Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tudtad? Kemal Atatürk kívülrõl fújta a Smá Izraelt

Külföld, a Forward címû zsidó napilap 1994. január 28-i számában megjelent cikk szerint legalábbis. A késõbbi török államalapító 1911-ben, az akkor még oszmán közigazgatás alatt álló Jeruzsálemben állítólag többször találkozott Itamar Ben-Avi-val, a világ elsõ modern héber anyanyelvû emberével. A beszélgetések során Mustafa Kemal (aki csak késõbb vette fel az Atatürk=“törökök atyja” nevet) arról mesélt, hogy otthon héber bibliájuk volt, és a Smá Izraelt tartotta a legfontosabb imának.

A modern Törökország megalapítója sok jel szerint a Dönme szektából származik, melynek tagjai nyilvánosan az iszlám követõi, azonban titokban a judaizmus sabbateánus irányzatát gyakorolják, mint Cvi Sabbatáj, a 17. századi, kalandos sorsú zsidó álmessiás követõinek leszármazottai.

A Forward cikk teljes leirata itt olvasható.
Tudtad? Kemal Atatürk kívülrõl fújta a Smá Izraelt , a Forward címû zsidó napilap 1994. január 28-i számában megjelent cikk szerint legalábbis. A késõbbi török államalapító 1911-ben, az akkor még oszmán közigazgatás alatt álló Jeruzsálemben állítólag többször találkozott Itamar Ben-Avi-val, a világ elsõ modern héber anyanyelvû emberével. A beszélgetések során Mustafa Kemal (aki csak késõbb vette fel az Atatürk=“törökök atyja” nevet) arról mesélt, hogy otthon héber bibliájuk volt, és a Smá Izraelt tartotta a legfontosabb imának. A modern Törökország megalapítója sok jel szerint a Dönme szektából származik, melynek tagjai nyilvánosan az iszlám követõi, azonban titokban a judaizmus sabbateánus irányzatát gyakorolják, mint Cvi Sabbatáj, a 17. századi, kalandos sorsú zsidó álmessiás követõinek leszármazottai. A Forward cikk teljes leirata itt olvasható. Link
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-01-10 09:13
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TSftO4IGhfo[/movie]
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0CwxYbXA02g[/movie]
129 #2 VaLa
- 2016-01-10 12:26
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MTnWNL4fCFo[/movie]
99 #3 MORMOTA1968
- 2016-01-10 19:17
Kérdés, hogy valaha is létezett olyan, hogy szemita faj, vagy mindannyian tévedésben leledzünk?

Eltitkolt múlt.-08.Szemiták.-Baráth TIbor: A magyar népek
õstörténete.8-ik rész.

Küzdelem a nomád életformájú szemitákkal.

A szemiták eredete és népi kiléte.

1.A szemitának nevezett népek elsõ nagyobb kötelékei a
Kr.e II és III évezred fordulóján jelentek meg a magyar nyelvû népek keleti határánál, a Tigris folyó vonalán. Valahonnan Nagy-Ázsia belsejébõl jöttek, a Gobi-sivatag kiterjeszkedésével kapcsolatban, a nagyméretû "népmozgás" során. Miután átlépték a magyar határfolyót, emberanyaguk rövid idõ leforgása alatt oly
tekintélyes létszámra tett szert Mezopotámiában, hogy ott az "árja" és "kus" elemekbõl alakult néprajzi egyensúlyt gyökeresen megváltoztatták. Mezopotámia története a Kr.e II évezredtõl kezdve már három emberfajta árják-kusok és szemiták küzdelmébõl sarjadt ki.

Kik voltak és hogyan néztek ki az újonnan érkezõk, akik
ilyen tüneményes gyorsasággal kerültek elõtérbe?

Õsi típusukat a sötét arcú, fekete hajú emberekben látják, akik jellemzõ vonása a csontos nagy orr, a szokottnál vastagabb ajak, a dús szõrõzet és a sajátos ijedt tekintet. Faji hovatartozásuk azonban még ma sincs egységesen megállapítva, mert az emberiség nagy családjában "SZEMITA NEVÛ FAJ NINCS".

A legvalószínûbb nézet szerint õk a "TURKI" (TÖRÖK)
emberfajta egyik ágát képezik, amely azonban a magyar népek õshazájába való beérkezésekkor már keveredett "kus fajta" fekete emberekkel. A magyar õshazába érve viszont a világos arcú árjákkal keveredtek és tulajdonképpen e három emberfajta elkeveredése után jött létre a szintézis, amit ma szemitának nevezünk.

Tehát akkor most létezett, létezik olyan, hogy "szemita faj" vagy nem? Vagy valójában a zsidók õsei egy ótörök népcsoport leszármazottai? Van itt kavarc rendesen! Tény, hogy a Nagy Szanhedrin, (Zsidó Tanács) is Törökország területén mûködött. Szefárd zsidók Spanyolországban, Portugáliában, Törökországban és a Földközi-tenger partjának egy bizonyos szakaszán éltek. Egyre több minden mutat arra, hogy itt valami oltári nagy világméretû átveréssel állunk szembe! Érdekes, hogy milyen könnyedén hódítanak meg minden birodalmat, országot a kezdetek óta, mindenhol átvéve az irányítást a befogadó népek felett! Persze ehhez az adott országok, birodalmak uralkodói, elitje nem kis mértékben járult hozzá és járul hozzá mind a mai napig.
A "Mit mondtak híres emberek a zsidókról, egyik idézetében úgy van írva, hogy a világháborúk egyik elindítója, kitervelõje Franciaország és az USA mellett a
Brit/Zsidó Birodalom. Most is õk készítik elõ a következõ világháborút, persze vatikáni jezsuita hozzájárulással, mivel ott is a zsidók a fõgórék.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
4,440,252 egyedi látogató