Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orosz sárkány

GondolatokMég mindig nincs vers! 3 hete benne vagyok egy kiadós "influenza-szerû" valamiben, ugyan láztalan, de váladékban bõvelkedõen. Verának is már harmadszor jön vissza a torokgyuszi. Nem tudom mit szórtak, de ez mutálódik rendesen. Szóval a régi nóta: a büdös zsidó qva anyjukat! Tudom én, hogy nem túl diplomatikus stílus a holkoszt-túlélõ parazitákat ilyen módon dicsérni, de hát addig kell megtenni, amíg még lehet.

Még mindig nincs Kalasnyikovom. Nem volt idõm átugrani a szerbekhez, vagy az ukrán határon csecsenelni, pedig hamarosan kék. A jóbikos majmok "rágalmazásos" ügyben perelnek és nem állnak le, amíg élnek. Hát ezt meg kell oldani valahogy, persze demokratikusan! De végül is a kés se rossz megoldás. Divatos is.

Na de ez is hagyján, a zélet megy tovább, ahogy eddig se, az orosz diplomácia teríti a betlit. Még jó, hogy se nem tudok, se nem akarok kártyázni.

Szóval, a dollár nem fog "bedõlni", hanem zökkenõmentesen átvezetik yüanra, az eurót meg rubelra. A Magyar "államadósság" ma már tényleg csak a birka népnek van fenntartva, szó se esik róla, se az IMF-rõl. A keleti szövetség átírta az eddigi szabályokat. Amit láttok, csak laza porhintés, melyet a sok "átlagember" miatt nem lehet csak úgy "leleplezni". Nem is akarom ragozni, mert ...csak.

De nem is ezt akartam szóvá tenni. Úgy tûnik, hogy a maci erõsen ráhangolódott a cár-kány tematikára. Dávid Icke jól beetetett mindenkit a varánuszfejûek, herpetoid gyíkemberekkel. Még hogy egységes faj vagyunk? Hát persze! Egy Down-szindrómás se számít már a szó valódi értelmében, genetikailag embernek.

Nos az orosz filmipar belehúzott a nép programozásába és láss csodát, õk a sárkány-analógiát alkalmazzák. Ezek a sárkányok -mit ad jahve- hát emberek ám, csak alakváltók és persze királylányokat rabolnak, hogy szaporodhassanak, illetve meg kell õket szeretni, hogy valódi emberekké váljanak.

Az "új trend" nem legyûrni a kelgyót, mint szegény soros György tette! Ja nem is, hanem az a bizonyos szt. György, aki nem macskázott.
Mióta Kína lett a Nagy Testvér, nem sok választás van, mint a medve talplra is sárkánybûrt húzni, nehogy felsértse a tüske. Érdekes lesz ezt pravoszlávra lefordítani. Mit kezd vele Isten, vagy mit prediktál majd Jézus? Hogy jön mindez össze az új eredetmítosszal? Ha a gyíkok valójában barátok, akkor most mi a fax van?

Ismeritek a Falling Skies (Égszakadás) sorozatot? Kicsit hosszú, van vagy 5 évad, de nagyon patent. Olyan patent, mikor két nyilvánvalóan idegen faj szórakozik a zemberiseggel. Vicces ám, de annyira mégsem. Link

No, további jó "feltámadást" kívánok! Persze csak demokratikusan ám!

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-01-17 16:06
Tibok, Képszakadást akartam írni, de így es jó!

Szóval, sokkal több van a Föld fölött és alatt, mint amit felfogni tudatlanságunkban képesek vagyunk, persze nem is nagyon erõltették, hogy tudjuk.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IcsaHnb0qmg[/movie]
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WwzRbTGA9eY[/movie]
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pYa0djxnxyk[/movie]
3 #2 Enid
- 2016-01-17 16:29
Imre! Aki figyelmesen vegigfutotta a cigannepmeseket, tudja mar azt is, hogy hogyan koll a kigyot kebelre szoritani. Jo, hat ott egy kicsitt "lejjjebb" szoritotta a "kirallyany" , de ugy belegyottek a dologba, hogy viselos allapot lett belole.

Mese, mise, matka...
165 #3 LM
- 2016-01-17 16:58
Éghasadás. Emlékeztek Pope bácsira, nem jófijúúú, de mégis milyen szimpatikus mert szereti aprítani a "fürgéket" ugye, hogy ugye B)
4 #4 Posta Imre
- 2016-01-17 17:33
Enid a magyar hagyomány szerint a sárkányt minden esetben meg kell ölni, mert a sárkány minden esetben támad és éppen királylányokat rabol. A táltos paripa meg tüzes parazsat eszik, pont ahogy a gõzgép. Mi mindig harcoltunk a gyíkokkal, ez nem kérdés. Most van a "nagy kibékülés" esete, mégpedig úgy, hogy nem is tudunk róla, hogy harcolunk ellenük, mert ellenünk vannak.

A feltett videókban az orosz tudósok elég pacekba mondják a fajkeveredés elméletét és "fura", hogy török tudósokat is megszólaltatnak, mert korábban nyugatiakat citáltak. Jelzés.

LM, ez a Pope (pópa, pap = pápa) a pszichopata egomán archetípus. Nem fura? A németben a der Popel = beszáradt fika! Amint lehetett volna, elsõ alkalommal ki kellett volna végezni (ha éles a helyzet) nem forgatókönyv-szerû.

A filmet most nézi az asszony. Igen tanulságosra csinálta a szabadkõmûves zsidó banda, mert a stáb az.
116 #5 livia
- 2016-01-17 17:55
Hiába, csak folyamatosan kígyókat melengetünk a keblünkön. A végén meg parák leszünk. No, meg a magyar hiszékenység, ej, meg a jóindulat, hát még a megbocsátás, és a több is veszett Mohácsnál.
116 #6 livia
- 2016-01-17 18:04
A filmet nem szívesen nézem meg, mert nem kedvelem a sci-fit. Majd tologatom, helyette megnéztem a következõt, mármint ami utána teljes film volt. Az õslény.No, ez is mese, de valahogy emberléptékû.
3 #7 Enid
- 2016-01-17 18:14
Elgondolkoztam a kiralylany fogalman... megvan.
A masik: "a sarkany minden esetben tam-ad".

A kiralyfi elindul a parazsat evo taltos paripan a kiralylanyt megmenteni!
Tiszta sor.
vedd hozza a csodaszarvast.
27 #8 etele
- 2016-01-17 18:24
Ne felejtsd ki a hétfejû sárkányt sem!s_f-ang
3 #9 Enid
- 2016-01-17 18:28
Etele! 6+1?
27 #10 etele
- 2016-01-17 18:50
Enid! 6+1! B)
4 #11 Posta Imre
- 2016-01-17 18:57
Enid a "Földet", vagyis a Lentet nem az emberek uralták kezdetekben, hanem mindenféle "istenek", csodalények, s bár jártak ide az "emberek" elõdei, akik pont ugyanúgy néznek ki, mint mi, csak pár milla évvel "idõsebbek" és fejlettebbek.

Nos, a genetikai laborokban kikísérletezett sok keverék, hibrid faj közül némely sikeresen kopulált az itt lévõ "emberekkel" és utódok is születtek. Ádám és Éva valójában gyík volt, gén-kísérlet, melybõl "embert" gyártottak, illetve emberhez hasonlót.

Csodaszarvas? Oroszul: Õ lény! Németül Hirsch, vagyis Híres, angolna nyelven Deer, vagyis: A, Az, melyet a germánból vettek át és a csodás jelzõbõl csak az elõtagot tartották meg! Vagyis Isten!

Ne nézzük miért is "csodás"? Nos a RASZ = SZAR, ez a faj..., de miért VAS? Mert az emberi faj hemoglobinjának közepén VAS van, mely kicsit aktívabb, mint a gyíkok "kék vére", mely RÉZ alapú. Réz = rész, vagyis nem egész. Szemi (ta) is fél, vagyis rész, nem egész...

Olvasatomban tehát a szarvas a nyelvi kód, mely "fajságot" jelez. Kérdés lehetne, mi a zsidók szent állata?

Király = ki jár (Mennyekben). Ráj oroszban = Mennyország.

Úgy tûnik a "japánok" sem a teknõctõl erednek. Itt a csodaszarvas legendájuk. Ajánlom! http://indavideo....rcegnoje_1
159 #12 vanyusha
- 2016-01-17 19:43
Danika
Wolfe+585 Senior, Der Langste Name
Az idõk leg kezdetén derék pásztorok éltek, akik nyájaik körül szorgoskodtak.
Az elsõ földi ember megjelenése ellõtt, karvalytermészetû ellenségek bukkantak föl, ez tizenkétezer esztendõvel ezelõtt történt.
Az ûrhajók a fényt használták erõforrásul. Lakható bolygók után kutattak, s hosszú út volt mögöttük a csillagos égbolton. az új faj össze ált az értelmes emberiséggel és szaporodott.
Örültek az életüknek, nem ismerték a félelmet a világmindenségbõl érkezõ más lények támadásaival szemben.

Fényt használták erõforrásul: információ tárolása közlése.
Az emberi tes fejlettebb mit a sárkány.
Vissza érkezés történt.!?

orosz sárkány, cár kány címerképe ,õskép kéfejû sas.
Át kell értékelni a dinoszauruszokról alkotott képet, mert a tollazat sokkal elterjedtebb lehetett, mint azt a tudósok eddig feltételezték.Egy friss szibériai lelet azonban nem illik bele ebbe a képbe.

http://www.borson...ollas_volthttps://search.di...JrYTZFQVA=
s3-eu-west-1.amazonaws.com/cover.allsize.lovelybooks.de/die_augen_der_sphinx-9783442123391_xxl.jpg
die augen dersphinx
https://search.di...AzU20xdw==
csak a képet nézd
2 #13 gerry
- 2016-01-17 20:37
na má' megin' nyomás alá kerültetek!s_hihi

kér valaki?
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Straitjacket-rear.jpg
van nõi méret is:
s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d3/5d/fe/d35dfe27ed75c39129f9dcc933ca2062.jpg
8 #14 miskolcilaci
- 2016-01-18 05:41
Doki! A kalas helyett marad a kanalas.
Gerry mester! Látom vannak jelentkezõk a diliházba. A hölgynek mikorra adtál idõpontot? Szeretnék barátkozni vele. Nálam van még egy szabad ágy, az ablak mellett a 4-es kórteremben. ;)
4 #15 Posta Imre
- 2016-01-18 06:14
Gerry ez a divat mostanság, mint univerzális rugdalózó. Ó, gyerekek, bár ne lenne "igazam", szopás szerint. De hát az van. Ez van. Na sokra nem megyünk véle.

Itt pl a "Minotajurusz útveszejtõjét" fedezték ipeg fel. Nem hiszitek el, de ipeg 666 km. Nem is beszélve a többirõl, mely szerint kezdetben fura hibridek voltak, "ember" és állat összekopizásai, melyek ki lettek iktatva, vagy kiiktatódtak maguktól. De sok egyebet is elmondanak és akadémukusok úgy, hogy mindennek a "mai tudomány állásához" nem csak köze nincs, de kifejezetten közömbös rá nézve.

A mina az oroszban most is aknát jelent (tárna és a katonai értelemben vett robbanószerkezet). Taur = Urat, Usz = õs.

Japánban most is Ossz-szal "köszönnek" meg egy nagy verést.....

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sZsB8-Ig8v0[/movie]

Laci ilyen popsikhoz nem a Kalas csöve a megfelelõ hangszerelés.
83 #16 Sbert
- 2016-01-18 10:44
Komolyan aggódtok azon hogy a Gyíkok , meg egyéb Jõ-ve-Vények, vény nélkül, kik gyünnek a Föld, és lako-rr-sága (humán-oid-ovicsokra mérten tessik itt gondolni...) ellen, sosem szeretni esnek bé?
A Miss és Mister Univerzum versenyeken mindig humán szakon kiképzõdött egyedek a nyertes??-ek...
Ez már elég okkal bír, hogy ne is szeressenek Bennünket... s_vigyori
4 #17 Posta Imre
- 2016-01-18 13:18
kinokrad.net/uploads/img/019f2e64bc5133e9603d9882a7540d3b.jpeg

Sbert, némi következetességet vélek felfedezni az orosz filmipar által sugalltakban.
236 #18 Vazul
- 2016-01-18 18:15
Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy miért kell a TEK-nek egy saját színház? Sémi kétségem afelõl, hogy el vagyok maradva a hírszerzési-katonai fejlesztések terén, hogy még esse tudom..:|

http://szinhaz.hu...lesztesere
116 #19 livia
- 2016-01-18 19:56
A filmben a pasik rém rosszak.Vagy csak o-rosszak? Ó!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.15 másodperc
3,520,928 egyedi látogató