Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Több mint 80-an haltak már meg az ukrajnai influenzajárványban

TechnikaMegismétlik a 2009-es nagy permetezést! Aggódom az egyik tagunk kislányáért. Napok óta nem jelentkezik már. Kizárólag a veszélyeztetett csoportokból kikerülõ betegek haltak bele eddig az Ukrajnában terjedõ H1N1-es influenzába. Az ukrán egészségügyi miniszter szerint összesen 83 halottról tudnak. Nemrég egy új vírustörzset is azonosítottak Ukrajnában.

Összesen 2,6 millió ember kapta el a betegséget a 2015. október 1-je és a 2016. január 18-a között felvett adatok szerint. A megbetegedések száma az ország 18 megyéjében túllépte a járványos küszöböt, közülük 11 megyében ötven százalékkal – mondta Olekszandr Kvitasvili ukrán egészségügyi miniszter.

Ljubov Nyekraszova, az ukrán járványügyi hivatal vezetõje szerint a legtöbb haláleset Odessza megyében volt, ott huszonhatan hunytak el. A H1N1-es influenzajárvány következtében meghalt emberek mind az úgynevezett rizikócsoportokból, vagyis a gyerekek, a terhes nõk, a cukorbetegek, az asztmások, az idõs emberek, az egészségügyi dolgozók és a szolgáltatásiparban dolgozók közül kerültek ki.

Ukrajnában 2015 decembere óta terjed a H1N1-es influenza. Január 25-én Kijev fõorvosa, Oleg Ruban bejelentette, hogy az ukrán fõváros egészségügyi hatóságai az influenza vírus új törzsét regisztrálták, a H3N2-t, amelyet Svájcból hurcolhattak be Ukrajnába.

A 2009-2010-es H1N1-járvány idején Ukrajnában öt hónap alatt majdnem 6,5 millió ember betegedett meg és 1127-en haltak meg.
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2016-01-26 17:54
Nem hiszem el a hivatalos történelmi verziót a középkori pestis járványról sem. Egy régebbi FIX HD-s Enigma adásban volt is róla szó, hogy a pestis járvány kitörése elõtt furcsa repülõszerkezetek valamit kiszórtak a légtérbe. Festmény is van róla. Ha valaki olvasta Nemere István könyvét a "Klausztropolisz-t" az sejtheti, hogy minden korban léteztek az elmaradott, vallásokkal sötétségben tartott társadalmak mellett technikailag jóval fejlettebb népek is, elrejtve a világ szeme elõl, talán a föld alá, mint ahogy az említett könyv is valami ilyesmirõl szól, de ott pont fordítva van. A felszínen élnek a fejlett technikával rendelkezõ emberek, a föld alatt pedig egy középkori szinten lévõ társadalom egy mesterségesen megvilágított hatalmas barlangban. Végül kiderül az igazság ott is. Az "5-ik hullám" címû filmben is céloznak rá, hogy hogyan lesz elintézve az emberiség sok milliárd lakosa. Az eddigi vegyi csíkozás csak bemelegítés volt. Teszt, kísérlet. Ha valaki utána néz mit tartalmaz a levegõ, ami körbe veszi a Földünket, elolvashatja, hogy a levegõben bõven élnek baktériumok, vírusok és 9-11 ezer méteres magasságban, meg feljebb is tele van a légtér beazonosíthatatlan légi jármûvekkel. Remélem a klubtagunk és kislánya is jól vannak, sajnos felkészülhetünk a legrosszabbra. A világot uraló elmebeteg elitnél is vannak rosszabbak. Az õket kiszolgáló lelkiismeret nélküli elmebetegek. Tudjuk, hogy léteznek speciálisan csak egy bizonyos fajra kifejlesztett vírusok is. Fehérekre, ázsiaiakra, négerekre. És használják is õket már hosszú ideje, különbözõ neveken. A legrosszabb ami történhet velünk, hogy idõ elõtt hagyjuk itt ezt az árnyék, vagy inkább (szellemi sötétségbe borult) világot. Test nélkül élünk tovább a következõ alkalomig, míg leszülethetünk újra és újra. Ez a magyar õsvallás.
3 #2 Enid
- 2016-01-26 18:42
http://www.stampa...hp?a=31253

Bakteriologiai harc/haboru/tamadas Ukrajnaban? ...
4 #3 Posta Imre
- 2016-01-26 18:49
Betettem az 5. hullámot. Nos abban a madarak terjesztették a "megszállók" által elkészített emberirtó vírust.
4 #4 Posta Imre
- 2016-01-26 19:25
Fertõzés: teljes a pánik és a tanácstalanság

Két veszélyes betegséget is terjesztenek a szúnyogok Latin-Amerikában. Brazíliában a Zika-láz, Argentínában pedig a Dengue-lázban megfertõzöttek száma növekszik. Magyarországon nincsenek meg a feltételei a Zika-vírus által okozott járvány kialakulásának, a vírust terjesztõ szúnyogfaj ugyanis rendkívül alacsony számban van jelen. http://hirtv.hu/h...ag-1325600
154 #5 kakas
- 2016-01-26 19:48
Elképzelhetõ viszont hogy a 'mûhóval' is érkezett 'valami'. Ámerikában figyelmeztettek,hogy senki ne egyen a mesterséges hóból,mert rákkeltõ anyagokat tartalmaz.http://wtop.com/w...udy-finds/ Oda pénteken érkezett,Európába pedig szombatra.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.59 másodperc
3,400,939 egyedi látogató