Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az ISIS csak Izraeltõl retteg

KülföldAzért mégiscsak Allah és Jahve nagy csatája ez, lássuk be! Aztán persze a kettõ ugyanaz, de ezt meg mi tudjuk és persze egyiknek se lesz pardon! Egy olyan "fegyver" birtokában vannak az izraeli katonák, amiktõl még az Iszlám Állam is retteg. Isten akarja!

Furcsa megállapításra jutott egy nyugati újságíró, akinek sikerült bejutnia és élve kijutnia az Iszlám Állam (ISIS) által uralt területre/-rõl – írja az Independent. A furcsa megállapítás az, hogy az iszlamisták voltaképp nem tartanak az amerikaiaktól, csak az izraeliektõl.

Jürgen Todenhöfer tíz napot töltött az ISIS uralta Moszulban tavaly, tapasztalatait könyvben írta meg. A Jewish Newsnak adott interjúban azt mondta a német riporter, hogy Izrael nincs is benne a Közel-Kelet gyarmatosítását célzó ISIS-tervekben.
A tapasztalat a kulcs

Ennek fõ oka, hogy az izraeli hadsereget túl erõsnek tartják. Az amerikai vagy brit katonákat, akiknek nincs tapasztalatuk a városi gerillaháborúk terén, le tudják gyõzni, de az izraelieket nem, mert õk pont erre specializálódtak.

Persze a fenyegetések megmaradnak, az Iszlám Állam is leradírozná Izraelt a térképrõl és mind egy szálig kiûzné a zsidókat Jeruzsálembõl. Ennek ellenére még nem történt ISIS-támadás az izraeli vagy palesztin területeken.
Todenhöfer elmondta még, arra készült, hogy egy brutális terrorszervezettel fog találkozni Moszulban, de ehelyett egy brutális államot látott. Szerinte azért is úszta meg, hogy az Iszlám Állam kalifátusában járt, mert meg akarták neki mutatni, hogy ez egy mûködõ ország.
Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-01-02 19:34
Dr. Mihálffy Balázs sejk mai írásából:

"A Szaúdi dinasztia alapját Mordekhaiben Ibrahim ben Moshe vetette meg, aki 1540-es években vándorolt be baszrai zsidóként Daraayeba (mai Riyadh környéke) a Masaleekh törzs karavánjába bekéredzkedve. A család zsidó szálait Feiszal király is elismerte, amirõl a Washington Post 1969 szept. 17-i számában nyilatkozott. Összeugrasztva az arab nemes törzseket és békétlenséget szítva közöttük alakította ki, majd terjesztette uralmát Mordekhai a félszigeten. Beduin nõt vett feleségül, akitõl Mohamed és Szaúd fia született. Ez utóbbi lett a család névadója. 1744-ben Mohammed Al-Szaúd szövetséget kötött Mohammed bin Abdel Vahab-bal, aki a máig is érvényben lévõ iszlám-ellenes iszlámot, a vahabita eszméket tanította, ami a királyi családnak kiváló eszközt adott a kezébe ahhoz, hogy iszlám és arabellenességüket kiéljék, az iszlám nevében muszlimokat irtsanak. Késõbb az angolok, majd Amerika és Izrael is felfigyeltek erre a lehetõségre, mely azóta is a muszlimok elleni támadások muníciójául szolgál."
https://www.faceb...781331467/
4 #2 Posta Imre
- 2016-01-02 19:42
Vazul, akkor ez azt is jelenti, hogy a zsidó isis "rettegése" oka, hogy kiderül róla, hogy zsidó? A szaúdiak tolatnak kifelé az olajos bizniszbõl. A maci kicsit elfenekelte õket, de végül is arról van szó, hogy a szemétbõl nem lesz csak reszájkling.
236 #3 Vazul
- 2016-01-02 20:42
Imre, amíg az olajban pénz van, addig fogják nyomni. A töredéke a kitermelésnek a hordónkénti eladási ár, de ez nem számít. Ezt a bolygót szanaszét basszák a zsidók, nem tudom észre vettétek-e? Leamorizálják gyorsan, ügyesen, rákos daganatként.
116 #4 livia
- 2016-01-02 21:01
Aztán mennek a Marsra. Már most küldeném õket, de még hiányzik a kezdõ sebesség.No, majd edzek.No, tényleg kéne!
4 #5 Posta Imre
- 2016-01-02 21:04
Vazul, nincs kedvem belemenni mélyen. A juronyúzon folymatosan magyarázza a szaúdi és az arab emirátus is, hogy "diversifikálni" köll és több lábon megállni...! Súlyos jelzés és nagyon nyomják, ahogy a kazahokat is. Nos, a kiegyezés megtörtént, az olajárat elkezdik emelni és szaúdiaknak kuss! Beteszek két cikket, ami magyarázat lehet. Szóval, nem érdemes vergõdni és milliárdokat új lelõhelybe invesztálni, hanem akik kiestek, azoknak el kell adni a részvényeiket és a feldolgozásban esetleg még labdába rúghatnak. Magyarul: le van osztva a piac. Ennyi! http://finobzor.r...ibiri.html

Külön cikket is megérne, de nem töltöm az idõt vele, mert rajtam kívül nem sokan értenék. A MOL is benne van...mert ezek a dolgok már le vannak sakkozva.
http://finobzor.r...itsya.html
236 #6 Vazul
- 2016-01-02 21:10
Livia: elkomposztálom õket nem gond, nem kell a Marsra küldeni. Itt nálam sok trágya elfér.
48 #7 ro-zsola
- 2016-01-02 21:38
errõl van itt szó. A változás közelít , lesznek akik " mindent visznek " és lesznek akik csak " vergõdnek ".

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.58 másodperc
4,440,307 egyedi látogató