Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bevezethetik az egy hónapos katonai alapkiképzést

BelföldHegyezitek a füleiTEKet? Próbálja ez a mocskos zsidó-cigány banda "normális kerékvágásba" terelni a szabadkõmûves összeesküvés következményeit. Változások lesznek a honvédelmi tárca mûködésében, mert csak így érhetõ el a két fõ célkitûzés: a gyorsaság növelése és a bürokrácia csökkentése - mondta a Magyar Hírlapnak adott, csütörtökön megjelent interjúban a honvédelmi miniszter.

Simicskó István úgy fogalmazott: lényeges a közigazgatásban és a vezérkarban található párhuzamosságok megszüntetése és a bürokrácia csökkentése. Szavai szerint az így felszabaduló erõforrásokat és pénzt fontosabb irányokban és helyeken lehet hasznosítani.

A miniszter arra is kitért, hogy tervei között szerepel egy ideológiáktól maximálisan mentes szervezet létrehozása, amely a korábbinál is hatékonyabb módon kívánja megszólítani a fiatalokat. Többek között az is felvetõdött, hogy a 18. életévüket betöltött fiatalok önkéntes alapon egy hónapos alapkiképzésben vehessenek részt, ami után szabadon dönthetnek arról, hogy azt folytatják-e vagy sem - közölte.

A honvédelmi tárca vezetõje nemzetközi jelenségként említette, hogy az általános hadkötelezettség megszüntetésével különbözõ militáns szervezetek jelentek meg. Úgy fogalmazott, hogy ha valahol nincsen rend, ott elõbb-utóbb feltûnnek a szinte kizárólag pártpolitikai alapon létrejött, létrejövõ gárdák és védelmi formációk, amelyek a hamis biztonság tudatával kecsegtetnek és nem egyszer az alapvetõen tisztességes, jó szándékú embereket is félrevezethetik

Link

Hozzászólások

106 #1 Proxi
- 2016-01-14 17:15
Ezek teljesen idióták.A "különbözõ militáns szervezetek" nem azért jöttek létre, mert megszüntették a hadkötelezettséget, hanem azért mert le akarnak számolni a zsarnoksággal, ami már lassan nem hagyja õket létezni sem, és még ráadásul veszélybe is sodorja õket. (lásd.: migránsok)
128 #2 bogyo
- 2016-01-14 17:44
Tudod! Ha nem bírsz velük akkor állj az élükre!

kb. ez is olyan mint a kötelezõ állami iskola. s_hihi
139 #3 jozsef toth
- 2016-01-14 17:51
bogyo !
Szemmi se uj!
Volt mar olyan amikor a vasutasok sztrajkoltak!
Es csak egyenruhat csereltek rajtuk! (KATONAIT )
JAH ugy mar nem koser!
Mert akkor hadbirosag 24 oran belul!
236 #4 Vazul
- 2016-01-14 17:54
Átmásolom, hátha más is viccesnek találja. A kuruc cikkeik közt egy bizonyos "vad vérnyúl" hozzászólása:

ÕSZINTE VÁLASZOKKAL ellátott interjú Simicskó Faszkalap István nemzetvesztési miniszterrel:

Tavaly szeptemberben vette át a miniszteri teendõket Hende Csabától. Milyen változásokat
szorgalmaz az eddigi tapasztalatai alapján?

- Hende annyit értett a honvédelemhez, mint minden elõdje, az alkesz szekeres, a patkány szopottgombóc juhász, satöbbi. Talán nem lopott annyit, mint azok, de az összes tolvajt futni hagyta, én pedig támogatom elõdöm munkáját. Elvégre a HM éves költségvetése nagyságrendileg 300 milliárd, ennek kb. 40 százaléka a katonák bére, mert ennyiért is hajlandó a sok kontraszelektált vadbarom odadugni a seggét, hogy belerúgjak, a többi szabadon ellopható. Minek kéne ezen a rendszeren bármit is változtatni? Ez, ami itt van, hadseregnek vicc, az mszp jól bejáratta a pénzkitalacsikázó rendszert, mi csak csavartunk egyet az irányon, a saját zsebeink felé. Közben a világ vadul rohan a harmadik világháború felé, a fidezs kormány védelmi politikája pedig az, hogy ha nincs hadseregünk, talán nem lõnek szét minket. A nemzetközi helyzet fokozódik és gyorsul.

-A társadalom képes átvenni a gyorsuló tempót?

- A társadalom? Mármint a birka szavazóink? Azok hülyék, mint a segg, a többi meg náci. Már Goebbels is megmondta, ránk szavaztak, hát megérdemlik. Õk a felelõsek. Persze, említett honvédelmi koncepciónak szélesebb körben nem teregetjük, nem ismert.

-Úgy ítéli meg, hogy jelenleg nem ismerik eléggé?
- Bebaszna, ha az emberek rájönnének, hogy az ország teljes mértékben védtelen és védhetetlen, hiszen 25 év egymásban bûntárs kormányai leszerelték a haditechnikát, szétrohaszották a hadsereget, elzavarták a hozzáértõ tiszteket (pl. a kuruc.info felületén kommentelõ vad vérnyulat) , megszüntették a hadiipart. Uram, a hadsereg nagyon drága mûfaj. Rengeteg pénzbe kerül, egy elõnye van: iszonyatos pénzeket lehet belõle feltûnés nélkül ellopni. De ha komoly védelempolitikával akarnánk foglalkozni, ezermilliárdos összegekrõl kellene beszélni. Ez ezért mindig az utolsó helyre van csúsztatva, mert kell a nem ellopott pénz az egészségügyre, oktatásra, nyugdíjra, rezsicsökkentésre, cigányseggnyalásra, hogy a választókat megnyerjük. A honvédelemre fordított minden fillérért kár, mert az nem hoz szavazót.

-Nem érzi elcsépeltnek a "haza védelme nemzeti ügy" kifejezést?
- Egyáltalán nem. Röhejesnek érzem. Birka duma, barmoknak. Mi az a haza? Már nyolcszáz éve megmondta Biberach lovag, ott a haza, ahol a haszon. Honvédelmi feladat? Hagyjon mán.

-Ez közös feladat lenne?
- Ez nem feladat. Aki a hazát , közösségét, családját, nemzetét védeni akarja, az bunkó, szélsõjobboldali nacionalista. Az ellenség. Azokat ki kell nyírni, meg kell dögleszteni. Nekünk egy, a globalizáció eszméihez hû zsoldos hadseregre van szükségünk, csak annyira, ami a mi és pajtásaink hatalmát be tudja biztosítani párszáznyi jobbikos huligánnal vagy gyurcsány néhány tucat fõnyi kerekesszatyros vén szatyrával szemben. Szerencsére az emberek erre még nem jöttek rá.

[/b]-Ide kívánkozik a kérdés, hogyan lehet például az utóbbira rájönni?[/b]
- Egyszerû. Alapszinten gondolkodni kéne. De szerencsére az agymosottak erre nem alkalmasak. Bebaszna, ha a hülyegyerekek katonásdit akarnának játszani.

-Ez volt 1990 elõtt a Magyar Honvédelmi Szövetség.

- Igen, mert a hidegháborús idõkben a társadalmat bizonyos meghatározott militarizált szinten kellett tartani, szovjet parancsra. Ez nem nemzeti haderõ volt, hanem a szovjet egy csatlóscsapata, szovjet célokért felkészítve, szovjet célokért való felhasználásra és kivéreztetésre tervezve, a magyar adófizetõk zsebébõl és magyaraû fiatalok vére által, persze. 1990 után a költségvetés forrásait nemzeti célokra lehetett volna fordítani, csak nem volt túl sok nemzeti kormány1990 óta, így nem lettek nemzeti célok megjelölve, ezért 25 éve a honvédelmi költségvetést ellopjuk inkább, a népnek meg a szemébe hazudjuk, hogy haderõreform van, kisebb, és korszerûbb hadsereget építünk, melybõl a kisebb meg lett valósítva, ma már olyan kicsi, hogy el tud bújni egy gulyáságyú mögött. A korszerûsítést úgy végezzük, hogy minden technikai eszközt, amely nem a legkorszerûbb, na jó, néha azokat is - leselejtezünk és kidobunk, alakulatokat, fegyvernemeket felszámolunk, és a megtakarított pénzét haver káeftéken keresztül zsebre tesszük. A népet nem zavarja, mert ha bezárják a kórházat, nem jön ki a mentõ, tûzoltó, azt menten észreveszik, míg nincs balhé, a hadsereg hiánya nem feltûnõ. A leépítések most is folynak, például január elsejével is összevontunk két zászlóaljat Szolnokon, megint ki tudtunk rúgni háromszáz embert, egyébként a Honvédség legjobb alakulatairól van szó, nyilvánvaló, hogy leépíteni az ejtõernyõs felderítõket kell, nem a löttyedtseggû irodista tyúkokat a háem huszonháromban. Nem gond, haver sajtó, közmédia eladja majd ezt is sikernek, meg azt, hogy már megint mekkorát fejlesztettünk, nagy pénzbõl.

-Lesz erre pénz?
- Amennyit lopni akarunk, annyi lesz. Fegyverre, honvédelemre nem. Minek? Majd kitalálunk valami parasztvakító alibibaromságot, military tábort gyereknek, mûmájer "honvédelmi" felkészítést, hogyha a Jobbik nagyon ugrál, hogy úgy tûnjön, mintha érdekelne a dolog minket. Ez aprópénz. Egy laktanyafelújításon többet kasználnak a haveri cégek.

-Hová vonulhatnának be?
- Ponti ilyen, haveri cégek által, a piaci ár tízszereséért felújított régi laktanyákba. Ezeket nagy pénzen felújítjuk, aztán "rájövünk", hogy a koncepció nem mûködik, ezért megszüntetjük õket ismét, és a szépen , szinte szállodajellegûvé közpénzen felújított laktanyát privatizáljuk. Nekem is így lesz öregkoromra egy szép kis jövedelmet hozó szállodám. A hülyegyerekek addig meg hagy játszanak katonásdit.

- Ezt ön már nemzetõrség címen több mint egy évtizede szorgalmazza, ha jól tudom.

- Persze, olyan jól hangzik, nem?

-Kivitelezhetõnek látja a mai politikai viszonyok között egy nemzetõrség felállítását?
- A drónok, a kompjúterizált légi háborúk, a hatodik generációs tankok, a mûholdvezérelt, intelligens lövedékes tüzérség korában egy szál kalasnyikovval amatõröket bokorugrálásra tanítani? Nagy baromság, de a nép kajálja.

-Miniszterként miként látja a migrációt?

- Õszintén, hát nem remek? Újra nõtt a népszerûségünk, mert elmagyaráztuk a népnek, hogy veszélyben vannak, és aki békétlenséget teremt, az learathatja a dicsõséget. A libsik megint beégtek, Európát megint megszivattuk, A haveri cége megint betegre keresték magukat a kerítésépítésnél, a lüke rendõrök, katonák meg szopták a nagyfaszt fillérekért a sárban, köpöködték õket a niggerek, de hát ezek erre valók. Tök jó lesz, ha kitör a háború, megint küldhetünk terror elleni háborúra párszáz összevakart zsoldost, amerikával is javul a viszonyunk, nem fogják megpuccsolni Viktort, mert nem hiányzik nekik ide is egy balhé, és megint egy csomó pénzt kereshetünk majd, mert zavaros idõben senki sem ellenõrzi a fõkönyveket. És az, hogy a nép meg szopik, mint a torkosborz, megint nem jut semmi a pofájukba, meg tudjuk magyarázni, hogy hát sajnos, sokba kerül a terror elleni háború, ezért nem jut fizetésemelésre, nyugdíjra...

-Már elnézést, de ez eléggé riasztóan hangzik.

- Akkor vegyük fel újra az interjút, ugyanezekkel a kérdésekkel, és elmondom azt, ami a hivatalos propaganda, üresfejûeknek.
238 #5 bivaly
- 2016-01-14 22:10
Gyermekeim az Úrban !

Ki a büdös f...szból lesz itt kiképzett katona ? Ma sajnálatos okból olyankor kellet végig villamosoznom, metróznom Pesten keresztül, amikor a "zsenge ifjúság", meg a munkából hazatérõ érettebb korosztály közlekedett nagy létszámban. Satnya, totál degenerált, disznóvá hízott testalkatok minden korosztálynál, mobil telefon a kézben minimális kivétellel, ( én !),és agyatlan társalgás, agyatlan témák, valamint a legfeltûnõbb, hogy ezek a fiúk nem fiúk, a férfiak, meg nem férfiak ! Ezek csak moslék hímnõk ! Szarok egytõl egyig, kortól függetlenül. Ma a metrón az Örstõl a Blaháig csak kiírtandó hímnemû férgek voltak az utasok, zömében. Most kezdjem magyarázni, hogy volt 15, max. 20 százalék akinek férfi jellege volt ? Harmincévesek nyolcvan százaléka nem látja a farkát csak a tükörben, milyen férfiak ezek a lomha, tunya disznók ? Az agyuk helyén, meg csak szar, és fos ! és szinte kivétel nélkül a mobiltelefon folyamatosan nyomkodva. Ebben persze a nõknek mondott nõstény romok beelõznek rendesen. Hiába, mára a barna hajú pont olyan hülye mint a szõke. Tragédia ez a moslék anyag. Még, hogy ember, meg katona ?
12 #6 spartakusz
- 2016-01-15 04:59
szevasztok!

Mond bivaly - de õszintén, miért az áldozatokat pocskondiázod, sértegeted, gyalázod ! Miért nem az okozót akinek ind ez köszönhetõ! Mert mit eszel, ha veszel kenyeret a boltban? Tudod e egyáltalán, hogy 80.=-a nem valódi liszt? Tudod e , hogy a csirkék tollát meg stb. porrá õrölve adalék anyagként bele rakják - vagy a tej ami nem valódi - ha valódi a fejõgép által begyulladt tõgyek vére gennyes váladékát tartalmazza - és a valódi vegyjeles mérgek kis adagban - mert nagy adag azonnali halált okozna - tanultak - nem lehet kutat mérgezni, mert hamar lebukunk - és stb. hatásai a mérgeknek - az impotencia a nemzés képtelenség az elfajzás nõ férfinak gondolja magát a férfi nõnek gondolja magát a hormonzavaros ETETÉSTÕL - kik okozzák ezeket - ad meg a választ rá és szidd azokat!

tisztelettel : id. Kiss László

ui: légy büszke magyarságodra - és olvasd és emlékezz:


"Hamarosan a Teremtõm elõtt fogok állani, és végre megtudom, mi a fény és elektromosság."
http://mult-kor.h...s-20160111
238 #7 bivaly
- 2016-01-15 06:05
Te Spartakusz !

Te folyamatos a baromságaidat mantrázod ezerrel, folyamatos érzelmi nyáladzásban, mint egy szopós borjú. Húzz a francba, evvel a süket, "miért az áldozatokat pocskondiázod " dumával. Te csak itt telefosod az oldalt önmagaddal, most meg arról beszélsz, hogy a szar tulajdonképpen nem is büdös. Ha meg internet bébiként születtél, legyen a Te bajod ! Nincs az a f...ság, amit ne tennél a kirakatba, csak mert gyenge elméd ezen cupákol, mint lábszár csonton a marhahús levesben ! Hûû, de finom, ezt nézzétek ! Te is csak megöregedtél, aztán szellemileg még kiscsoportos vagy Napocska óvodában !
12 #8 spartakusz
- 2016-01-15 08:41
bivaly nem csal buta de ostoba is vagy!

spari...
ui: a miértre adj választ ne ócsárolj engem! Az nem magyar mentalitás!
8 #9 miskolcilaci
- 2016-01-15 14:36
No, végül is a játéktér az egy gyakorlópálya.

kepfeltoltes.hu/160115/11118846_1002076603166367_1388070676948549727_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
12 #10 spartakusz
- 2016-01-15 16:11
Úgy bizony, egy játéktér - de a térkép rossz, mert az egész föld az!
Ép most néztem meg ezt a filmet:
https://www.youtu...32aX0z5unU

Mit mondott el nekem? Leírom nektek!

Ez egy jóslás, leírás hisz valószínû zsidó termék, minden benne van - átváltozás -csalás, hazugság, kapzsiság - és stb.ZSIDÓ BÛNÖZÕ jellem és a végén, hogy hogy végzi - senki nem fog neki hinni és a DILIHÁZBAN VÉGZI!

Hosszan lehetne elemezni - én komolyan venném az üzenetét - ha zsidó lennék!

id. Kiss László
27 #11 etele
- 2016-01-16 11:56
"A németeknél is bevethetõ belföldön a hadsereg"
magyaridok.hu/wp-content/uploads/2016/01/02_katona_BPM1.jpg
http://magyaridok...eg-301000/
:@s_franc
243 #12 Magus
- 2016-01-16 23:34
Bivalys_love
Szparta...-detonátort sem hallottad meg, ezt sem...
-az évek során talán ezért alakult ki bennem egy pavlovi reflex... a hozzászólásod által ingerelt, görgetõ sáv reflexszerû használata.... s_crash

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.92 másodperc
3,397,845 egyedi látogató