Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Európa megtelt

KultúraIgen, megtelt a zsidó-cigány mocsokkal. A cseh miniszterelnök-helyettes szerint teljesen meg kéne szüntetni a migránsok Európába áramlását.

Európa megtelt és a menekültek áradatát teljes mértékben le kellene állítani"

- mondta Andrej Babis cseh miniszterelnök-helyettes, pénzügyminiszter egy szombaton Prágában megjelent lapinterjúban.

A menekültek áradatát Törökországban, Európa határai elõtt meg kell állítani. És teljes mértékben meg kell állítani, nem pedig mérsékelni"

- jelentette ki Andrej Babis a Právo nevû cseh baloldali napilap által közöl interjúban.

Babis szerint, ha valamelyik állam mégis kész újabb menekülteket befogadni, akkor azokat légi úton magának kellene elszállítania Törökországból.

Európának azt az üzenetet kellene küldenie, hogy megtelt, és több ember ne jöjjön ide"

- szögezte le.

A cseh kormányfõ-helyettes úgy látja, hogy a migrációs helyzet mára radikálisan megváltozott, ezért szó sem lehet arról, hogy Csehország közel-keleti menekülteket fogadjon be.

A helyzet mára alapvetõen megváltozott. Nem kötelességünk, és szerintem pillanatnyilag nem is tudunk senkit befogadni. A politikusok elsõrendû felelõssége, hogy biztosítsák országuk lakosságának a biztonságát, csak ezután lehet mérlegelni az esetleges szolidaritást a menekültekkel.

Az interjú végén Babis megismételte korábbi véleményét, miszerint a jelenlegi migránsválságot azzal lehetne megoldani, ha lezárnák a külsõ schengeni határokat.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-01-16 20:09
Ausztria döntött: hatályon kívül helyezik Schengent
"Megrendítõ, hogy az EU bonyolult felépítése miatt olyan fontos problémákat, mint a menekültkérdés, nem képes gyorsabban megoldani"

"Ugyanúgy, mint a németek, fokozottan fogjuk ellenõrizni a határainkat, és vissza fogunk küldeni menekülteket". Így azokat a menekülteket, akik nem Németországba akarnak továbbutazni, többé nem fogják beengedni Ausztriába - közölte az osztrák kancellár.
http://www.hirado...schengent/

A német pénzügyminiszter a hadsereget vetné be a tömeges zaklatók ellen

Németországnak fel kell tennie magának a kérdést, hogy Németország kivételével miért lehet Európa minden más országában egyértelmû jogi felhatalmazással bevetni a hadsereget a rendõrség támogatására, jelentette ki a Süddeutsche Zeitungnak adott interjújában Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter.

Szerinte meg kell teremteni a feltételeit a hadsereg békeidõbeli bevetésének is.http://444.hu/201...atok-ellen
128 #2 bogyo
- 2016-01-17 15:35
Az õrület tényleg nem ismer határokat!

Svédország: mesterlövész képzés a fiatal muzulmán "menekültek"

https://www.netzp...echtlinge/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
3,894,665 egyedi látogató