Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A svéd rendõrök elhallgatták a tinilányok szexuális molesztálását

KultúraDehogy hallgatták el, itt mindenki tudott róla, csak a szabadkõmûves mocskos zsidó banda mostanra idõzítette a "hûbammeg, de meg vagyok lepõdve, hogy átbaxtak"-ot! Minden csalás és ámítás.
A befogadás barát migránspolitikájáról ismert Svédországban is robbant a „kölni bomba”. Másfél éve hallgatnak a szexuális molesztálásokról és az elkövetõk kilétérõl.

A Stockholmi rendõrséget azzal vádolják, hogy szexuális támadások sorát hallgatta el az egyik legnagyobb svéd szabadtéri fesztivállal a We are Sthlm-mal kapcsolatban. A Local helyi kiadása szerint a tavaly és tavaly elõtt történtekrõl titkolóztak, sõt álszent módon az akkori beszámolók nyugodt hangulatú rendezvényekrõl szóltak. A rendõrség korábban arról írt, hogy viszonylag kevés bûneset történt a résztvevõk számához képest.

A Dagens Nyheter (DN) címû lap szerint a rendõrség tudott arról, hogy fiatal férfiak csoportokba verõdve gondot okozhatnak a lányoknak, a lap úgy fogalmaz, hogy „csoportosan hozzádörgölõznek fiatal lányokhoz”. A tinilányok rendszerszerû támadásokról számoltak be. Az eset azért is különösen súlyos, mert a rendezvény legfõképpen a 12-17 éves korosztályt célozza meg, így résztvevõi is túlnyomó többségben kiskorúak.

A rendõrség elfelejtett arról is beszámolni, hogy a támadók, olyan fiatal bevándorlók voltak, akik szüleik nélkül érkeztek az országba. A svéd média a Dagens Nyheter által közölt jelentések nyomán kiderítette, hogy mintegy 50 gyanúsított hajtott végre szervezett támadásokat.

A DN-nek a tinilányok, akiket molesztáltak úgy írták le az eseményeket, hogy „rettenetes” volt. „Amint beértem a tömegbe egybõl tapogatni kezdtek”– nyilatkozta egy 15 éves lány.

A rendõrségi szóvivõ az ügy kipattanása után kijelentette: „Kétségtelen, hogy írnunk kellett volna errõl, és elmondani az embereknek, hogy mi történt, nem tudom, ez miért nem történt meg”. Varg Gyllander azt mondta, hogy a rendõrség újrakezdi a nyomozást, hogy kiderítse, pontosan mi történt, és hogy miért nem tájékoztatták a közvéleményt azonnal és teljeskörûen.

Az ügyet bonyolítja, hogy egyes sajtó és rendõrségi források szerint azért nem kerültek nyilvánosságra a szexuális molesztálások és az elkövetõk származása, nehogy a bevándorlásellenes Svéd Demokraták malmára hajtsák a vizet.

Na, most sikerült igazán csak felháborodást gerjeszteni az elhallgatással, ha azonnal közlik mi történt és nyomozás indul a támadásokkal kapcsolatban, sõt, egyes elkövetõk büntetést is kapnak, esetleg nem lett volna ekkora a felháborodás, és talán a Svéd Demokraták népszerûsége sem emelkedne ilyen gyorsasággal.

Végül a svéd miniszterelnök is megszólalt. Stefan Löfven felháborodott hangvételû nyilatkozatban reagált a hírre, és az áldozatul esett lányok kettõs elárulásáról beszélt. „Dühös vagyok, mert ezek a fiatalok nem mehettek el a fesztiválra megszégyenítés nélkül. Ez komoly gond az érintettek és az ország számára is. Egy tapodtat sem hátrálhatunk meg, és nem nézhetünk félre…. Elõször azzal árulták el õket, hogy nem úgy kezelték az ügyet, ahogy azt megkívánnánk. Másodszor azzal, hogy a rendõrség nem adott tájékoztatást errõl a problémáról” – mondta.
A kölni bomba repeszei

Mint azt korábban megírtuk szilveszter éjszaka Kölnben bevándorló hordák támadtak meg nõket, szexuálisan zaklatták, kirabolták õket. A helyi sajtó és rendõrség Németországban is elhallgatta a történteket és a támadók származását. Végül elismerték a támadásokat és „észak-afrikai, arab kinézetûeknek” titulálták a támadókat. Azóta közel 500 feljelentés érkezett a rendõrséghez szexuális zaklatás miatt. És Európa több nagyvárosából is jelentettek hasonló szexuális támadásokat.
Link

Hozzászólások

59 #1 Lica
- 2016-01-11 23:12
2012-es adat volt hogy 64000 nemi erõszakot követtek el az év alatt ezek az állatok, ez volt a világon a legtöbb a ranglistán. A második dél-afrika volt 12000-el. A különbség több mint brutális...
8 #2 miskolcilaci
- 2016-01-12 05:42
Berlini metró. 2016.01.11.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-yqdoQUqnT4&feature=youtu.be[/movie]
137 #3 balu
- 2016-01-12 08:36
Ez Peter Wolodarski, a Dagens Nyheter fõszerkesztõje
gfx.aftonbladet-cdn.se/image/17036306/800/normal/aec353bcedd74/wolodarski.jpg

Ez meg Gunilla Herlitz, a CEO
www.dn.se/images/2011/03/28/gunilla_herlitz260.jpg

...most mégis... mit lehet tõlük elvárni? Sztem pont ezt.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
3,899,340 egyedi látogató