Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Súlyos büntetést szabtak ki holokauszttagadásért

KultúraMég több reklám a mocskos zsidó banda gazdatetteinek és készen áll a nagy leleplezéssel egybekötött holokoszt! Holokamut, ajvékolást és ingyenélõket emlegetett Facebook-hozzászólásában egy férfi, akit jogerõsen nagy összegû pénzbüntetésre ítélt a bíróság holokauszttagadás miatt.

Jogerõsen elmarasztalta az esztergomi járásbíróság J. Norbertet nemzeti szocialista rendszer bûneinek nyilvános tagadása miatt. A 800 ezer forintos pénzbírság átváltható 400 nap fogházra.
Nem válogatta meg a szavait

A büntetett elõéletû J. Norbert a Tett és Védelem Alapítvány (TEV) Facebook-oldalán tavaly nyáron Köves Slomó rabbi Hogyan beszéljünk a holokausztról? címû cikke alatt kommentben ezt írta:

"Hogyan beszéljünk? Úgy, hogy húzzatok vissza a p...ba, ahonnan jöttetek!
Az emberek könyökén jön már ki az ajvékolásotok meg ingyenélõsödésetek a holokamutokkal együtt!"

J. Norbert a saját Facebook-oldalán más antiszemita tartalmakat is posztolt: terroristának nevezte az Egyesült Államokat vagy Izraelt, és utóbbit nevezte meg a közel-keleti háborúk felelõseként.
Nem ez az elsõ ilyen ítélet

Ha nem is ekkora összegû pénzbírságról szólt, nem ez az elsõ súlyos ítélet, amit bíróság holokauszttagadásért kiszabott Magyarországon.

Az Origo is beszámolt tavaly nyáron arról, hogy elítélte, és a budapesti Páva utcai holokauszt-emlékhely meglátogatására kötelezte a bíróság azt a szegedi rokkantnyugdíjast, aki tavaly az Origo cikkéhez írt kommentjében "holokamuzott".

Gyertya ég az áldozatok emlékfalánál a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontban
Forrás: MTI/Illyés Tibor

Miután a Páva utcában járt, az asszony arról beszélt: megrázta és megdöbbentette, amit látott. Kommentjérõl azt mondta, az "egy hülye szójáték volt, ami miatt el is vittem a balhét".
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-01-05 18:20
Ha valóban lett volna holokauszt, akkor nem kellene törvényt alkotni annak hitelességérõl, és keményen megbüntetni mindazokat, akik másképp gondolkodnak. Számomra ez és ehhez hasonló eljárások csak erõsítik a zsidóság kegyetlen hazugságait, amit bármi áron rá akarnak erõltetni a nem zsidókra. Ezen el kell gondolkodnotok, de mivel az eszetek csak az üzlethez, és a pénzszerzéshez van programozva, így szándékosan képtelenek vagytok megérteni amit egy nemzsidó mond, így marad a a törvényes folyamatos sarcotok, lehúzásotok, az általatok megalkotott szabályok kavalkádjainak be nem tartásának büntetésként való behajtása. Amíg ezen nem változtattok, míg a világ a világ, mindig is a gyûlölet trágyájává váltok.
Robert Faurisson: A gázkamrák problémája (1982)
http://yulikim24....-1982.html


kepfeltoltes.hu/160105/Auschwitz9_www.kepfeltoltes.hu_.png
kepfeltoltes.hu/160105/Antikrisztus-__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qi8tojN78yo[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vx2K4LJeBWg[/movie]
80 #2 monguzking
- 2016-01-06 00:14
érdekes ennél sokkal keményebben fogalmaztam már jo sokszor-de elengedik fülük mellett--igaz én élvezettel elpusztitanám öket s ezt ök is tudják..
12 #3 spartakusz
- 2016-01-06 06:07
szevasztok!
Állásfoglalásom és határozott minden kétséget kizáróan az eddig tudomásomra jutott információk, adatok - hitelesség felismerés - birtokában kijelentem, hogy Norbert tökéletes igazságot írt le, - idézem:

"....
"Hogyan beszéljünk? Úgy, hogy húzzatok vissza a p...ba, ahonnan jöttetek!
Az emberek könyökén jön már ki az ajvékolásotok meg ingyenélõsödésetek a holokamutokkal együtt!"

J. Norbert a saját Facebook-oldalán más antiszemita tartalmakat is posztolt: terroristának nevezte az Egyesült Államokat vagy Izraelt, és utóbbit nevezte meg a közel-keleti háborúk felelõseként...."

a valódiságát meg ez a legutóbb általam elolvasott kuruc cikk alapozta meg:

olvassátok el - megéri - nem haláltáborok voltak - ha nem túlélõ táborok... így már érthetõ, amit mondtam nektek - azt se hidd el neki amit kérdez - õ bûnözõ - és ma már tudom aki a bûnözõt segíti létezni az közvetett tettes és súlyosabb büntetés vár rá mint a közvetlen tettesre! A bíró aki 800000 ft. pénzbírsággal - halálba küldi áldozatát - szintén az!

és a link:
https://kuruc.inf...56/153026/

tisztelettel: id. Kiss László Bázakerettye - gyere mocsok tartóztass le engem is - megírtam régen ha arra vetemedsz engem akasztass fel a hõsõrterén - de elõtte utolsó kívánságomként - nyelvemet ki ne vágd mint Brúnóét - hadd mondjam el nyíltan a közösségnek és a tv. csatornák élõközvetítésében miért gyilkolták az okos embereket és égették el máglyán õket! Te mocsok láda - bûnözõ börtönbe veled!

tiltakozom a börtön udvar hátsó titkos részében a rejtett és eltusolt kivégzésem ellen!
2 #4 gerry
- 2016-01-06 10:05
spari - nem fognak mártírt csinálni belõled. Kajafás új Zélandon nyaral, Pilátus szerzetesnek ment, a hóhér privatizálódott és saját temetkezési vállalata van. Talán a koreai na'ffõnök tud rajtad segíteni!

s_hihi

(vagy ha fizetsz egy szado-mazó hölgynek - azzal a kitétellel, hogy korbácsolhat, de nem vághatja ki a nyelvedet! Ezek mindenre képesek!)
236 #5 Vazul
- 2016-01-06 18:29
"Az évszázad földrengését" okozta Yehudi Menuhin fia, Gerard Menuhin azzal, hogy könyvet írt "az emberi történelem legnagyobb hazugságáról", a holokausztról, Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt" címmel, amelyet már árul az Amazon könyvküldõ világhálózat.

Menuhin szerint a holokausztnak valójában csak néhány tízezer zsidó áldozata volt. Most a svájci bíróságok nagy kínban vannak, mert egy svájci születésû zsidót kellene bíróság elé állítani holokausztrelativizálás miatt, írja a német portál, megjegyezve, hogy a könyv német fordítása jövõre (2016-ban - a szerk.) jelenik meg.

A holokauszt a történelem legnagyobb hazugsága. Németország nem bûnös a második világháború miatt és Adolf Hitler volt az egyetlen államférfi a világon, aki azt a judeoplutokrata veszélytõl megmenthette volna, újra felszabadítva az egész földkerekséget - írja könyvének ajánlójában a világhírû zsidó hegedûmûvész és karmester fia.
https://kuruc.inf...56/153299/
116 #6 livia
- 2016-01-06 21:58
Imre! Milyen fiatal voltál! Laci videója után következel a Budapest televízió segédletével. Mikor volt is? 2007-re tippelek.Sajnos jó elõadás volt, ajánlom végignézni! A sajnos a tényeknek szól.
13 #7 vesterhagen
- 2016-01-09 16:16
Magyarországon nem volt Nemzeti szocializmus akkor nem is lehetne a bûneirõl beszélni.Amúgy ezt a "zsidó bírót is fel kell majd magasztalni. :@:D
128 #8 bogyo
- 2016-01-09 17:21
1.bp.blogspot.com/-iWg6Ovur8Qk/VpDutCATT0I/AAAAAAACQsc/LkL3UjzNan0/s1600/jew9089982_n.jpg
75 #9 talpi
- 2016-01-09 17:39
Bogyó.
:D :D :D
3 #10 Enid
- 2016-01-09 18:03
Ezt fogadjunk nem hallottatok! Anna Frank reloded... tegnap olvastam a "story" gender valtozatat - mer'ugye effele hajlik azur keze - , aholis kiderul, higy Anna Frank leszbi volt.

s_kv
75 #11 talpi
- 2016-01-09 19:31
Enid
Leszbi??? na a fenébe a buzeráns zsidaja :(

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.04 másodperc
3,890,905 egyedi látogató