Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Cionista zsidók a nyugati média mögött

KultúraIzrael irányítja az amerikai politikusokat és a médiát
Az amerikai média zsidó-cionisták általi irányítása lehetõvé teszi, hogy az amerikai választók arra a "jelöltre szavazzanak, amely a leginkább hûséges, de nem az Egyesült Államokhoz, hanem Izraelhez", mondta David Christie.


Izrael tartja irányítása alatt az amerikai politikusokat és a médiát az erõteljes lobbitevékenységén keresztül Washingtonban, ezzel lehetõvé téve, hogy a tel-avivi rezsim javára megváltoztassa a politikai erõviszonyok alakulását, számolt be egy new yorki újságíró.

"A Kongresszusból minden politikus a zsebükben van" és " irányításuk alatt tartják a teljes médiaapparátust a nyugati világban", fejtette ki David Christie egy keddi interjúban.

Az újságíró azt követõen beszélt a fentiekrõl, miután egy újabb adagot tettek közzé Hillary Clinton privát szerverérõl kiszivárgott e-mailek közül, amelyekbõl kiderül, hogy a korábbi külügyminiszter megfontolóra vett egy titkos tervet, melynek a lényege, hogy zavargásokat szítanának a palesztinok körében, annak érdekében, hogy az izraeli vezetõk felléphessenek, meghozva ellenük a szükséges intézkedéseket.

Az ajánlást egy 2011. december 18-ai e-mailben fogalmazta meg Thomas Pickering, Amerika izraeli nagykövete Clintonnak, egy módszerként arra ösztönözve Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnököt, hogy folytassa a sikertelen tárgyalásokat a palesztinokkal.

Pickering „a régióban lévõ gyökeres változás” elérésére potenciálisan alkalmasként jellemezte a tervet, azzal érvelve, hogy az Egyesült Államoknak felzúdulást kéne indítania úgy, hogy a tiltakozásokat palesztin nõk vezetésével robbantanák ki Izrael ellen.

A korábbi diplomata felvetette, hogy az Egyesült Államoknak nem kormányzati csoportokat, illetve harmadik feleket kellene alkalmaznia, hogy „segítsen” megvalósítani a tervet.

l"Ez nem meglepõ, hogy Hillary Clinton volt külügyminiszter kétségbeesetten keresett valamilyen módot, valamilyen stratégiát, hogy a rasszista-felsõbbrendûséggel foglalkozzanak, ilyen háborús uszító pszichopaták vezetik Izraelt ", mondta Christie a Press TV-nek.

"De a tévedés az, hogy a cionista rezsim, élén a politikai-bûnözés mestereivel és szociopata elmebetegekkel, mint Netanjahu, szeretnék egy másik vérfürdõ megteremtésének lehetõségét", mondta a titkos kampányról.

"Ez azért van, mert amikor a zsidók irányítják a médiát", tette hozzá az újságíró, „teljes egészében kontroll alatt tartják a tévét bámuló zombik felfogását az Egyesült Államokban, ezzel lehetõvé téve, hogy az amerikai választók arra a "jelöltre szavazzanak, amely a leginkább hûséges, de nem az Egyesült Államokhoz, hanem Izraelhez."

Persianews.vcp.ir

Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2016-01-13 15:49
Nahat ilyen is van ....))s_vigyori
152 #2 tibi
- 2016-01-13 16:24
Vizi Paci Csak ilyen van!
128 #3 bogyo
- 2016-01-13 17:11
theuglytruth.files.wordpress.com/2013/12/rabbitelevision1.jpg
137 #4 balu
- 2016-01-14 18:26
Ó, ne!!! Ez nem lehet igaz!!! Ez csak azoknak a mocskos náciknak az ócsároló hadjárata, akik nem tudják elfelejteni, hogy nem sikerült az endlösung, ahol mint tudjuk minimum 8, de inkább 13 millió zsidóembert pusztítottak el állati kegyetlenséggel gázkamrákban és szappant csináltak belõlük meg lámpaernyõt. Elevenen fõzték ki a zsidók zsírját, értitek?!?! Meg persze, hogy elevenen nyúzták meg õket a lámpabúragyárakban.

Ne haragudj, Imi, most túllõttél a célon, ezt nem hiszem el. Már Astar kapitány is necces volt, de ez.... hallatlan

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.69 másodperc
3,891,141 egyedi látogató