Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

SZEMITÁK

GondolatokHelló Imre! Ismétlés a tudás anyja. Vajon ezt miért nem tanítják az iskolákban? Na ja, hülye kérdés! Mert egybõl kiderülne, hogy szemita faj nem létezik és soha nem is létezett. Link

Eltitkolt múlt. 08.Szemiták. Baráth Tibor: A magyar népek õstörténete. Küzdelem a nomád életformájú szemitákkal. A szemiták bejövetele és elhelyezkedése.

"A szemitának nevezett népek elsõ nagyobb kötelékei a Kr. e. II és III évezred fordulóján jelentek meg a "magyar" nyelvû népek keleti határánál, a Tigris folyó vonalán. Valahonnan Nagy-Ázsia belsejébõl jöttek a Góbi-sivatag kiterjeszkedésével kapcsolatban a nagyméretû "népmozgás" során.
Miután átlépték a magyar határfolyót, emberanyaguk rövid idõ leforgása alatt oly tekintélyes létszámra tett szert Mezopotámiában, hogy ott az "árja" (fehér) és "kus" (fekete) elemekbõl alakult néprajzi egyensúlyt gyökeresen megváltoztatták. Mezopotámia története a Kr.e. II évezredtõl
kezdve már három emberfajta, ÁRJÁK-KUSOK és SZEMITÁK küzdelmébõl sarjadt ki.

Kik voltak és hogyan néztek ki az újonnan érkezõk, akik ilyen tüneményes gyorsasággal kerültek elõtérbe?

Õsi típusukat a sötét arcú, fekete hajú emberekben látják, akik jellemzõ vonása a csontos nagy orr, a szokottnál vastagabb ajak, a dús szõrõzet és a sajátos ijedt tekintet.

Faji hovatartozásuk azonban még ma sincs egységesen megállapítva, mert az emberiség nagy családjában "SZEMITA NEVÛ FAJ NINCS!

Van europid-mongolid-negrid és veddo ausztralid, de SZEMITA FAJ NINCS!

A legvalószínûbb nézet szerint õk a "TURKI" (TÖRÖK) emberfajta egyik ágát képezik, amely azonban a magyar népek "õshazájába" való beérkezésekkor már keveredett "kus" (néger) fajta fekete emberekkel. A magyar õshazába érve viszont a világos arcú árjákkal keveredtek és
tulajdonképpen e három emberfajta elkeveredése után jött létre az a szintézis amit ma "SZEMITÁNAK" nevezünk.

Ezt is az orruk alá lehet gyûrni Imre, ha esetleg beidéznek a bíróságra, hogy ti szemita szemetek nem is léteztek mint faj, mert a fajok keveredését egészen máshogyan szokták nevezni. Korcsnak. Nincs itt szó semmiféle Noé Sém nevû fiáról, mint névadóról, vagy tuareg arabokról, mert régen ezek a népek még egészen más helyszíneken éltek. Össze-vissza vándoroltak az ókor népei és bizony olykor keveredtek is más fajokkal. Például a hinduk se ott éltek, ahol most India van. Mint ahogy a cigányok (óhéberek) se Indiából származnak, akik egyébként szintén egy ilyen keverék nép lehet, mint a fent leírtak. Ha érdemesnek tartod megosztani, tedd ki légyszíves az oldaladra.

Üdv csapat: Mormota

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2016-01-24 19:46
Shlomo Sand: Hol és mikor találták föl a zsidó népet?

Amire a fenti írásban rá szeretnék világítani, az az, hogy a
szemitaként ismert zsidóság mindig is õstörök eredetû volt.
Nem létezik szemita faj. Sokféle faj és nemzetiség keveredés történt az elmúlt pár ezer, tízezer évben, akkor most mindegyiket ismerjük el különálló fajként?

A zsidó egy térítõ vallás, amit széltében hosszában terjesztettek az akkori világban, sok nép fiai és lányai között. De egy vallás alapján egy fajnak tekinteni a zsidóságot egy rossz vicc! Ezek a vándorló népek nyájaikból és mások kirablásából éltek, közben rabszolgákkal is kereskedtek, aztán vérségileg is keveredtek velük és késõbb a fehér fajokkal is, de ettõl még nem lettek külön faj. Viszont a DNS-ükre, immunrendszerükre és idegrendszerükre, identitásukra erõsen kihatott az esztelen fajkeveredés, aminek meg is lett az egész emberiségre nézve súlyos következménye. Azok akik zsidónak nevezik magukat, fülig szerelmesek ebbe az anyagi világba és hatalom mániájuk nem ismer határokat. Egy szónak is száz a vége, ideje volna abba hagyniuk ezt a nevetséges antiszemitázást, holokausztozást, mert mindezzel csak azt érik el, hogy azok is megfogják gyûlölni õket, akik
most még mit sem tudnak a zsidóság igazi vallásáról, történelmérõl. Hogy a Góbi-sivatagból hogy a fenébe jutottak el az arábiai-sivatagba, nem is értem, de jó kis túra lehetett? Közben szorgalmasan terjesztették a judaizmust, kabbalát, késõbb pedig a talmudizmust, úgy hogy így alakult ki sok nép és faj keverékébõl az amit ma zsidóságként ismer az emberiség. Meg lehet nézni hányféle fekete árnyalatú, vagy mongolid, vagy fehér vagy ausztrál faj él világszerte, vannak magasabbak, alacsonyabbak, mindenféle. És egyikük se jelentette még ki, hogy õ akkor most egy külön fajt alkot és kész! És ebbe törõdjön bele az egész világ! Ez egy rossz vicc!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
4,602,634 egyedi látogató