Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Görög külügyminiszter mondta: a menekültek megállításának egyetlen módja, ha 'lebombáznánk õket'

KülföldUgye ez a "hír" se a zsidó "betelepülõkrõl" szól? A görög külügyminiszter szerint hiába zárják le a határokat, a menekültek akkor is jönnek majd. A megállításuk egyetlen módja, ha „lebombáznánk õket”. Sietve hozzátette, hogy ezt persze senki sem akarja.

Ha a menekülteket meg akarjuk állítani, háborút kell indítani ellenük. Le kellene õket bombázni, a hajóikat elsüllyeszteni, az embereket pedig hagyni megfulladni.

Hozzátette, hogy persze ezt senki sem akarja. A megoldás a szíriai béke lenne.
Decemberben a menekülteknek már csak az 55 százaléka érkezett Szíriából, egyre többen érkeznek viszont Marokkóból és Algériából egy jobb élet reményében. Ehhez ráadásul csak annyit kell tenniük, hogy vesznek egy 40 eurós repülõjegyet Isztambulba, aztán még 10 euróért egy buszjegyet a tengerpartig, ahonnan már átcsempészik õket a tengeren.
Éppen ezért Marokkót és Algériát biztonságos harmadik országnak minõsíti Németország, ám a görög miniszter szerint nem ez a jó megoldás. Jobbnak tartaná, ha Törökország vízumkényszert vezetne be a két afrikai országból érkezõkkel szemben.
forrás: meteon.org
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2016-01-25 15:37
Akkor cselekedni kell mert mar most is kesö..))

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
4,461,898 egyedi látogató