Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin: Lenin bombát tett Oroszország alá

KülföldAzért a többi szabadkõmûves zsidót se feledjük ám se az ottaniakat, se az itteni kóhn bélákat és lenin-srácokat! Fel kell frissíteni azt a memóriát! Az orosz elnök a Kurcsatov Atomkutató Intézet vezetõjének szavaira reagált a tudománnyal és oktatással foglalkozó elnöki tanács ülésén. Mihail Kovalcsuk méltatta Leninnek azt a képességét, hogy emberek millióinak gondolkodását tudta befolyásolni. Mint mondta, ilyen jól szervezettnek kellene lennie a tudománynak is.

Lenin atombombát helyezett el az Oroszországnak nevezett épület alá, és ez a bomba aztán felrobbant

– vágott vissza bosszúsan Putyin. Szerinte nem volt szükség a néhai szovjet vezetõ által meghirdetett világforradalomra sem.

Lenin az orosz óriásbirodalomban az 1917-es októberi forradalommal alapozta meg a kommunista uralmat. Putyin már 2005-ben a 20. század legnagyobb geopolitikai katasztrófájának nevezte ennek a birodalomnak az összeomlását. Dmitrij Peszkov elnöki szóvivõ késõbb közölte, hogy a Leninrõl mondottak az államfõ magánvéleményének minõsülnek. Mint mondta, nincsenek arra vonatkozó tervek, hogy eltávolítsák Lenin holttestét a Vörös téri mauzóleumból.

A Szovjetunió és a kommunista rezsim összeomlása után 25 évvel továbbra is nagy tiszteletnek örvend az éppen 92 éve – 1924. január 21-én – elhunyt Lenin Oroszországban, ahol több ezer utca és emlékmû õrzi emlékét.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-01-21 20:30
Múzeumban Lenin zsidó származásának bizonyítékai

2011. május 26. 08:15
Rákosi Mátyás 15 évig tartó "gyógykezelése"

Elõször nyílik arra lehetõsége az orosz átlagpolgároknak, hogy a saját szemükkel, írásos dokumentumok alapján gyõzõdjenek meg a régóta terjedõ 'híresztelésrõl', miszerint Vlagyimir Iljics Leninnek zsidó felmenõi voltak.

Korábban

Oroszországban a hatalom pártja erõlteti Lenin eltemetését
Álcárok és történészek Moszkvában
Az októberi forradalom krónikása

Egy olyan országban, ahol az antiszemitizmus régóta jelen van, egy effajta „örökség” végzetes lehet, fõleg azon idõs orosz állampolgárok számára, akik áhítattal néznek fel a birodalomalapítóra. Az Állami Történeti Múzeum kiállítási tárgyai között megtaláljuk Lenin nõvérének, Anna Uljanova levelét, aki azt állítja, hogy anyai nagyapjuk ukrán zsidó volt, s csak késõbb tért át a kereszténységre.

„Egy szegény zsidó családból jött, a keresztlevele szerint Moses Blank fia volt, a nyugat-ukrajnai Zsitomir szülöttje” – írta Uljanova 1932-ben Sztálinnak, aki 1924-ben, a forradalmár halálakor lépett Lenin helyébe. „Vlagyimir Iljics mindig zsidóként gondolkodott. Nagyon sajnálom, hogy családunk eredetét nem ismerték meg életében” – folytatódik a levél.

A cári uralom alatt a zsidók állandó tartózkodásai helye az ún. csertá oszedloszti nevû tartomány volt, amely a mai Litvánia, Lengyelország, Fehéroroszország és Moldova egyes, valamint Oroszország nyugati részeit fedte le. Sokan keresték a kapcsolatot a bolsevikokkal a cárizmus elleni küzdelem idején, egyesek még vezetõ szerepet is betöltöttek az 1917-es forradalomban; közülük a leghíresebb alighanem Trockij (eredeti nevén Bronstein) volt.

Az 1870-ben, Vlagyimir Iljics Uljanov néven született forradalmár azonban csupán orosz identitását hangoztatta. (mozgalmi nevét 1901-ben, szibériai számûzetése során vette fel.) A zsidó kultúra népszerûsítésének rövid periódusára a harmincas évek elején Sztálin tett pontot, amikor megkezdte a kommunisták közötti tisztogatást, a zsidók elüldözésére pedig sebtében felállított egy tervet, amely a kisebbség tagjainak összegyûjtését és a kínai határ mentén való letelepítését tartalmazta.

Uljanova megkérte Sztálint: használják fel Lenin zsidó származását arra, hogy eloszlassák, vagy legalábbis korlátok közé szorítsák az országban tomboló antiszemitizmust. „Azt hallom, hogy az utóbbi években megerõsödtek az antiszemita hangok, még magában a kommunista vezetésen belül is” – írja az asszony, majd így folytatja: „Nem kellene eltitkolni a tényeket a tömegtõl”.

Sztálin elengedte a füle mellett a kérést, s mindent megtett annak érdekében, hogy eltitkolják Lenin származását – magyarázta a kiállítás kurátora. Lenin hivatalos életrajzi kötetében a szerzõ, egyébként a forradalmár unokahúga, azt állítja, hogy a család csupán orosz, svéd és német gyökerekkel rendelkezik. A levél csak a kilencvenes évek elején került a történészek látókörébe, hitelességét sokan és sokszor megkérdõjelezték.

A kiállítás megvilágítja a Lenin halálával kapcsolatos részleteket is. Lenin 1922-ben, szélütése után állítólag annyira rossz egészségi állapotba került, hogy megkérte Sztálint: mérgezze meg õt. „Nem véletlenül esett a választása Sztálinra. Õszinte bolsevikként ismerte õt, aki egyenes és mindenfajta érzelemtõl mentes volt. Ki más mert volna véget vetni Lenin életének?” – teszi fel a kérdést Uljanova. Sztálin eleinte hajlott volna rá, hogy eleget tegyen a kérésnek, de a Politbüro-tagok végül letérítették eredeti szándékáról.
http://mult-kor.h...zonyitekai

“Be kell hódolnod Putyinnak, különben jöhet halál, golyó, per vagy méreg”

"Nem fér hozzá kétség, hogy Alekszandr Litvinyenkót megmérgezték" - jelentette ki csütörtökön Sir Richard Owen brit bíró az egykori orosz titkosügynök meggyilkolásával kapcsolatban. Ezt támasztják alá a tavaly januárban újraindult nyomozás eredményei, amelyeket csütörtök reggel tettek közé. Nagy kérdés volt az is, hogy milyen diplomáciai következményekkel jár majd a bejelentés. Egyelõre úgy tûnik: tovább romolhat London és Moszkva felhõtlennek jelenleg sem nevezhetõ viszonya. http://24.hu/kulf...agy-mereg/

Litvinyenkónak sajnos, vagy nem, de amit nyíltan elmondott maximálisan igaza volt, legalábbis az én ismereteim szerint, amit láttam tõle. Sajnos a zsidajai kimentették Londonba és ez hiba volt részérõl. Ha Moszkvában nyírja ki az FSZB még hõs is lehetett volna belõle mára, így meg csak áruló marad. Nem biztos, hogy Vlagyimír csinálta el, mert az fszb nem így dolgozik. Mi a faxnak kell radioaktívan meghekkelni valakit, hogy a repülõn is végig lehessen követni a sugárzást? Csak annak érdeke, aki Moszkvára akarja terelni a figyelmet.
4 #2 Posta Imre
- 2016-01-21 20:48
Nagyon nincs ezen mit szépíteni! Az "oroszoknak" már 10 éve gyakorlatilag végük. Még kaphatnak egy kis tatár-kazah beöntést, de nagyjából ennyi volt. Pont ez van itt is, ezen a kibaxott "magyar" zsidó-cigány buzitanyán.

Felzabálja és kiköpi Oroszországot az AIDS

Akár a teljes orosz lakosság 1 százaléka is HIV-fertõzött lehet, és ha így folytatódik a tendencia, annak nagyon rossz vége lesz.

Elérte az egymilliót a regisztrált HIV-fertõzöttek száma Oroszországban – közölte Vagyim Pokrovszkij, az AIDS-megelõzési orosz szövetségi tudományos módszertani központ vezetõje csütörtökön.

Pokrovszkij elmondta, hogy az egymilliomodik beteget, egy 26 éves dél-oroszországi nõt szerdán vették nyilvántartásba. A központ vezetõje hozzátette, hogy saját és más szakértõk becslései szerint a vírussal fertõzöttek száma akár 1,5 millió is lehet Oroszországban, ami azt jelentené, hogy a népesség egy százaléka HIV-beteg.
Drog és szex

Figyelmeztetett, hogy a megbetegedés üteme rekordmagaslatokat ért el. Oroszország azon a határon áll, hogy a HIV (az emberi immunhiány vírusa) általános járvánnyá szélesedjen. Kijelenthetõ az, hogy egyes területeken már általános HIV-járvány tombol, a megbetegedések mintegy 60 százaléka a kábítószer-fogyasztáshoz és a szexhez köthetõ.

Pokrovszkij már korábban is többször figyelmeztetett, hogy gyors ütemben terjed a vírus okozta AIDS (szerzett immunhiányos tünetegyüttes), a folyamat pedig több szempontból visszafordíthatatlanná válik.
204 ezer halott

Oroszországban 1987 óta, amikor az elsõ fertõzést regisztrálták, 204 ezer ember halt meg a betegségben. Pokrovszkij úgy számol, hogy 2015-ben 95 ezer új megbetegedés történt, ötezerrel több az elõzõ évhez képest. Ha ezek a számok bebizonyosodnak, ez lenne a legtöbb megbetegedés éves szinten az elmúlt 30 évben, amióta Oroszországban regisztrálják az adatokat.

Mint korábban rendszeresen, az illetékes ezúttal is kevesellte azt a pénzösszeget, amit a kormány a HIV elleni harcra akar szánni. 2016-ban 40 milliárd rubelt terveznek e célra, Pokrovszkij szerint azonban 100 milliárdra lenne szükség (1 rubel=3,50 forint).

Pokrovszkij megjegyezte, hogy Oroszországban a drogfogyasztók mintegy 20, a homoszexuálisok mintegy 10 százaléka fertõzött. Kitért arra is, hogy 2014-ben – az utolsó olyan évben, amirõl teljes adatok vannak – mintegy 12 ezer ember halt meg AIDS-ben, de a tényleges szám ennél valószínûleg magasabb. Becslései szerint 2015-ben a betegség halálos áldozatainak száma 5-10 százalékkal nõtt – írja az MTI.
http://24.hu/kulf...t-az-aids/
35 #3 Andrea
- 2016-01-21 21:05
Imre, jól tudom, hogy most jár le ebben az évben az a 99 évre kötött szerzõdés, amiben Lenin eladta az orosz nemzeti bankot?
116 #4 livia
- 2016-01-21 21:36
Ha létrehoztak egy vírust, valószínûleg az ellenanyag is megvan. A többi meg megint csak a hisztériakeltés, a félelem fokozása,ez által a kiszolgáltatottság, no, meg a lenyúlás, lehúzás, nem tudom minek nevezzelek ó tünemény. Remélem tünemény, hogy égi, azt az ábrák is mutatják. Majd elmúlik. Semmi se tart örökké!
243 #5 Magus
- 2016-01-22 11:27
Igazad van Livia!
"Ha létrehoztak egy vírust, valószínûleg az ellenanyag is megvan."
-de mégzseniálisabb ha nincs is vírus.....-arra pedig marha nehéz lessz az ellenanyagot Megtalálni.....:D

" vírus okozta AIDS (szerzett immunhiányos tünetegyüttes)"
-Ha AIDS-es vagy, azt az immunhiányos tünetegyüttesedbõl állapitják meg nem pedíg egy vírus kimutatásából!!!s_Hlp
vagyis az "immunhiányos tünetegyüttes" ami idehaza a minimálbér és a tescó gazdaságos velejárója, nagy piacot nyit a 10 évalatt mellékhatásai által biztosan ölõ AIDS gyógyszereknek.s_hee

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.82 másodperc
4,461,922 egyedi látogató