Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kiutáltak egy palesztint és egy arabot az izraeliek a repülõgéprõl

KülföldA toleranciabajnok mocskos buzi holokoszt-majom zsidó banda? Á, az nem is lehet. Az Athénbõl Tel-Avivbe tartó járat csak másfél órás késéssel tudott felszállni a balhé miatt.

Két utas leszállt az Aegean Airlines légitársaság Athénbõl Tel-Avivbe közlekedõ gépérõl, miután a többi utas nem tudta elviselni a jelenlétüket.

Az izraeli sajtó beszámolói szerint az egyik utas egy izraeli-arab, a másik egy palesztin volt. Egy kisebb csoport hangosan követelni kezdte, hogy vessék õket alá alapos biztonsági vizsgálatnak, a légitársaság azonban közölte: õk etnikai alapon nem tesznek különbséget az utasaik között. Végül mégis megérkeztek a rendõrök, akik ellenõrizték a két utas útleveleit, és semmi gyanúsat nem találtak bennük.

A légitársaság szóvivõje azt mondta: elõször három-négy ember kezdte a balhét, a végén már 60-70-re duzzadt a tiltakozók száma. Ekkor a pilóta azt mondta: aki nem érzi magát biztonságban a gépen, az szálljon le, de nem fogják visszatéríteni a jegyét. Végül a két inzultált embernek lett elege és õk szálltak le.

Az Aegean Airlines visszatérítette a jegyük árát és az éjszakai tartózkodásukat is fizette, másnap pedig az El Al gépével repülhettek tovább. A társaság megköszönte, hogy érett módon kezelték a helyzetet és bocsánatot kértek tõlük a botrány miatt. (AFP)
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
4,460,783 egyedi látogató