Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szlovákia: Slota tömegbalesetet okozott

KülföldÉs akkor mi van? Ja, semmi! Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) egykori elnöke ellen eljárást indítottak tudatmódosító szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés ügyében. Slota tegnap tömegbalesetet okozott a zsolnai járásbeli Litvailló (Lietavská Lúèka) és Túrirtovány (Porúbka) között. Az Új szó összeállítását idézzük.

Slota egy Porsche Cayenne-nal száguldozott tegnap délután a Zsolnai járásban. Röviddel 18 óra elõtt Túrirtovány (Porúbka) község határában belehajtott az elõtte haladó Audi A6-osba, amely ennek következtében egy Suzuki SX 4-esnek ütközött. Az Audi sofõrjét a mentõsök a helyszínen ellátták, a balesetben más nem sérült meg.

Az Audi és a Suzuki sofõrjének alkoholtesztje negatív volt, Slota a tesztnek nem volt hajlandó alávetni magát. A èas.sk portál megszólította az Audi sofõrjét, aki azt állította: Slota a balesetet követõen pénzt ajánlott neki, csak ne hívja a rendõröket. Ezt a Suzuki sofõrje is alátámasztotta.

Slota jogosítványát a rendõrök a helyszínen elvették. A fogdát úgy úszta meg, hogy szerzett valahonnan egy orvosi igazolást, miszerint sürgõs kórházi ellátásra szorul.

Slota elmarasztaló ítélet esetén akár egy évre is rács mögé kerülhet. A rendõrség intenzíven dolgozik az ügyön - nyilatkozta Radko Moravèík, a zsolnai rendõrség szóvivõje.
Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2016-01-20 10:19
Sok volt a borókapárlat.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
4,440,334 egyedi látogató