Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Már csak õ hiányzik: brit szélsõjobbos emigrálna hozzánk

BelföldGriffin a megélhetési "politikus", aki a vona-kodik? Gyere erre a zsidó-cigány nyüzsibe. Otthon érezheted magad idióta barma. Dáviddal orsós megkötötte a dogovórt? A radikális politikus szerint az angolok menekültként jönnek majd Kelet-Európába a liberalizmus elõl.

Nick Griffin olyan, mint a nyugati zene a Bonanza Banzai slágerében: keletre tart. A szélsõjobboldali Brit Nemzeti Párt korábbi vezetõje az LBC rádióban arról beszélt, hogy Kelet-Európába emigrálna.

A jelenleg Walesben élõ politikusnak feltették a jogos kérdést: mitõl változott meg ilyen radikálisan az álláspontja, hiszen korábban épp amellett kardoskodott, hogy mindenki maradjon a saját országában.

Griffin elmondta: a nyugati társadalom hanyatlik, és a háborús helyzet arra fogja kényszeríteni az embereket, hogy Magyarországra, Lengyel- vagy Oroszországba költözzenek.

A politikus szerint

a liberalizmus megsemmisítette a nyugatot, ezért a keresztény civilizáció túlélése már csak Kelet-Európában lehetséges.

Ezért aztán úgy véli az emberek menekülni fognak az Egyesült Királyságból.

Vélhetõen szembesítették azzal is, hogy õ sem nézte jó szemmel, hogy az õ országába kelet-európaiak milliói érkeztek, de Griffin szerint neki az európai, keresztény betelepülõk ellen sosem volt kifogása.


Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2016-01-10 16:15
Aha... csak ide ne jöjjenek, nekünk nem kell a britek liberális elmebetegsége. amit a hétköznapi ember ott magában hordoz, ott maradjanak meg maguknak. Egyébként pedig nem lesz kedvük idejönni éhen dögleni.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
3,406,429 egyedi látogató