Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Cseh elnök: a muszlimok integrációja gyakorlatilag lehetetlen

KülföldTudjátok, hogy a zsidót eleve se nem érdemes, se nem lehet a cigányokról meg Boros nemrég ugyanezt mondta. Következtetés? Milos Zeman cseh elnök egy szombati tévéinterjúban úgy fogalmazott: gyakorlatilag lehetetlen integrálni a muszlimokat – számol be a Mirror. A menekültellenes megszólalásairól is ismert politikus a szilveszteri, kölni eseményekkel összefüggésben úgy érvelt: a Nyugat-Európában a menekültek számára felállított elkülönített táborok is azt bizonyítják, hogy az integráció gyakorlatilag lehetetlen.

A cseh elnök szerint jobb lenne hagyni, hogy a muszlimok hazájukban éljék meg kultúrájukat és ne hozzák Európába azt, mivel így megismétlõdhetnek a kölni események. Az integrációra sikeres példaként említette a Csehországban élõ vietnámi és ukrán kisebbséget.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, már több mint félezer nõ fordult a rendõrséghez a Kölnben, szilveszter éjjelén történt csoportos molesztálások, rablások miatt. Az ügyészség 19 feltételezett elkövetõ ellen nyomoz, egyetlen Szíriából érkezett férfin kívül mindannyian észak-afrikai származásúak.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
4,460,855 egyedi látogató