Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Dávid judapsten egyeztet a királyságról

Belföldmiközben a Hitler-lány a román-zsidókkal egyeztet a foglalkozásuk feladásáról. Egyértelmû, nemde? Kijev nincs is olyan messze telavivtól, de Moszkva szeme mindent lát és keze is elér. Cameron Magyarországra jön
Munkalátogatásra érkezik csütörtökön a brit kormányfõ a magyar fõvárosba.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-01-04 20:27
Magyar-marokkói repülési és ûrkutatási szerzõdést írtak alá
A Marokkói-Magyar Üzleti Tanács (CAMH) és a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC) együttmûködési szerzõdést kötött az újonnan alakult Marokkói Repülési és Ûrkutatási Szövetséggel. A szerzõdést Dr. Steier József, a CAMH elnöki megbízottja és a marokkói HTCC vezetõje, illetve Radouan Mounir, a repülési szövetség elnöke írta alá. Az együttmûködés fontos elõrelépést jelent a két ország közötti kapcsolatok elmélyítésében. Emellett magyar cégek számára is komoly befektetési és üzleti lehetõségeket kínál Marokkóban.http://www.globop...irtak-ala/
2 #2 gerry
- 2016-01-05 05:32
Gondolom az importált teveszarral jól lehet majd füteni, mi meg adjk a mérnököket kemény valutáért - persze megadóztatva és mondhatjuk a vilagnak, hogy milyen nagytudású legények a magyarok... Ja, meg lesz jó homokunk is ami úgyis hiánycikk nálunk, cserébe küldünk nekik vizet.

Szerintem küldjük el az összes magyar öméltóságát egy tevetúrára - hátja a sivatagi beduinok elrabolják öket. Bitte,bitte!

www.netanimations.net/Moving-picture-camel-walking-animated-gif.gif
4 #3 Posta Imre
- 2016-01-05 06:06
Gerry, van annak már vagy 4 éve, hogy ezzel is foglalkoztunk. Marokkó = Gibraltár! A FkT kapuja. Olyan, mint a Boszporusz, csak arréb van és nem hiszed el, de az "angoloknak" van ott még érdekeltségük. Dávid meg történetesen ugye az. Azért tudjad, hogy Magyarország Kft nem önálló jogi személy, hanem korlátolt félkegyelmûek társasága és mások érdekében, megbízására jár el. Nézd a környezõ országokat is! Ja és a zafrikai bevándorlók másik kedvelt ösvénye.
www.postaimre.net/kepek/marocco.gif
83 #4 Sbert
- 2016-01-05 12:52
Imre Bátyám!
(és persze a Többiek:)
Azt az oldal keresem már egy ideje, amin ez az ország, mint kft van bejegyezve Njújorkban, a tõzsdén. Vagy bármit, ami ide tartozik.
De ez a nyamvadt Gõgli nem óhajt bûnrészes lenni, hogy megleljem. Jó a szûrõje, mint látható....
Ha már így fentebb erre kitértél, gondoltam ezt megkérdem itt.
Köszönöm szépen!
Áldás!
Sbert
És valóban: Minden összefügg mindennel!
4 #5 Posta Imre
- 2016-01-05 13:15
Sbert, gumiszobákat alakítottak ki személyre szabottan.

Itt a kívánt anyag! http://magyarnemz...c_start=40
83 #6 Sbert
- 2016-01-05 13:46
Imre Bátyám!
Tengermély Tiszteletem!
Köszönöm szépen, már szedem is le, ami kell, mert itt Csongrádban, pedig déli megye, sok napsütéssel, eléggé nagy a sötítség.
Talán ennek az anyagnak jobban vélnek valót adni, ha már nem, hiszik el csak olvasva. Mert erre még megyeget az olvasás, de az ÉRT-elmezés nem annyira.
Áldás!
Sbert
A gumiszobák helyett táborok/stadionok az nem? FEMA = KAVÉD?!:D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.68 másodperc
3,405,322 egyedi látogató