Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A liberalizmus és a demokrácia torz felfogása elszabadítja az ösztönöket

KülföldJó kis titkosszolgálati ébresztõprogtram ez! A média hazudik, elhallgat és káros a tudatra. Majd csak megérti ezt az ostoba agyhúgyköves de-generált germán is! Nõket támadtak meg szilveszterkor Németországban. A Migrációkutató Intézet vezetõje szerint ez azért történhetett meg, mert a német hatóságok nem hajlandók olyan biztonsági intézkedéseket hozni, melyek tudatosítanák az emberekben a veszélyt.
A kölni fõpályaudvar elõtti téren szilveszter éjszaka mintegy ezer férfi jelent meg, és közülük sokan inzultálni kezdték az ott lévõket, fõleg a nõket. Szemtanúk és amatõr felvételek szerint egy csoport férfi tûzijátékozni kezdett a tömegben. Sokan már ettõl megrémültek, és elmenekültek a helyszínrõl. A férfiak késõbb szabályosan rátámadtak a szilveszterezõ nõkre. A rendõrséghez hatvan bejelentés érkezett szexuális molesztálásról, erõszakról és rablásról. Néhány sértett pedig arról számolt be, hogy a közelben lévõ rendõrök nem vették komolyan a helyzetet.


A rendõrség szerint minden egységük kint volt szilveszterkor a helyszínen, a tömeges támadásokról mégis csak a feljelentésekbõl értesültek. A kölni rendõrkapitány bejelentette: az elkövetõk kinézetük alapján az arab vagy az észak-afrikai térségbõl származtak, és ittasak voltak. Most azt próbálják tisztázni voltak-e migránsok-e az elkövetõk között.

A német hatóságok még öt nap elteltével sem tudják, vagy nem akarják az elkövetõk azonosságát nyilvánosságra hozni.
http://www.hirado.hu/2016/01/06/a-liberalizmus-es-a-demokracia-torz-felfogasa-elszabaditja-az-emberekben-meglevo-osztonoket/

Hozzászólások

12 #20 spartakusz
- 2016-01-08 11:02
2 #15 gerry
- 2016. január 07. 05:41:22

UGYE TUDOD, HOGY MIT ÍRTÁL LE? A pénz határtalan hatalmát. azt a motivációt ami mindenre képes!
Nem azt mondom, - írom, ha nem lenne pénz, akkor nem lenne olyan eset, hogy egy nõ ne okozna olyan fájdalmat, a szeretõ félnek, ha kitudódna, hogy meghasadna a szíve! Mert ha nincs kielégítve akkor tovább lép - ez természetes ösztön! Ez mind két nemre érvényes!
Tehát megállapíthatjuk, hogy az ember ilyen - az állatok közül, de az emberek közül is vannak hûek, akik nem csalják meg társukat ha párba kelnek!


Mit akarok írni nektek? Azt, hogy ha nincs eszköz - pl. pénz ami motivál - kevesebb és elenyészõ lesz az ilyen fájdalom és szenvedés... mind két nem részérõl...

spari...
27 #21 etele
- 2016-01-08 14:47
"A Jobbiknak sem tetszik a szingliadó ötlete"
http://rd.hirkere...ztato.html
s_ezt-nis_ratatas_hihis_durr
48 #22 ro-zsola
- 2016-01-08 16:35
4 #23 Posta Imre
- 2016-01-08 16:58
Rozsola, ezt nédd meg! http://kinokrad.n...yagel.html

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-OgKec1iazI[/movie]

Azok a "keleti" férfiak és nõk azért igen ritkák ám és ezt mind istenkének köszönök is szépen.
48 #24 ro-zsola
- 2016-01-09 09:18
Imre te is tudod mi van a háttérben. Az oroszokat a liberalizmus már megfertõze de a Nagy Hon és Nemzetvédõ Háború mjad helyreteszi a dolgokat.
Mellesleg a " pozitív " gondolkodás csak akkor ér valamit ha cselekszünk is.
Itt nincs helye " meggyõzésnek ". Lenin és Sztálin is " más utakon járt "
3 #25 Enid
- 2016-01-09 10:25
Rozsola! Nem ficankolni akarok, de nem hinnem, hogy a tisztesseg es a becsulet, meg amirol irsz hatar kerdese. Keletrol is van boven negativ pelda.
4 #26 Posta Imre
- 2016-01-14 20:50
Coming outolt a brit kormány egyik minisztere

Bensõséges hangú közleményben jelentette be a brit kormány Skóciáért felelõs minisztere, hogy meleg. Az 53 éves David Mundell azt írta, hogy még politikusi munkájánál is keményebb kihívás volt elõlépnie. Megértette ugyanakkor, hogy a magánéletében is csak akkor lehet boldog, ha a nyilvánosság elõtt is felvállalja önmagát - fogalmazott.

David Mundell korábban nõs volt, három felnõtt gyermeke van. Õ az elsõ konzervatív párti miniszter Nagy-Britanniában, aki nyíltan felvállalta homoszexualitását. A The Guardian szerint David Cameron miniszterelnök és Nicola Sturgeon, Skócia elsõ minisztere is támogatásáról biztosította a politikust, valamint dicsérték bátorságáért.

Korábban, Tony Blair miniszterelnöksége idején Chris Smith akkori munkáspárti kulturális miniszter vállalta fel 1997-ben nyilvánosan is, hogy a saját neméhez vonzódik. Õ volt az elsõ brit miniszter, aki coming outolt.

David Mundell 2015 óta tölti be a Skóciáért felelõ miniszteri posztot a brit kormányban.


http://hvg.hu/vil..._miniszter

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.81 másodperc
4,440,162 egyedi látogató