Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orosz sárkány

GondolatokMég mindig nincs vers! 3 hete benne vagyok egy kiadós "influenza-szerû" valamiben, ugyan láztalan, de váladékban bõvelkedõen. Verának is már harmadszor jön vissza a torokgyuszi. Nem tudom mit szórtak, de ez mutálódik rendesen. Szóval a régi nóta: a büdös zsidó qva anyjukat! Tudom én, hogy nem túl diplomatikus stílus a holkoszt-túlélõ parazitákat ilyen módon dicsérni, de hát addig kell megtenni, amíg még lehet.

Még mindig nincs Kalasnyikovom. Nem volt idõm átugrani a szerbekhez, vagy az ukrán határon csecsenelni, pedig hamarosan kék. A jóbikos majmok "rágalmazásos" ügyben perelnek és nem állnak le, amíg élnek. Hát ezt meg kell oldani valahogy, persze demokratikusan! De végül is a kés se rossz megoldás. Divatos is.

Na de ez is hagyján, a zélet megy tovább, ahogy eddig se, az orosz diplomácia teríti a betlit. Még jó, hogy se nem tudok, se nem akarok kártyázni.

Szóval, a dollár nem fog "bedõlni", hanem zökkenõmentesen átvezetik yüanra, az eurót meg rubelra. A Magyar "államadósság" ma már tényleg csak a birka népnek van fenntartva, szó se esik róla, se az IMF-rõl. A keleti szövetség átírta az eddigi szabályokat. Amit láttok, csak laza porhintés, melyet a sok "átlagember" miatt nem lehet csak úgy "leleplezni". Nem is akarom ragozni, mert ...csak.

De nem is ezt akartam szóvá tenni. Úgy tûnik, hogy a maci erõsen ráhangolódott a cár-kány tematikára. Dávid Icke jól beetetett mindenkit a varánuszfejûek, herpetoid gyíkemberekkel. Még hogy egységes faj vagyunk? Hát persze! Egy Down-szindrómás se számít már a szó valódi értelmében, genetikailag embernek.

Nos az orosz filmipar belehúzott a nép programozásába és láss csodát, õk a sárkány-analógiát alkalmazzák. Ezek a sárkányok -mit ad jahve- hát emberek ám, csak alakváltók és persze királylányokat rabolnak, hogy szaporodhassanak, illetve meg kell õket szeretni, hogy valódi emberekké váljanak.

Az "új trend" nem legyûrni a kelgyót, mint szegény soros György tette! Ja nem is, hanem az a bizonyos szt. György, aki nem macskázott.
Mióta Kína lett a Nagy Testvér, nem sok választás van, mint a medve talplra is sárkánybûrt húzni, nehogy felsértse a tüske. Érdekes lesz ezt pravoszlávra lefordítani. Mit kezd vele Isten, vagy mit prediktál majd Jézus? Hogy jön mindez össze az új eredetmítosszal? Ha a gyíkok valójában barátok, akkor most mi a fax van?

Ismeritek a Falling Skies (Égszakadás) sorozatot? Kicsit hosszú, van vagy 5 évad, de nagyon patent. Olyan patent, mikor két nyilvánvalóan idegen faj szórakozik a zemberiseggel. Vicces ám, de annyira mégsem. Link

No, további jó "feltámadást" kívánok! Persze csak demokratikusan ám!

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2016-01-18 20:00
https://inforeact...134822.jpg
Pétervárott ezt a frízt meg leverték, mert egy mecsetet, akarom mondani pravoszláv templomt akarnak építeni és ez a világörökség-figura zavarta a pópát. Megbízott egy alpinistát, oszt az meg leverte, a vállalkozó meg besétált a hivatalba, hogy mennyit fizessen. Na mennyit? Majdnem 666 ezer rubelt. Az nem tom mennyi, de a cikk szerint 666, majdnem.

http://vsluh.net/...itaya.html
4 #21 Posta Imre
- 2016-01-18 20:39
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uWWYSss28VI[/movie]
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XSQpw7EJSc0[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
4,615,264 egyedi látogató