Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megtudhatjuk, hogy kiket pénzel Moszkva

KülföldAzé ez cuki! Az "orosz" pénzeli a jóbik zsidó bandát és tartja pozícióban a fideszes zsidókkal együtt. Tetszik ez a "demokrácia". Mi meg annyit hadonászunk a "jóbik" ellen és a maci "mellett", ingyé. Nooormális?Az amerikai hírszerzés rajta van, hogy kivizsgálja miként is finanszírozott Oroszország az elmúlt évtizedben titkos módon több európai pártot. De nem csak utána mennek a dolognak, hanem nyilvánosságra is hozhatják azt, amit megtudnak.

Az USA nemzeti hírszerzési igazgatóját, James Clappert már utasította is a kongresszus, hogy álljon rá a nyomozásra.

A vizsgálatra azért van szükség, mert Washington fél, hogy Moszkva kész kihasználni az egyre érezhetõbb európai megosztottságot, hogy aláássa a NATO-t. Így az oroszok akár blokkolni is tudnák a katonai szövetség rakétavédelmi programját. Valamint Moszkva a magának vásárolt befolyásával elérheti, hogy visszavonják a Krím-félsziget annektálása után Oroszország ellen bevezetett szankciókat.

Az USA azután szánta el magát a lépésre, hogy egyre nõ a félelem egy esetleges új hidegháború kibontakozásától Európában, ráadásul az Oroszok egyre szélesebb körben avatkoznak bele a térség ügyes bajos dolgaiba – magyarázta több vezetõ brit tisztségviselõk is a Telegraph-nak.

A lapnak eljutatott jelentés szerint az orosz befolyásszerzés jelen van Franciaországban, Hollandiában, Magyarországon, Ausztriában és a Cseh Köztársaságban is – az utóbbit ráadásul az orosz ügynökök a schengeni belépõpontjaként nevezték meg.

Bár egy tisztviselõ sem akarta megnevezni azokat a pártokat, amik az orosz érdekeket érvényesítik, de a lap feltételezi, hogy a magyar Jobbikról, a görög Arany Hajnalról, az olasz Északi Ligáról és a francia Nemzeti Frontról lehet szó, ami még 2014-ben 9 millió eurós kölcsönt zsebelt be egy orosz banktól.
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2016-01-17 19:07
Akkor most nem értem! Ha az oroszok támogatják a Jobbikot állítólag, akkor hogy jön a képbe a zsidó Habsburg dinasztia, mint a Jobbik mögött álló szintén állítólagos támogató? Mert hogy ugye a Jobbik a magyar történelmet meghamisító Habsburgok örökösét szeretnék vissza emelni a magyar trónra és visszaállítani a Magyar Királyságot. Van itt kavarc rendesen! Közben meg mindenki mögött ott állnak a zsidó érdekek. Mert hogy itt bármilyen zsidó világhatalomról is legyen szó a háttérben, közben minden zsidó klán a maga pecsenyéjét is igyekszik sütögetni. Nem hiszem, hogy túl sok olyan vezetõ politikus akad a Földön, akik mögött ne lenne zsidó támogató vagy támogatók. Mert sehol a Földön még nem jutottak úgy befolyáshoz a zsidók, egyetlen birodalomban, országban sem a kezdetek óta, hogy ne segítették volna õket ebben az
adott birodalmak, országok uralkodói, elitje, cserébe a hatalmas pénzkölcsönökért és a pénzügyben való jártasságukért. Elég sok mindenen átrágtam már magam és mindig ugyanoda lyukadok ki. Így a büdös életbe nem szabadulunk meg a parazitáktól, ha mindig akad bõven, minden országban olyan féreg, aki pénzért, hatalomért képes bármikor beáldozni a saját fajtáját, népét, országa valódi érdekeit. Beszélünk itt a holokausztról, hogy nem volt, de igény volna rá és elõbb-utóbb meg kellene valósítani, de ha csak az elérhetõ kis zsidókat likvidálnák megint, ott volnánk ahol a part szakad. A kígyó vagy sárkány fejeit kell levágni sorban, mert mindig fejétõl bûzlik a hal. Megoldható? Úgy, hogy közben tudjuk, vagy legalábbis sejteni lehet, hogy minden mai vezetõ politikus mögött ott áll valamelyik zsidó klán vagy klánok? Mert ugye Isten (Jahve) kiválasztódott népe nélkül összedõlne a világ, legalábbis szerintük és cinkosaik szerint.
4 #2 Posta Imre
- 2016-01-17 19:13
Mormota, mit nem értesz? Ahhoz, hogy Orosz Birodalom, nohdazu cárság lehessen, ahhoz "vissza kék menni az idõben" ca. 100 esztendõt. De akkor itt még királyság volt ugye és habsburg császársegg. Nos, ez úgy mûködhet, hogy a román király elismeri a cárt, ahogy elismeri a habsburg és a "magyar", meg a lengyel és a többi "északi" és nyugati.
99 #3 MORMOTA1968
- 2016-01-17 19:23
És mi lesz a zsidókkal Imre! Tõlük hogy szabadulnak meg az oroszok, meg mi és a többi és a többi? Valahogy ki kell rakni õket a hatalomból, meg az országból is, mert egyébként állandó veszélyforrást jelentenek minden népre nézve, ismerve az aknamunkájukat.
131 #4 lalapapa
- 2016-01-19 02:19
igy van a penz az jon es gyorsan elmegy
mindenki penzel mindenkit es mindenki
tartja a markat,
ha meg van a suska,
az mar a zsebben masik szagot vesz fel,
es nem illik bele utanna a masik szagokba
mit huzott eddig,
nincs a k9 ki ezet kiszagolja,
minden embernek meg van a megfelelo
ara, miert aruba szall es megveszik,
sot meg ha besugnak a fulebe valamit
hogy megy a lecsoba vagy eppen
a kolbaszba akkor at gondolando
mit is valaszol,

ebben a mocskos vilagban elado minden,
elado is van es vevo,
mi kis emberek cask tepjuk a betuket
hogy mit is mulasztottunk
vagy hagytunk ki,
a napot az elet ter meg veszett mullott,

akkor ki jart jol,
kit lehetetlene tettek, vagy pedig part tag
es munkas or let, benyalt es nyalattak is,
vagy az kit kibasztak es lefejtek
mint a szopatos kecsket,

ki tele van maskepp gondolkodik es nem
erdekli a kis ember dolga ugye semmilye
mindenki megy a maga dolga utan
a meg elhetes, es a kuzdelem,
es talan neha marad ido arra is hogy
tobbet es mellyebben akarjunk,

a zsiddokkal nem less semi,
bar a kukkolos nagyszemuek nek kell
egy ket tenyesz kani akit majd elvisznek
tovabbi fejlesztesre, bizok viszik
az osszeset
az uj bolygora,

ha nem akkor sem less semi,
ugy igy hogy irom,
kez a kezben, kez a masban,
mas a masban igy megy ez,
12 #5 spartakusz
- 2016-01-19 04:28
szevasztok!

99 #3 MORMOTA1968
- 2016. január 17. 19:23:41 ..." jogosak az aggályaid!
De én úgy tudom érzem, hogy a valódi veszély a zsidó-csahosok! Mi a különbség, merül fel mindenkiben! Szerintem az, hogy fajilag minden, ideológialik semmi, sõt felülmúlja azt, amíg az egyik valódi a zsidó - addig a másik a csahos hamis - de behatárolható minden népnél! Az ezek eltávolítás szükséges és ez lehetséges ha akarjuk! Nem mûködtetjük hamis rendszerüket!, elmenve mellette egy régit de modernizálva építünk - fel újra és azt mûködtetjük!

Ezt akkor érted meg, ha megnézel egy westwrn filmet ahol BILL nem hordott fegyvert és az eszével érvényesült - sugallta a film - meg stb.

tisztelettel: spari...
137 #6 balu
- 2016-01-19 06:47
A B variáns meg az, hogy minden országban megtippelték a legkevésbé euro (vagyis amero-) konform, többnyire "nemzeti"-nek besorolt pártokat és most - mivel ugye az "ellenséghez húznak" - megpróbálják õket lenyomni. Amivel közvetve még nagyobb szavazóbázist teremthetnek nekik...

Nomeg a dolcsi varázsa is némileg megkopott, lehet, hogy manapság már könnyebb rubelért megvenni valakit. Mondjuk engem minimum ennyire érdekelne, hogy az ellendoldal kit és mennyivel támogat, az oroszok pár rubelje baksis az amerikai "támogatásokhoz" képest.

MIndenesetre a hír önmagában is jelzésértékû, a "nemzeti" (egyelõre) ellenzéki pártok valszeg új fázisba lépnek.
118 #7 keepfargo
- 2016-01-19 21:16
Nehéz elkerülni, hogy az ember ne gondoljon az ösidöktöl fogva meglévö felosztásra (meg)vezetö réteg és egyszerübb, talán becsületesebb szándékú és csak jól élni akaró tömegre. Vajon nem az ún. emberi természet ( aki akarja hívhatja gyarlóságnak, söt hülyeségnek is) az, amitöl nem tudunk szabadulni, annak kettösségétöl? Van egy "magasabb" erkölcsi szempont, ami a tisztességes elosztást célozza, és van egy kisebb csoport-érdek, ami - eddig mindíg - lépéselönyben van, mert az önzés a mozgató rugója. Amíg ember van, önzés is van. A szentek nem harácsolnak, de majd´mindenki más megtenné, ha tehetné.
Ne csodálkozzunk hát semmin. A bünözö típus azért van mindíg lépéselönyben, mert öt nem zavarja holmi magasabb szempont, csak magának vagy kisebb közösségének érdekeit nézi. A céljait megvalósító technológiát megszerzi, nem csupán álmodozik világ-vagy egyéb hatalomról; egyszerüen megszerzi azt, amire más gondoln i sem mer.

Ha ez nem volna elég, gondoljuk csak meg, milyen alapvetö különbség az, ha valaki a földi életet egy lelki iskolának látja, és aszerint él, és az ellenpólus: csak ezt a földi életet tudja elképzelni, mint a legmagasabb elérhetö jót, és aszerint veti be energiáit.

Közben, persze a tömeg hihet a túlvilágban, ha másért nem azért, mert azzal vigasztalódhat anyagi balsikereiért, szegénységéért, szabadságának miondenfajta megnyirbálásáért. Cionék és vazallusaik pedig csak ebben az anyagi világban akarnak hatalmat, uralmat, de nyilván nem önmaguk, hanem az összes többi felett.

Igy majdnem nyugodtak lehetünk abban hogy pl. Oroszország is csak addig szegülhet látszólag szembe a háttérhatalom érdekeivel, amig ez a szembeszegülés és a belöle adódó félreérthetöség az elöbbiek malmára hajtja a vizet.
Ki gondoja például, hogy a FEB tulajdonosait egy percig is érdekelné az amerikai nincstelenek, vagy fizetésböl élök százmilliós nagyságrendü tömege - amikor Shanghaiban már müködik a következö "vöröspajzs"-banház...??
A FEMA börtönök és ennél még rosszabb alternatívák állnak készenlétben, ha polgárháború törne ki az USA-ban, és a pénz a saját útját fogja járni a tömeg pedig megint "megy a levesbe".

Vannak napok, amikor úgy gondolom, csak csoda segíthet, de azt sem tudom, milyen csodára gondoljak. Természeti katasztrófa talán (Földanya megrázza magát, mert már csípi a sok hülye bolha?) vagy tudatmódosulás a´la kozmikus energia-mezök és csillagközi kultúrák?

Egy biztos: a hagyományos, földönfutók háborúján megint az nyer(het/ne) aki eddig minden eddigin. Akkor hogy lehet hogy mégis a háború elkerülésében reménykedünk?
Talán érzik hüllö-uraimék is, hogy egy világégés az ö karmaikról is lepörkölné a szört ? (atomháború világméretekben nem sok esélyt adna egy elviselhetö földi életnek..)
Vagy annyira hülyék már, a mindenhatóságukban, ami minden diktátor eszét elveszi (Nagy Sándortól Hitlerig v. Sztálinig), hogy úgy gondolják: a föld tönkretétele után lesz még remény a Marson "újrakezdeni"?
3 #8 Enid
- 2016-01-20 05:53
A dualis felfogas "modszere" , amivel ezt elerik. Az egyhaz is ezt alkalmazza, az oktatas elsorendu celja mar kicsi kortol...
Ez az orveny csak lefele huzhat.

A "magasabb erkolcsi szempont" az egyseg. Ezt kell alaposan tanulmanyozni. Egyeduli lehetseges kiut.
Nem irthatjak ki az Embert.
12 #9 spartakusz
- 2016-01-20 06:13
ÚGY BIZONY - AZ EGYSÉG!

"...Nem irthatjak ki az Embert...."
SAJNOS VOLT RÁ MÁR TÖBBSZÖR PÉLDA A FÖLD TÖRTÉNELMÉBEN!
MOST MEGISMÉTLÕDIK E? SZERINTEM NEM!
MERT OKOSODTAK - AZ ÖSZKÖRÜLMÉNYT FIGYELEMBE VÉVE - AHOGY KEEPFARGO IS UTAL RÁ - A FÖLD BOLYGÓ - A HULLÁM A SUGÁRZÁS OLYAN KÖRNYEZETÉBE KERÜLT, AHOL A SEBESSÉGE HATÁRTALAN - ÉS EZT TUDJÁK ÕK IS, NEM ÚSZHATJÁK MEG, EZÉRT NEM IS TESZIK, CSAK FÉLELEMBEN ÉS RETTEGÉSBEN TUDNAK TARTANI EMBEREKET, MÁR AKIT TUDNAK! ENGEM MÁR NEM!

TISZTELETTEL: ID. KISS LÁSZLÓ
3 #10 Enid
- 2016-01-20 07:05
"SAJNOS VOLT RÁ MÁR TÖBBSZÖR PÉLDA A FÖLD TÖRTÉNELMÉBEN!"
Akkor hogyan lehetseges, hogy ma is akad belole? (Emberbol)
En ugy irtam, hogy "ki"irtani es nsgy E-vel az embert.

Persze volt tobb holokauszt, pl. az amerikai es ausxtral oslakossag eseteben.

De meg azt is tulelte az Ember-i minoseg, hiszen beszelunk rola. Marmint a kiirtott nepekrol. En nem is tagadom a holokauszt letet, mindossze megvalogatom az ilyen szisztemaval kiirtott nepeket.
Ha mindenkepp kardoskodnak a zsidok idesorolasa mellett, akkor ki kell deriteni, hogy ki bujt a borukbe es mikor. Ezesetben sem lehet egy anno minosegileg toppon levo egyseges csoportrol beszelni.
Maskulonben az identitas megmarad.
Jelen pillanatban mindossze egy minoseghianyos peldat adnak a vilagnak. Amennyiben a minoseget ugy ertelmezem, hogy van aki biir ezzel es van aki nem.

Vegulis megmutatjak, hogy mitol diferencialodj, ha birtokolni akarod a minoseget es Emberre kivansz valni.

Alapul szolgalnak arra, hogy minden erre kepes ember eldontse mennyire azonosul vagy differencialodik toluk.
Lenyegeben egy tukorkep... hat nem tul kecsegteto, de a minosegi fejlodest szolgalja. Aztan a selejtje, mint mindig majd elmarad.

Nem irthatnak ki Spari, mert nem az o kezukben van a gyeplo. Ahhoz le kell szuletni, (nem felemelkedni, ahogy ezt tevesen a fejunke akarjak verni) es tapasztalni. Sose ejtsd le a szappant, ha egy "angyallal" zuhanyzol s_hihi

Nem ez a tuti, csak most igy jutott eszembe :)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.93 másodperc
4,072,361 egyedi látogató