Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rablótámadással vádolják a szerb rendõrség elit alakulatának tagjait

KülföldEzek a TEK-es beszervezettek. Mit gondoltok, ott az "alvilág" nem a "rendõrséggel" kapcsolódik a "politikia zsidó bûnözõ" bandához? Álpintér Sanya and co. Egy 300 ezer eurót szállító autó kirablásával gyanúsítják a szerb rendõrség speciális egységének öt tagját. Hogyan sikerült lefülelni õket?

A Banja Luka-i televízió közzétette a 300 ezer eurót szállító autó kirablását megörökítõ felvételeket, amelyeken a szerb rendõrség speciális alakulatának öt tagja megtámadta és kirabolta páncélozott jármûvet. A felvételeket a pénzszállító jármû kamerái készítették. A páncélozott jármûnek és az azt kísérõ autónak az útját egy Audi személygépkocsi állta el, amelybõl felfegyverzett álarcos férfiak ugráltak ki és betörték a pénzszállító autó ablakát, a kísérõ autóból pedig kirángatták a pénz szállításával megbízott cég két alkalmazottját, majd átrakták a zsákmányt az Audiba és elhajtottak – adta hírül a Èas a szerb Blic napilap hírportáljának tudósítása alapján.
Kattintson és nézegessen képeket Szabadkáról!

A gyanús rendõrök bandáját néhány nappal ezelõtt fogták el. A gyanúsítottak egyike "átesett" a hazugságvizsgálaton, ketten elutasították annak elvégzését. Az eset pikantériája, hogy a vádlottak egyike a szerb miniszterelnök védelmét látta el.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
4,461,941 egyedi látogató