Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Visszamagyarosította a nevét Andy Vajna

BelföldTudod nem hír, de így lesz minden mocskos zsidó szabadkõmûves összeesküvõbõl "magyar". Eredeti neve mi lehetett? Kohn Mordeháj? A Cégközlöny szerint Andy Vajna visszamagyarosította a nevét és már mint Vajna András György szerepel a TV2 Média Csoport Kft. tulajdonosai között – szúrta ki a hvg.hu.

Az Orbán kormány filmügyi kormánybiztosa még Andrew G. Vajna néven, a Magyar Broadcasting Co. Kft. lévén lett érdekelt a TV2 Média Csoportban, ahogyan korábbi cégeiben is ezt a nevet használta.
Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2016-01-17 12:26
Vagy ezer éve ez már nagy divat zsidóknál mert mondjuk mit kezedet volna Eisenberger Benjamin névvel Péter Gábor ?https://hu.wikipe...G%C3%A1bor
Vagy egy Appel Henrik aki Acél Györgyre https://hu.wikipe...y%C3%B6rgy
Vagy egy nagy kedvenc Snéor ben Efraim aki Mohácsi csatát is elrendezte https://hu.wikipe...3%A9s_Imre aki lát az lát aki meg nem az nem.
116 #2 livia
- 2016-01-17 20:36
A nemes a neve mellé még kiosztott egy jelest is. A piros pont lemaradt, mert ugye szeretnek pontozgatni. No, a piros pont biztos várja már valahol. Meg fogja kapni.
2 #3 gerry
- 2016-01-17 20:50
livia - "a piros pont biztos várja már valahol. Meg fogja kapni." a homloka közepén.

nehogy aztán félreértse valaki!! Ahogy az indiai nõk.... olyasmire gondolok. Ragasztva. Ha nem megy akkor szögelve. De ne értsetek félre, nem nagy szögre gondolok, csak olyan pirinyóra...
mint a rajzszög... úgy 100-as. De ne fantáziálgassatok, mert csak vicc-Elek ... - a haverom - mondogat ide a fülembe ilyeneket... én nem tennék ilyet. Neeeeem. Sokkolna a dolog. Jobb a béke. Meg egy pisztolygolyó. de.... persze a kultúra eme magasröptü csillaga mást érdemel, nem ám golyót. hogyisne... az drága, nem ér egy golyót... vagy kettõt se. Na jó egyet azért. Gumiból, ezüstbevonattal... ki tudja, hátha öt ... illetve hat.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
3,406,519 egyedi látogató