politikus. (MTI)

Forrás: Link

Hozzászólások

58 #1 ssman
- 2015-10-04 12:47
Dehogy zarnak ki! Jo penz forras vagyunk nekik...
22 #2 ten23
- 2015-10-04 13:24
Nincs olyan szerencsénk ...s_nezem
123 #3 fsavanyu
- 2015-10-04 14:45
Haazudika a magyart rongáló tóni!
48 #4 ro-zsola
- 2015-10-04 15:04
Igaza van a Gyurcsánynak. Fletó egy igazi demokrata és hazafi.
Az ostoba magyar kormánynak egy bolhafingnyi esze sincs. Tudhatnák , " Magyarország befogadó ".
Nem lenne szabad kerítéseket építeni , helyette minden menekültet be kellene fogadni és integrálni a " málenkij robot " projektbe és deportálni Szibériába. Köztudomású , az Orosz Föderáció hatalmas munkaerõhiányban szenved a kataszrófális népességcsökkenés miatt. Szibériában és az Északi Sarkörön hihetelen nagy szükség van munkaerõre. Ha az ostoba magyar kormánynak lenne esze , hatalmas jövedelemre tehetne szert a korábban " integrált menekültek utáni munkaerõexportból ".
75 #5 talpi
- 2015-10-04 16:20
Rogán Tonyó is megér/ne egy misét/gyász/, csak sajna még aránylag "jó" egészségnek örvend, igaz az idegei kissé amortizáltak, de lesz ez még másként is :D
75 #6 talpi
- 2015-10-04 16:24
ro-zsola a tipp jó, holnap megalakítjuk a munkaerõ kölcsönzõ kefetét.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.79 másodperc
3,399,675 egyedi látogató